HCL.HR

istraživanje

ŽANR

Stavimo li akciju i misterij po strani – ostaje nam radost istraživanja. Igre ovoga žanra fokusiraju se upravo na tom iskustvu otkrivanja onoga za čim nam čezne naša znatiželja.

istraživanje Recenzije

RecenzijaTchia

Stjepan Fikter 02.04.2023.

Kotrljanje kao kamen, letenje kao ptica ili plivanje kao dupin samo su neki od načina zabavnog putovanja u šarenoj istraživačkoj avanturi Tchia.

RecenzijaAtomic Heart

Hrvoje Smoljić 03.03.2023.

Atomic Heart je zamišljen kao kombinacija uspješnih naslova kao što su Bioshock, Dishonored i Wolfenstein, a iako njegova roboapokalipsa izgleda odlično, težina ambicija ipak je natjerala da posrne korak do statusa svojih uzora.

RecenzijaA Plague Tale: Requiem

Zoran Žalac 17.10.2022.

Štakori ponovno izviru! A Plague Tale: Requiem značajno je proširen nastavak, no je li sadržajnija i duža avantura ujedno i bolja videoigra? Idemo vidjeti…

istraživanje Vijesti

HYPE CHECK: Koliko vas zanima Avatar: Frontiers of Pandora i planirate li ga igrati?

Zoran Žalac prije 3 dana

Vrijeme je da izmjerimo vaš gamerski puls prije nego se zaputite na planet Pandoru kako biste se družili s velikim, plavim Na’vijima. Veselite li se toj avanturi?

Za Avatar: Frontiers of Pandora najavljena su dva proširenja priče

Zoran Žalac 14.11.2023.

Nadolazeća igra Avatar: Frontiers of Pandora dobit će dvije ekspanzije tijekom 2024. godine s proširenjem priče i novim teritorijem za istraživanje.

Avatar: Frontiers of Pandora neće kasniti, igra je dovršena

Zoran Žalac 14.11.2023.

Iz Ubisofta su potvrdili kako je njihov Avatar: Frontiers of Pandora dovršen te su još jednom naglasili kako igra stiže početkom idućeg mjeseca.

Evo kakav će vam PC trebati za šarenu grafiku u Avatar: Frontiers of Pandora

Zoran Žalac 30.10.2023.

Iz Ubisofta su otkrili četiri konfiguracije koje će biti prihvatljive za igranje njihove nadolazeće igre Avatar: Frontiers of Pandora, ujedno i prvog next-gen naslova iz Ubisofta.

Ovaj Far Cry u svijetu Avatara izgleda sve bolje i bolje

Zoran Žalac 15.09.2023.

Objavljen je još jedan prikaz nadolazeće igre Avatar: Frontiers of Pandora i doznali smo nekoliko detalja o samoj priči.

istraživanje Specijali

HCL preporučuje: Ctrl Alt Ego – igru u kojoj su mame i tate protivnici

Stjepan Fikter 03.09.2022.

Bube, roboti, virusi, kamere s mačjim selfijima i prebacivanje svijesti po predmetima samo su neke od stvari koje čine Ctrl Alt Ego fantastičnim iskustvom u puzzle okruženju.

Zašto je Valheim toliko popularan i tko mu je to omogućio?

Zoran Žalac 16.02.2021.

Igra preživljavanja zvana Valheim zavladala je Steamom bez da se itko tome nadao. U kojem grmu leži zec i čime je to Valheim pridobio svoju milijunsku publiku?

Najbolje igre desetljeća: #5: The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Zoran Žalac 28.12.2019.

S godinom na izmaku odbrojavamo deset najvažnijih igara koje su obilježile eru desetih godina 21. stoljeća.

istraživanje Igre

Tchia

Stjepan Fikter 31.01.2023.

Avantura inspirirana otocima Nove Kaledonije u kojoj se može preuzeti oblik živih i neživih stvari kako bi se putovalo, istraživalo i otkrivalo tajne.

Immortality

Ivan Brekalo 02.09.2022.

Interaktivna filmska igra u kojoj je zadaća igrača restaurirati tri neobjavljena filma s tajnovitom glumicom Marisom Marcel.

Ctrl Alt Ego

Stjepan Fikter 31.08.2022.

Ctrl Alt Ego omogućuje nam kontroliranje svijesti i skakanje u različite predmete kako bi našem robotu omogućili napredovanje unutar immersive sim okruženja.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?