HCL.HR

Wasteland 2 na konzole slijeće u desetom mjesecu

Zoran Žalac 03.08.2015.   •   2 komentara


Dašak klasičnog Fallouta na konzolama će se moći osjetiti od 13. listopada ove godine kada stiže takozvana Director’s Cut verzija.

Neposredno prije ovogodišnjeg E3 sajma dobili smo obavijest kako PC-ekskluzivni Wasteland 2 uskoro stiže i na konzole. Tada je bio najavljen kao Game of The Year izdanje, no u međuvremenu se ipak opredijelio za manje pompozan naziv – sada je to Wasteland 2 Director’s Cut i bit će spreman za izlazak 13. listopada. Istog datuma svim postojećim vlasnicima igre na PC-u Wasteland 2 bit će besplatno nadograđen na novo izdanje.

Glavni novitet Director’s Cut verzije je prelazak s Unity 4 pokretača na noviju Unity 5 verziju. To igri donosi napredniji sustav osvjetljenja te unaprjeđenja u prikazu okoliša i likova. Osim kozmetičkih izmjena, nadograđeni Wasteland 2 donosi novi sustav ciljanja neprijatelja po dijelovima tijela, ali i perkove koji dolaze nakon svakog napredovanja lika.

Wasteland 2 i u svom originalnom izdanju već je bio prilično kvalitetna igra, stoga će joj se biti zanimljivo vratiti nakon ovog ažuriranja, ili pak zaigrati po prvi put ako ste vjerni konzolama.

Komentari (2)

  • superdeda2000

    03.08.2015 - 14:37

    Snovi se ipak ostvaruju. Napokon ću zaigrati nastavak fallouta 2 😀

  • toljaga

    03.08.2015 - 22:28

    Samo neka srede kameru i ja sretan

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?