HCL.HR

Najavljen je The Division 2

Zoran Žalac 08.03.2018.   •   18 komentara


Ubisoftov The Division dobit će svog nasljednika, a o njemu ćemo prve detalje doznati na E3 sajmu ove godine.

Ubisoftov The Division napunio je dvije godine te je u tom razdoblju postao znatno bolja igra nego po izlasku. Ipak, Ubisoft se neće još dugo baviti tim naslovom jer u suradnji s Massive Entertainmentom već priprema nastavak – Tom Clancy’s The Division 2.

“Odluka o izradi nastavka nije bila lagana, ali postoje brojne priče i iskustva koje želimo istražiti u svijetu Divisiona za koje smo stvarno mislili da bi bilo najprikladnije istražiti u sklopu punokrvnog nastavka.” – objasnio je kreativni direktor igre Justin Gerighty.

Za sada je potvrđeno kako je Division 2 u razvoju već dvije godine te da će koristiti novu verziju Snowdrop pokretača, što znači da će izgledati još spektakularnije nego original. Više detalja o igri doznat ćemo na ovogodišnjem E3 sajmu sredinom šestog mjeseca.

Dolazak nastavka ne znači da će originalna igra izgubiti podršku. Tijekom ove godine dobit će još nekoliko velikih ažuriranja, no nakon toga fokus će se vjerojatno prebaciti na nastavak.

Komentari (18)

  • zlakob

    08.03.2018 - 17:31

    opeko se na prvom, bome nebudem i na drugom 😉

  • dvuk

    08.03.2018 - 17:38

    Mah, još uvijek ispod prosjeka, koliko hypa bilo, nisam se mogao natjerati da je završim… Žali bog novaca kad bila rasprodaja ?

  • hacksor1234

    08.03.2018 - 17:39

    Prednarucujem, proveo sam preko 500 sati u igri te sam vise nego zadovoljan, jako se poprsvila u zadnje dve godine

  • delight353

    08.03.2018 - 17:41

    Baš kupio prvi dio za siću. A ono; grafika odlična, priča solidna, no pomalo pre repetativan gameplay (zaklon – pucaj – zaklon – pucaj). Nema puno promjena obizrom da se puno sati troši na ovu igru. No, napucavanje je fakat odlično i full zarazno. Solidna igra dok se čekaju prvi pravi hitovi u ovoj godini. Nastavak? Jel uopće potreban? Svakako ne sumnjam da će igra biti sasvim ok. Nemam ništa protiv.

  • funky0308

    08.03.2018 - 18:18

    Ma biti ce ovo jbno dobro 🙂 . Jedan od naslova kojega jedva cekam 🙂

    • bojanum

      @funky0308, 08.03.2018 - 22:03

      Cim sam vidio vijest, sjetio se prvo tebe i rekao daj da vidim sta je lega napisao i skoro da sam sve pogodio. Drago mi je zbog tebe jer znam da si u nasim dugim i argumentiranim diskusijama vise puta izrazio veliku zelju za dvojkom. Eto, uzivaj lega, nadam se da ce biti sve kako je trebalo biti u jedinici, da necemo cekati kao sa jedinicom 1-2 godine da sve lijepo posloze.

  • ShalO

    08.03.2018 - 18:19

    Kada vidim spektakularnu grafiku u Divisionu zapitam se, kakva ce tek biti u nastavku :O

  • AaboOs

    08.03.2018 - 18:34

    Od zatvorene bete nisam imao primjedbe ma što god govorili ovi “stručnjaci” koji igru nisu nikada ni probali a igraju Minecraft. Niti jednu igru ne kupujem po izlasku, a još manje preorder jer SVE imaju problema na početku samo nekima se progleda kroz prste, jel… . Sa ovom sam bio sasvim zadovoljan, pa nema razloga da ne isprobam ni nastavak

    • bojanum

      @AaboOs, 08.03.2018 - 22:00

      Igra je imala toliko propusta da je u prvih mjesec dana izgubila 90% baze….do 1.8 update-a, igra je bila smece i znas to dobro. 1.8. je digao igru na sasvim drugu razinu, onu koja je trebala i bila obecana od pocetka. Ne igram Minecraft, prednarucio i od prvog dana igrao, oko 200h igranja, tako da znam sto pricam. Dvojka se sigurno uzima, to nema sumlje iako je ostao gorak okus u ustima nakon jedinice.

