HCL.HR

Warparty je strateška igra s bizarno zanimljivom vizijom kamenog doba

Hrvoje Smoljić 29.03.2019.   •   2 komentara


Jeste li znali da su se u kamenom dobu razna plemena sukobljavala jašući na dinosaurima? Nismo ni mi dok nam Warparty nije otvorio oči.

Svi smo se kroz redovno obrazovanje na ovaj ili onaj način dodirnuli kamenog doba. Ako se sjećate, to je bilo tubulentno razdoblje gdje su se sukobljavali zombiji, dinosauri i čarobnjaci. Ne? E pa to je verzija povijesti koju kakvu će nam ispričati ekipa iz prikladno nazvanog Crazy Monkey studija sa svojom strateškom igrom imena Warparty.

Warparty se već neko vrijeme mogao zaigrati unutar Steamovog Early Accessa, a sada je konačno vani sa svim originalno zamišljenim sadržajem. To podrazumijeva tri plemenske frakcije od kojih svaka ima specijalne sposobnosti poput oživljavanja mrtvih, kroćenja dinosaura i sličnog. Igra je napravljena stilom nešto starijih strategija poput Age of Mythologya pa računajte na klasično skupljanje resursa i izgradnju baza. Kako ipak ne bi koristili isključivo taktiku kornjače, igra dodaje neke začine poput neutralnih frakcija i magija.

Uz ekspanzivnu kampanju, Warparty donosi borbu protiv računalnog protivnika, ali i online borbe protiv drugih igrača. Također dolazi s survival modom koji će vas staviti u scenarij nalik They Are Billionsu. To znači da ćete s odabranom frakcijom pokušati preživjeti što duže protiv sve snažnijih valova neprijatelja. A sve to za sitnu cifru od 150 kn.

Komentari (2)

  • DjokaBA

    30.03.2019 - 15:11

    Mnogo me podseca na Warcraft. Otkad nisam video ovakvu novu igru..

  • SanKa

    01.04.2019 - 10:36

    super izgleda..nostalgija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?