HCL.HR

metroidvania

ŽANR

Igre koje sadrže slobodu kretanja po levelima te od igrača najčešće traže da se vraća na prethodne dijelove mape kad otključa određene vještine.

metroidvania Recenzije

RecenzijaUltros

Matija Kodba 28.02.2024.

Ultros je jedan od vizualno najintenzivnijih naslova s kojima ste se mogli susresti u posljednje vrijeme. Provjerite u recenziji što još ovu psihodeličnu metroidvaniju izdvaja od ostatka ponude.

RecenzijaThe Last Faith

Hrvoje Smoljić 15.01.2024.

Ako se još niste zasitili metroidvania i soulslike igara evo vam još jedne! The Last Faith možda nije Castlevania: Symphony of the Night, Bloodborne ili Blasphemous, ali definitivno neodoljivo podsjeća na ove velikane žanra – u dobrom i lošem smislu.

RecenzijaPrince of Persia: The Lost Crown

Dominik Vadas 11.01.2024.

Stari serijal Prince of Persia vratio se svojim korijenima, a nakon što smo odigrali The Lost Crown spremni smo reći da mu je to bila najbolja odluka u dugo vremena.

metroidvania Vijesti

Prince of Persia: The Lost Crown dobit će besplatne dodatke i proširenje priče

Zoran Žalac 14.03.2024.

Iz Ubisofta su najavili kako će njihova igra Prince of Persia: The Lost Crown tijekom 2024. godine dobivati nove sadržaje, uključujući i proširenje priče.

Najavljen je Blasphemous 2, donosi neoprostive zamke

Zoran Žalac 21.04.2023.

Dobro prihvaćena metroidvania iz 2019. godine dobit će svoj nastavak za PC i konzole. Blasphemous 2 stiže krajem ljeta ove godine.

metroidvania Specijali

Nema rezultata

metroidvania Igre

The Last Faith

Zoran Žalac 15.01.2024.

The Last Faith možda nije Castlevania: Symphony of the Night, Bloodborne ili Blasphemous, ali definitivno neodoljivo podsjeća na ove velikane žanra – u dobrom i lošem smislu.

Prince of Persia: The Lost Crown

Zoran Žalac 11.01.2024.

Stari serijal Prince of Persia vratio se svojim korijenima, a nakon što smo odigrali The Lost Crown spremni smo reći da mu je to bila najbolja odluka u dugo vremena.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?