    • AaboOs

      @bojanum, 08.03.2018 - 22:43

      Ne vidim zašto bi se itko našo prozvan mojim komentarom ako ne spada u ovu kategoriju koju sam opisao, a ti očito ne spadaš… 1.Ne igraš Minecraft. 2.Igra ti se svidila (nakon patcheva non the less). A na kraju vidim ni da nisi shvatio šta sam napisao o igrama koje tek izađu jer pišeš o patch-u 1.8 što opet objašnjava moj stav o igrama u početnom stadiju razvoja (jer realno SVE se igre razvijaju kroz svaki novi update, tako da finalna ili dovršena verzija iste praktično ni ne postoji). Igra meni nikada nije bila smeće, a subjektivno je govoriti nakon kojeg updejta je nekom postala igriva ali ne kažem da nije imala svojih problema. Ja ih iskreno nisam uopće doživio ali sam puno čitao o tome.

    • bojanum

      @AaboOs, 08.03.2018 - 22:59

      Ja se nisam uopce osjetio prozvanim, niti bih htio da imas takvo misljenje. Kod Divisiona je stanje bilo specificno, drugacije nego kod drugih igara koje su u razvoju prvih godinu dana nakon izlaska. Cim je izasla imala je toliko problema da je bilo zalosno gledati. Pola onoga sto je bilo obecano, nije bilo u igri. Hackera u Dark zoni je bilo nevidjeno puno. Sve misije isti, klasicni primjer grindanja bez ikakvog smisla itd. Dark zona je na papiru bila super zamisao ali je tehnicki bila katastrofa izvedena. Lootovi u Dark zoni su bili smijesni, bootovi svi isti. U visoj zoni bootvi bi bacali isti loot kao i oni u slabijoj zoni itd. Sve to je rezultiralo gubitkom oko 90% baze igraca. Zaista tek nakon 1.8 update-a igra dobija puni sjaj, onakav kakav je trebao biti i kakav je bio obecan na samom pocetku. Ja se iskreno nadam da su naucili sve ali bas sve greske koje su napravili sa jedinicom i da ce dvojka biti remek djelo jer ja nist manje ne ocekujem. Imali su 3 godine fore da se skockaju, da nauce iz svojih gresaka i nema vise opravdanja ako nesto zeznu. Koliko sam pricao sa zajednicom iz vana, svi se vracaju u dvojku ali sa velikom rezervom i sa ogroooomnim ocekivanjima, upravo zbog svega sto sam napisao.

    • AaboOs

      @bojanum, 09.03.2018 - 00:14

      A čuj. Ja imam i Wildalnds pa i ne igram baš jer sam se općenito zasitio takvih “open world” igara ali kontam da ću i Divison2 uzet kad mi se ponovo zaigra nešto takve tematike i ko što rekoh… tek nakon par updejtova. Strpljive sam prirode, a fala bogu danas bar ima igara kolko oš na izbor al nema se vremena 🙂

    • bojanum

      @AaboOs, 09.03.2018 - 10:09

      I ja sam strpljive prirode i nije problem trpiti neke propuste. Samo da ne bude kao sa jedinicom na pocetku i sve ce biti u redu.

  • RapthorPechina

    08.03.2018 - 18:49

    To majstori!!! Neka nastave na tragu onoga s čime su završili division 1. Imam nekih 200 sati iz jedinice. Kupujem odmah kada izađe!! Dobra vijest! Zanima me kakvo je stanje Avatar igre. Da li se uopće na tome radi!

  • Skyprotokol

    08.03.2018 - 19:31

    Virus će mutirati to je nova priča

  • Jokerhere

    08.03.2018 - 20:39

    Još ni jedinicu nisam završio…

  • afaron

    08.03.2018 - 21:17

    Nisam nista citao ni gledao ni ocekivao u vezi prvog dijela kada sam krenuo igrati, tako da mi je pravo dobro sjela. Ali mnogi ju je popljuvala jer su je previse sebi nahajpali, mislili da ce biti neko savrsenstvo, mada je realno sasvim solidna igra.

  • karlod1997

    08.03.2018 - 21:36

    danas je očito dan najava igara, prvo ovo pa Cod IIII

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?