HCL.HR

Jeste li naletjeli na ova misteriozna vrata u Warzoneu? Samo ih nemojte dirati

Igor Belan 21.06.2021.   •   5 komentara


Call of Duty: Warzone sa sezonom 4 dobio je brdo noviteta, ali i jedan zanimljivi bug. Naime, jedna zabarikadirana vrata odmah vas ubiju ako im se približite.

Četvrta sezona Warzonea donijela je nekim igračima mnogo veselja. Upgrade na 120 fps-a na PS5, promijene u oružjima i novi battle pass mogli bi vas razveseliti, ali tu je i nešto što bi vas moglo rasplakati.

Nevinim istraživanjem Salt Minesa mogli biste navratiti na jedna vrata koja su prije Season 4 updatea bila otvorena, a sada su zabarikadirana jednom daskom.

Lako za dasku, nije to problem, već činjenica da kada se zaletite u ta vrata instantno padate na koljena.

Snimio je to “veselje” korisnik reddita zvan Rxelik, da cijeli svijet može vidjeti:

Mi to još nismo testirali, ali u komentarima ispod Rxelikove objave neki drugi korisnici potvrđuju da su naletjeli na isti efekt u svojim mečevima pa cijela stvar ne djeluje kao jednokratna pojava. Neki sugeriraju da bi bug mogao biti povezan s misterioznim crvenim vratima koja su također nedavno stigla u Warzone, a koja igrače teleportiraju na posebne lokacije s mnogo vrijednog loota u maniri svojevrsnog fast travel sustava.

U svakom slučaju, za sada djeluje kao da se radi samo o još jednom novom bugu u Warzoneu, koji će vjerojatno biti popravljen kroz vrijeme.

Komentari (5)

  • Agent

    21.06.2021 - 12:51

    S tim crvenim vratima povečali su raj za campere…

    • Arthur

      @Agent, 21.06.2021 - 21:07

      Baš to. Ja mislio da me netko zeza kada je to spomenuo kada sam sinoć s ekipom na to naletio i stvorilo me na drugi kraj mape😂😂. A i to što se dobije je dosta op a doslovno ne moraš nikakvu misiju raditi. Samo trebaš imati sreće da baš u svome meču naletiš na jednu od deset random lokacija i to te stvori negdje na mapi. A tamo dobiješ legendary oružje, advance UAV, advance gas masku ili kako se već točno zove(uglavnom traje duplo duže od obične), munition box(ne znam je li on random)… Samo zato što netko ima sreće pri slučajnom pronalasku tih vrata. Ok stvar ali ne sviđa mi se što će to biti leglo campera koji mi ionako nisu dragi.

    • Agent

      @Arthur, 21.06.2021 - 21:43

      Ja sam jednom prošao kroz crvena vrata 4-ica me čekala na drugoj strani,nikad više ne idem kroz vrata

  • Filter

    21.06.2021 - 13:00

    Baš juče naletim na ova vrata i prošao sam kao lik iz videa. Čudan zvuk dopire iza njih i sledeće što vidiš je da si u nokautu.

  • Gastarbajter

    21.06.2021 - 17:07

    meni je novo da posle koje partije sa 120 fps spusti na 40 fps, i tako stoji, moram relog. jbt stalno nesto sjebu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?