HCL.HR

Vraćaju se žapci Battletoads serijala, fanovi nisu sretni kako igra izgleda

Zoran Žalac 10.06.2019.   •   4 komentara


Nakon čak 25 godina vraćaju se žapci iz legendarnog Rareovog serijala Battletoads. No, čini se kako je nešto krenulo krivom putanjom.

Dugih 25 godina već nismo imali novu igru iz serijala Battletoads, a onda je Microsoft odlučio uslišiti želje žaboljubaca. Vraćaju Battletoadse u 2D svijet, vraćaju kauč co-op za troje igrača, imaju 4K grafiku i… izgledaju užasno.

Da budem precizniji, sama igra definitivno ne izgleda loše u grafičkom pogledu. Međutim, vizualni stil je drugi par opanaka, s čime se slaže više od četiri tisuće fanova koji su prvi trailer za Battletoadse ocijenili negativno. Glavni prigovor je da igra izgleda poput nekog jeftinog crtanog filma.

I doista, vizualni stil igre drastično je promijenjen u odnosu na originalnu estetiku. Najbolje nam to dočarava primjer glavne negativke zvane Dark Queen. Sljedeća usporedba to i pokazuje (lijevo je izvorni dizajn za Dark Queen):

Ostaje nam vidjeti hoće li Microsoft išta promijeniti nakon mahom negativne reakcije publike na ovu igru. Ako ne, igrat ćemo ju nekad tijekom ove godine na PC-u i Xboxu.

Komentari (4)

  • Kr2t0s

    10.06.2019 - 14:25

    Mišljenje je ko i dupe, svatko ga ima.

    • Darcoolio

      @Kr2t0s, 10.06.2019 - 17:22

      Svako ga ima, ali ovde je činjenica da su unakazili likve u igri.

    • l)oolvl

      @Darcoolio, 11.06.2019 - 00:41

      to je samo tvoja perspektiva/mišljenje

  • Mixa

    11.06.2019 - 00:11

    Meni se u ovom trejleru sve svidja. Vizuelno mi izgleda sasvim ok. Moderno je doba, ne mogu da prekopiraju sve od pre 25 godina. Tu onda ne bi bilo bas nikakve drazi. Animacije su tecno i kvalitetno uradjene. MIslim da ce biti bas zabavan i originalan beat ’em up naslov. Jedva cekam. 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?