HCL.HR

Izašao Watch Dogs 2, evo što donosi

sponzorirani članak 15.11.2016.


Jedan od najiščekivanijih naslova u gaming svijetu ove godine od sada je dostupan za konzole. Prisjetite se što Watch Dogs 2 donosi i zašto biste ga mogli poželjeti kupiti.

watch-dogs-2-izasao

Čekanju je došao kraj, Watch Dogs 2 od danas je dostupan u trgovinama u verzijama za konzole što znači da je vrijeme da sa super-talentiranim hakerom Marcusom počnete raditi digitalni kaos po virtualnom San Franciscu. Na webshopu Sancta Domenice igru za PlayStation 4 konzolu možete ugrabiti u Standard, Deluxe i posebnom kolekcionarskom izdanju koje uz razne druge digitalne divote dolazi i s 24 cm visokom figurom Marcusa Hallowaya, glavnog lika u igri.

Sva izdanja igre u Sancta Domenici možete kupiti i na do 24 rate bez kamata pa vas Watch Dogs 2 može koštati svega 22,88kn mjesečno, a naručite li putem webshopa dostava na vašu adresu je potpuno besplatna. Pogledajte samo što sve dobijete u tom kolekcionarskom izdanju:

watch-dogs-2-collectors-edition

Inače, ako ste upravo ugrabili i PlayStation 4 Pro, dobro je znati da je Watch Dogs 2 grafički poboljšan za PS4 Pro – vrti se na višoj rezoluciji na Pro modelu konzole pa očekujte još čišću i oštriju grafiku, pogotovo ako već imate 4K televizor. Za razliku od prvog Watch Dogsa koji je glavnim likom, tematikom, ali i grafikom bio pomalo tmuran, Watch Dogs 2 je potpuno druga zvijer. Ovaj put radnja se odvija u San Franciscu, sunce češće sija, a i Marcus je kao lik mnogo vedriji te ponešto spretniji. Uz hrpu novih mogućnosti hakiranja i potpuno nove gadgete, Marcus često koristi razne parkour pokrete dok se penje po zgradama i trči po terasama San Francisca.

I nama je igra stigla ranije danas pa ovih dana očekujte naše video komentare, kao i recenziju, a do tada pogledajte ovaj glupi video koji smo snimili kada smo dobili priliku zaigrati Watch Dogs 2 prije par mjeseci na posebnom eventu u Parizu.

Ako vam je taj video predug i samo se želite ukratko informirati o igri prije kupnje, imamo i video najavu u kojoj kroz četiri minute objašnjavamo sve što morate znati.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?