HCL.HR

World of Tanks turniri za igrače iz regije i ovog vikenda

Igor Belan 09.06.2016.   •   0 komentara


Sve se igra online – samo skupite ekipu, prijavite se za natjecanje i probajte poraziti ostale timove iz naše regije u borbi za brdo WoT golda.

wot-adria-open

I ovog vikenda nastavljamo s našom serijom World of Tanks turnira na ESL-u za sve zainteresirane tenkiste iz Adria regije. Prošlog petka i subote igrali su se redovni WoT Adria Open kup, ali i finale 5. mjeseca u WoT Adria Openu. U oba kupa finalisti su bili isti – hrvatski tim Elite Squad i srpski tim Digimoni, no finale 5. mjeseca na kraju je ipak pripalo Elite Squadu. Čestitke! S druge strane Digimoni su slavili na kraju regularnog WoT Adria Opena, čije rezultate možete provjeriti ovdje.

Naši ovotjedni kupovi spremni su za vaše prijave – organizirati ćemo opet dva kupa, jedan u petak i jedan u subotu. U petak u 19 sati igra se WoT 5on5 Weekly Clash #11 Adria, a prijave za isti primamo ovdje.

Subota je rezervirana za malo veći kup na kojem očekujemo velike, sedmeročlane timove, naš 15. po redu WoT 7on7 Adria Open. Okupite ekipu i prijavite se za taj subotnji kup klikom ovdje.

Ako negdje zapnete u procesu prijave ili vam nešto oko ovih kupova nije jasno, slobodno pitajte ispod, u komentarima ovog članka. Sretno ekipe!

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?