HCL.HR

Warframe je napokon dobio podršku za cross-play

Zoran Žalac 03.12.2022.   •   1 komentara


Nekoliko mjeseci pred svoj deseti rođendan pucačina Warframe konačno je srušila barijere te se može zajednički igrati na različitim platformama.

Skoro sve popularne multiplayer igre u današnje vrijeme imaju mogućnost da ih igrači zajedno igraju na različitim platformama. Cross-play opcije postale su standard kroz zadnje tri godine pa ih sada prihvaćaju i igre koje datiraju iz vremena kad je ideja igranja bez barijera bila nezamisliva. Jedna od takvih igara je i 10-godišnji Warframe koji je jučer omogućio zajedničko igranje svim igračima PC, PlayStation, Xbox i Switch verzija.

Igrači na različitim platformama mogu zajednički sudjelovati u svim aktivnostima Warframea, a jedino što im je onemogućeno jest korištenje VoIP-a, odnosno integrirane glasovne komunikacije.

Developeri se nadaju da će spajanje zajednice igrača donijeti još više aktivnosti u Warframeu. Ovu besplatnu igru inače je zaigralo više od 50 milijuna igrača. Verzija za PC (Steam) ima solidnu igranost te ju svakodnevno igra više od 50 tisuća igrača istovremeno.

Komentari (1)

  • Duanador

    03.12.2022 - 16:37

    Nakon neznam koliko godina, instaliravam je opet.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?