HCL.HR

Stigao je datum kad počinjemo s veselim eksplodiranjem u Wattamu

Stjepan Fikter 12.11.2019.   •   0 komentara


Iako smo od ranije znali kako igra treba izaći u zadnjem mjesecu ove godine, sada je stigao i službeni datum kada će eksplodirajući gradonačelnik i njegovi prijatelji početi otkrivati nove svjetove.

Ako ste slučajno pomislili kako u zadnjem mjesecu godine neće biti ničeg toplog i veselog za igranje jer ne pratite novosti iz svijeta igara, Wattam će dokazati suprotno. Naime, nakon dugotrajnog razvoja, novi naslov kreatora Katamari Damacya napokon je dobio točan datum izlaska. Tako eksplodirajući gradonačelnik i njegovi prijatelji stižu na PS4 i PC putem Epic Games Storea 17. 12. s time da će igra biti kasnije (vjerojatno nakon godine dana) dostupna i na Steamu.

Inače, Wattam je jedna od “onih japanskih” igara koje izgledaju potpuno blesavo, no opet super zabavno. Naime, riječ je o blesavoj simulaciji prijateljstva u kojoj se nalazi preko 100 likova koji idu od drveta, wc školjke, sušija do telefona, kosilice i slične ekipe s kojom će se partijati.

Cilj je igre otkrivati interakcije između likova što će rezultirati smiješnim situacijama, rješavanju zagonetki i igranju mini igara, a sve kako bi se skupila ekipa s kojom će se eksplodirati prema novome svijetu. Kao i kod većine novih igara koje dobiju datum izlaska, stigao je i trailer samo što ovaj neće otkriti puno toga.

Ipak, ranije ove godine vidjeli smo nešto detaljniji gameplay prikaz s kojim se može malo lakše dokučiti što će se raditi u igri. Treba i naglasiti kako će ovdje biti moguće kooperativno igranje pa će se moći i u društvu otkrivati novi prijatelji kroz sva četiri godišnja doba koja će biti unutar igre. Stoga ako vas tmurni dani budu pokvarili raspoloženje, ovo izgleda kao igra koja će bez problema izmamiti osmjeh na lice.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?