HCL.HR

RPG

ŽANR

Širi oblik igara u kojima igrač oblikuje svog lika ili njegovu avanturu svojim inputom. RPG igre karakteriziraju sustavi napredovanja, razgranate priče i različitih pristupa izazovima.

RPG Recenzije

RecenzijaStarfield

Hrvoje Smoljić 15.09.2023.

Kad Bethesda najavi novi RPG, očekivanja su neizmjerno visoka. No, je li Starfield njihov revolucionarni korak u budućnost ili samo Fallout u svemirskom ruhu?

RecenzijaBaldur’s Gate 3

Zoran Žalac 03.09.2023.

Nakon sto sati druženja s demonima, zmajevima, kultistima, kosturima, vampirima, hobotnicama i običnim pukom napkon je došlo vrijeme da damo svoj sud za veliki CRPG hit – Baldur’s Gate 3.

RecenzijaRemnant 2

Filip Zorić 22.08.2023.

Mnogi bi rekli kako je prvi Remnant zaslužio više pozornosti, ali igra se prodala vrhunski i okupila jako strastvenu bazu igrača. Prati li Remnant 2 uspješne korake svog prethodnika?

RPG Vijesti

Horizon Forbidden West potvrđen je za PC, stiže 2024.

Zoran Žalac prije 3 dana

Sony Interactive Entertainment najavio je “kompletno” izdanje igre Horizon Forbidden West za Playstation 5 i PC platforme.

Krenulo je skidanje za Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Zoran Žalac prije 5 dana

Noćas će se već moći zaigrati Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, a neki već sada mogu početi s preuzimanjem ekspanzije.

Omogućeno je neprekidno putovanje između planeta u Starfiledu

Zoran Žalac prije 5 dana

Uz magiju modova u PC verziji Starfielda moguće je putovati između planeta bez učitavanja. Iako, znatno sporije nego s učitavanjima.

Rješen je najveći problem u Baldur’s Gate 3 – ako imate skupu grafičku

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Baldur’s Gate 3 neslužbeno je dobio podršku za DLSS 3 i generiranje frejmova čime je u suštini nekim igračima riješeno golemo usporavanje u završnom dijelu igre.

Borderlands 2 – u borbi protiv Zgodnog Jacka

Zoran Žalac 18.09.2023.

Na današnji dan prije jedanaest godina lansiran je Borderlands 2, mnogima najbolji dio Gearboxovog looter shooter serijala.

RPG Specijali

Je li Cyberpunk 2077: Phantom Liberty sve što smo tražili od Cyberpunka?

Hrvoje Smoljić prije 8 sati

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty u kombinaciji s najnovijim velikim ažuriranjem konačno donosi ono iskustvo kakvo je CDPR obećavao prije gotovo tri godine.

Horizon Forbidden West: Burning Shores – tako to rade u Hollywoodu

Zoran Žalac 21.04.2023.

Prvo, a možda i jedino proširenje za Horizon Forbidden West donosi zanimljiv nastavak priče s točno onoliko noviteta koliko biste očekivali od jedne ekspanzije.

Igramo Hogwarts Legacy – evo dojmova nakon 20 sati igranja

Zoran Žalac 06.02.2023.

Navukli smo svoj čarobnjački šešir i zaputili se u poznatu školu za vještice i magove. Avanturu u Hogwarts Legacy još nismo završili, ali nakon više od 20 sati igranja formirali smo neke dojmove.

RPG Igre

Jagged Alliance 3

Stjepan Fikter 25.07.2023.

Zapošljavanje plaćenika, taktiziranje na poteze, istraživanje, razgovaranje i donošenje odluka vraćaju se u novom nastavku Jagged Alliance serijala.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?