HCL.HR

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood je igra u kojoj ćemo se konačno igrati vukodlaka

Hrvoje Smoljić 21.10.2019.   •   6 komentara


Moramo pričekati još godinu dana dok Werewolf: The Apocalypse ne zamjeni Skyrim kao jedinu solidnu igru gdje se možemo igrati vukodlaka.

Vampiri se sretno smješkaju u ljesovima jer su u svijetu videoigara mnogo prominentniji od vukodlaka. Jasno je kako za velike dlakavce nema previše ljubavi te je s njima moguće zaigrati jedino u Elder Scrolls igrama poput Skyrima. No, to će se izgleda sljedeće godine promijeniti zahvaljujući igri imena Werewolf: The Apocalypse – Earthblood.

Igra se temeljni na, te će biti smještena unutar World of Darkness univerzuma poznatog po pen-and-paper RPG igrama. Pričom će pratiti vukodlaka po imenu Cahal koji će se boriti protiv vampirske korporacije Pentex. Kao i u pen-and-paper igrama, Earthblood će se baviti nešto zrelijim temama kao što je narušavanje prirodne ravnoteže zagađenjem.

Iz gameplay perspektive, Earthblood bit će akcijska RPG igra gdje ćemo kao Cahal lutati velikim otvorenim područjima Američkog sjeverozapada. Tamo ćemo izvršavati razne misije koristeći Cahalov ljudski oblik za interakcije s NPC-evima, vučiji oblik za šuljanje i špijuniranje, dok ćemo se u vukodlaka transformirati kada bude vrijeme za borbu. Bijes će biti jedna od gameplay mehanika te će ga Cahal morati držati pod kontrolom ne bi li se pretvorio u divlju zvijer koja ne razaznaje prijatelje od neprijatelja.

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood stiže na PC, PS4 i Xbox One u drugom ili trećem kvartalu sljedeće godine. Za dozu nabrijanosti, svakako pogledajte službeni trailer:

Označeno sa: , ,

Komentari (6)

  • Saren

    22.10.2019 - 12:26

    Znaci ovo ide smjerom Vampyr igre po nekim stvarima. Nije losa ideja kao koncept ali pitanje je hoce li ovo bit dobro. Ima potencijala ali opet, vidjet cemo kad izadje.

    • Rorik

      @Saren, 22.10.2019 - 20:34

      Šta si ti sad reka? LoL

    • Saren

      @Rorik, 22.10.2019 - 20:58

      Rekoh da me vec sad neki gore opisani elementi igre podsjecaju na Vampyr igru. Znaci kad si u vuk formi da istrazujes itd, slicno kao sto radis u Vampyr-u. Takodjer morat ces pripaziti na bijes u igri da ti lik ne postane vukodlak i krenes razbijati sve sto vidis, slicno kao i u Vampyru samo ako pretjerujes onemogucis si neke misije i slicno.

  • vragec25cro

    22.10.2019 - 14:03

    Samo u skyrim?Forsaken world isto może da se bude vukodlak 🙂

  • c_ronaldo

    22.10.2019 - 19:18

    Nadam se da ce biti nesto zanimljivo, s’ obzirom da se pojavljuju covek, vuk i vukodlak, kao tri odvojene licnosti..

  • danilo03_10

    22.10.2019 - 19:21

    Valjda će biti dobra

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?