HCL.HR

Xboxova ekskluziva As Dusk Falls dolazi na PlayStation

Zoran Žalac 18.12.2023.   •   2 komentara


Narativna avantura As Dusk Falls iz 2022. godine pojavit će se uskoro na PlayStation 4 te PlayStation 5 konzolama.

Ne događa se baš često da igre Xbox Game Studiosa završe na konkurentnim PlayStation konzolama, no to će se dogoditi iduće godine u slučaju igre As Dusk Falls. Ova narativna avantura koju smo igrali u ljeto 2022. pojavit će se u verzijama za PlayStation 4 i 5 od 7. 3. 2024. Igra će biti dostupna u digitalnoj verziji, ali i fizičkom Premium izdanju za PS5.

Za one koji ranije nisu čuli za ovu donedavnu PC / Xbox ekskluzivu, radi se tu o interaktivnoj drami koja prati napetu priču o dvije obitelji i posljedicama sukoba do kojega dođe čudnim spletom okolnosti. Developeri su ju opisali “kao Breaking Bad za ljude koji inače nisu vični gamingu”.

Igra je izvedena u netipičnoj prezentaciji sa slikama likova koje se kreću u 3D okolišu. Priča joj je razgranata i da biste vidjeli sve moguće ishode trebat će vam više odigravanja. Najbliža stvar s kojom se može povući usporedba jesu igre Detroit: Become Human i Heavy Rain.

Komentari (2)

  • vragec25cro

    18.12.2023 - 21:49

    Tako bi trebale sve igre biti na svim platformama.Bas neki dan naletio na Stary na xboxu,ali niti ova iz clabka a niti Stray me ne privlace

    • Šljivovica23

      @vragec25cro, 19.12.2023 - 07:45

      Pa svijesti da će prihod biti veći i zadovoljstvo s svake strane.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?