HCL.HR

Tvorci Command & Conquer remastera najavili WW1 strategiju The Great War: Western Front

Zoran Žalac 25.08.2022.   •   5 komentara


Razvojni tim iza Command & Conquer Remastereda najavio je novu stratešku igru u okruženju Prvog svjetskog rata, s kombinacijom RTS i TBS stilova igre.

Company of Heroes 3 kasnije ove godine donijet će nam strateško manevriranje u Drugom svjetskom ratu, a 2023. stiže igra koja će nas odvesti dalje u povijest – do Prvog svjetskog rata. Razvojni tim Petroglyph, kojega čine bivši tvorci C&C serijala, najavio je PC ekskluzivu zvanu The Great War: Western Front.

Bit će to strateška igra s dvostrukom rolom i dvostrukom izvedbom. Rat ćemo voditi kao grand strategy igru na poteze, a u bitkama ćemo sudjelovati u stvarnom vremenu, dakle u RTS izvedbi. U izvedbi na poteze skupljat ćemo resurse, raspoređivati vojsku po frontama, istraživati tehnologiju i sl. Na samom bojištu imat ćemo izravnu kontrolu nad jedinicama, gradit ćemo rovove i napadati neprijatelja.

The Great War: Western Front moći će se igrati iz dvije perspektive: upravljanjem saveza Antanta ili Središnjih sile. Svaka će frakcija imati jedinstvene vještine i stilove igranja.

Kako igra prikazuje Prvi svjetski rat, koji je bio blatan, uvjeti na terenu imat će veliku ulogu za gameplay. Primjerice, snijeg i kiša značajno će otežavati kretanje jedinica i njihovu učinkovitost. Tereni će u igri biti trajni – sva šteta i deformacija tla tijekom bitke/misija ostat će očuvana kad se ponovno vratite na to ratište.

Igra će imati klasičnu kampanju , Skirmish i Multiplayer modove. Bit će tu i Historical Battles mod koji će donijeti scenarij najvećih bitki Prvog svjetskog rata.

Komentari (5)

  • hyperion

    25.08.2022 - 11:11

    Yeaaah, ovakvo nešto sam dugo sanjao, nadam se da će biti top!

    • mamojebac

      @hyperion, 25.08.2022 - 11:35

      Dijelim s tobom uzbudjenje 🤗

  • ajdin_sa

    25.08.2022 - 13:31

    Ovakve me igre odmah vrate u vrijeme s početka 2000tih i lijepo rts vrijeme

  • Dream Breaker

    25.08.2022 - 14:26

    Ou jea. zvuci dobro.

  • Lucija

    25.08.2022 - 14:34

    Davai

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?