HCL.HR

Volite izgradnju gradova, a i vlakove? Sweet Transit je igra za vas

Stjepan Fikter 16.12.2021.   •   1 komentara


Od jednog skladišta pa sve do željeznicom povezanih gradova i sela, Sweet Transit prvo će testirati naše logističke vještine kroz Early Access program.

Volite graditi virtualne gradove i razvijati industriju? Volite virtualne vlakove? Onda je svježe najavljeni Sweet Transit igra koju trebate držati na radaru jer će taj naslov kombinirati navedene elemente. Cijela logistička avantura kreće iz jednog skladišta i zatim se malo po malo širi željeznička mreža koja će podržavati razvoj gradova i sela.

Cilj neće biti samo povezati različita mjesta nego i omogućiti što bolji protok putnika, a pri tome treba još misliti o njihovoj sreći jer nesretan radnik znači i manju produktivnost. Razvoj i evolucija industrije odvijat će se postavljanjem jednostavnih i naprednih linija proizvodnje s ciljem što veće automatizacije kako bi se lakše omogućio rast gradova. Naravno, bit će tu i drugih detalja o kojima treba paziti, no neće sve odmah biti dostupno.

Naime, Sweet Transit igramo uskoro prvo kroz Early Access program, a cijelu verziju igre trebali bismo zaigrati krajem 2022., ako igra ne skrene na krivi kolosjek.

Komentari (1)

  • Zoran Žalac

    16.12.2021 - 20:37

    Došlo mi da instaliram railroad tycoona.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?