HCL.HR

Zombiji Call of Duty: Black Opsa 4 vraćaju se u Alcatraz

Zoran Žalac 20.07.2018.   •   0 komentara


Prisjetite se stare ekipe boraca protiv zombija koja će u zasebnoj kampanji naći na dobro poznatom mjestu – u zatvoru zvanom Alcatraz.

Call of Duty: Black Ops 4 obećao nam je nikad više sadržaja za svoj “zombi mod” odmah po izlasku, prvenstveno kako bi nečime opravdao izostavljanje klasične singleplayer kampanje. I doista, po izlasku nas očekuju čak tri priče, odnosno mape u zombi modu. Ovoga tjedna doznali smo nešto više detalja o prve dvije priče, onoj na Titaniku i onoj u drevnom Rimu, a sada je red došao i na “treću sreću”.

Naravno, ne bi Activision bio Activision, a CoD ne bi bio CoD da nešto nije reciklirano iz starijih igara. U ovom slučaju, Blood of the Dead kampanja zapravo je reciklaža Mob of the Deada iz Black Opsa 2, samo uz druge likove, koji su – gle čuda – također reciklirani iz starijih igara.

Vraćamo se dakle u kultni zatvor Alcatraz u postavi likova koju čine Edward Richtofen, Tank Dempsey, Takeo Masaki i Nikolai Belinski. Njihov je zadatak istražiti tajni laboratorij ispod zatvora, a ono što će ondje naći šokirat će vas! … Ili možda neće, ne znamo još. Teško je tu napisati više išta pametno jer je ovo recikliranje likova i lokacija u zombi kampanjama Call of Duty igara rezultiralo višestrukim kronološkim crtama koje je zaista teško pratiti bez da se konzultirate s službenom wiki stranicom Call of Dutyja.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?