HCL.HR

Oznaka: WW1 igre

Iron Harvest u destruktivnom videu pomalo nas podsjeća na legendarne Commandose

Zoran Žalac 30.12.2017.

Razvojni tim King Art Games pokazao je kako teče razvoj RTS igre Iron Harvest koja je smještena u alternativnoj eri prvog svjetskog rata.

Battlefield 1 dobio konkurenciju, WW1 igra Tannenberg je vani

Zoran Žalac 16.11.2017.

Ako vam je skakanje po krilima aviona u Battlefieldu 1 nerealistično, igra zvana Tannenberg regrutira zainteresirane za sukob na istočnom bojištu.

Battlefield 1 nije zaboravljen, ovog ljeta dobiva rusku vojsku i osam mapa

Juraj Bevandić 10.06.2017.

Vruće ljetne dane će u Battlefieldu 1 osvježiti hladna ruska fronta, vojska i osam novih mapa u DLC-u imena In the Name of the Tsar.

Fešta se u Battlefieldu 1, idućih deset dana sakupljajte nagrade

Juraj Bevandić 17.11.2016.

Počeo je Battlefest 2016. kojim će doći posebni modeovi i nagrade u popularni Battlefield 1, ali se nagrađuje i igranje starijih Battlefield naslova.

Pogledajte kako operira James Bond u Battlefield 1

Juraj Bevandić 09.11.2016.

Bojišnice Battlefield 1 multiplayera stvorene su za posebne i pamtljive trenutke, a ovaj igrač izveo je nešto dostojno scene u idućem filmu o popularnom britanskom špijunu.

Provjerite vidite li razliku između Battlefielda 1 na običnom PS4 i PS4 Pro konzoli

Juraj Bevandić 08.11.2016.

PS4 Pro je vani i nije trebalo dugo vremena da netko usporedi grafički najimpresivnije naslove sa originalnim PS4. Sudeći prema Battlefieldu 1, razlike su puno manje uočljive nego što smo očekivali.

U 59 milijuna sati Battlefielda 1 pregazili smo više ljudi konjima nego tenkovima

Juraj Bevandić 08.11.2016.

Red je na EA da se malo razbacuju brojkama, a oni su nam pripremili kratki statistički pregled naših ratnih nestašluka da bi proslavili najbolji launch u povijesti DICE-a.

RecenzijaBattlefield 1

Stjepan Fikter 02.11.2016.

Prvi svjetski rat Battlefield 1 predstavlja s impresivnim vizualima, ali i ostaje na tome jer osim klasičnih Battlefield momenata, nova tematika ne demonstrira ništa značajnije za sam serijal.

Battlefield na Twitteru pretjerao sa šalama o Prvom svjetskom ratu

Juraj Bevandić 31.10.2016.

Tko god vodi Battlefieldov službeni Twitter račun mogao bi tražiti novi posao jer njihov #justWWIthings hashtag i nepromišljeni humor javnost nije primila olako.

Kratki film: Battlefield 1 u stvarnom životu

Igor Belan 26.10.2016.

Pogledajte jedan meč Battlefield 1 Conquesta sniman sa stvarnim glumcima, sa stvarnim kamerama – kao da se cijela stvar stvarno odigrala na vrhu Monte Grappa planine u Italiji.

Pogledajte Battlefield 1 glitch koji ne želimo da bude popravljen

Juraj Bevandić 24.10.2016.

Battlefield 1 nas je već u beti zabavljao glitchevima, ali DICE je očito ostavio najbolje za punu verziju igre. Samo ćemo vam reći – vatreni tornado cepelin.

HCL VideoBattlefield 1 multiplayer – lovimo golubove usred rata

Igor Belan 23.10.2016.

Pogledajte kako izgleda War Pigeons, kaotičan novi mod za Battlefield 1 u kojemu se dva tima bore oko jednog goluba. Jednog vrlo važnog ratnog goluba!

Najjače oružje u Battlefieldu 1 uopće nije oružje

Juraj Bevandić 23.10.2016.

Medic klasa u Battlefieldu 1 ima pristup šprici za oživljavanje, no ako njome bocnete protivnike umrijet će na mjestu. Zvuči blesavo, ali ustvari izgleda prilično zabavno.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?