HCL.HR

Gasi se stari Call of Duty Warzone, pokoj mu duši

Zoran Žalac 23.06.2023.   •   3 komentara


Iz Activisiona su najavili kako će ove jeseni isključiti servere za Call of Duty: Warzone Caldera te će ta igra time nestati iz postojanja.

Prvi Call of Duty: Warzone postat će povijest 21. 9. 2023., za kad je najavljeno gašenje servera. Call of Duty: Warzone Caldera nestat će tako iz postojanja u Activisionovoj namjeri da igrače otjera usmjeri prema Warzoneu 2.

Sav napredak ostvaren u prvom Warzoneu također će biti izbrisan, ali dio sadržaja koji je kupljen u toj igri moći će se prenijeti u Warzone 2, ubuduće i u Warzone Mobile.

Call of Duty: Warzone pojavio se u proljeće 2020. i tada je bio pravo osvježenje u battle royale žanru. Igra je ostvarila veliku popularnost kao prvi besplatni Call of Duty sadržaj te zabilježila više od 100 milijuna preuzimanja. S vremenom je Warzone mijenjao mape te se od izlaska Warzonea 2 fokusirao na mapu Caldera, koja među fanovima baš i nije bila najpopularnija.

Gašenje servera za Warzone Calderu dolazi manje od godinu dana nakon lansiranja Warzonea 2.

Komentari (3)

  • Logicni

    23.06.2023 - 09:14

    Steta, po meni je bio puno bolji od dvice. Koliko smo ja i brat gameova imali i ludih trenutaka. Bila je dobra igrica sve do onog nekog update-a sa godzillom ili kim vec (prestao sam igrati malo prije toga pa ne znam tacno), ali cak i sa tim mi je nekako bolji od dvice. Dvicu odigrao 2 game-a i nikad vise nisam usao. Fali bi nekako taj “brzi” movement, u dvici se usporilo, nije vise to-to bilo 🙂

  • Snake666Doctor

    23.06.2023 - 09:20

    Oko 1500 sati sam odigro Wazone. Najvise Rebirth Island, to mi je bilo bas spica, sve ostalo vise manje bzvz, warzone 2 serveri su blagi uzas..

  • Cone3006

    23.06.2023 - 19:37

    Za dvojku serveri su ludi i grozni.Kec daleko bolji

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?