HCL.HR

Xbox verzija Warhammer 40,000: Darktide odgođena je dok se ne popravi PC verzija

Stjepan Fikter 25.01.2023.   •   2 komentara


Inkvizicija još neće stupiti na Xbox konzole jer je pomaknut izlazak Warhammer 40K: Darktidea zbog fokusa na poboljšanje elemenata igre među kojima je i optimizacija.

Razvojni tim Fatshark ispričao se za stanje u kojemu je lansirana njihova igra Warhammer 40,000: Darktide. Podsjetnik: igra je imala razne tehničke poteškoće i bila užasno neoptimizirana, a jedina gora činjenica od toga jest da je uredno radila trgovina s mikrotransakcijama. Developeri su priznali kako su iznevjerili fanove Warhammera te obećali da će se fokusirati na popravke.

U sljedećih nekoliko mjeseci tako će se raditi najviše na dovršavanju crafting sustava te poboljšanju gameplay petlje koja nagrađuje igrača. Osim toga, rad na optimizaciji te stabilnosti također neće prestati budući da igra i dalje ima mjesta za napredak na tome polju.

Još jedna žrtva promijene fokusa odnosi se i na dolazak novog sezonskog sadržaja te kozmetike za koju je potrebno izdvojiti dodatne eure. Iz studija poručuju kako su prepoznali da to nije put kojim trebaju ići prije nego riješe sve probleme koje igrači smatraju kritičnima.

Dok tim radi na popravljanju PC verzije, izdanje za Xbox Series X/S konzole odgođeno je do daljnjega. Warhammer 40,000: Darktide nije ni imao točno određen datum izlaska na Xbox Series platformama stoga ovo nije niti prava odgoda. No, u svakom je slučaju tužno što se ovo uopće moralo dogoditi da

 

Komentari (2)

  • YoyoOyOy

    25.01.2023 - 10:20

    Ako dođe na Gamepass nije bitno kada dođe. A nadam se da će biti opcija igranje sa likom od mojeg Supermana

  • Rastmahatta

    25.01.2023 - 10:27

    Igra je u ovom stadiju veliki fail, doslovno RNG grindfest, ranged oružja mi djeluju sva identično, ima tu još puno posla i s optimizacijom ali i sa gameplay elementima

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?