HCL.HR

Digital Extremes

Developer

Digital Extremes Recenzije

RecenzijaStar Trek

Ante Malenica 11.05.2013.

Ako su ljubitelji Star Warsa dobili malo dobrih igara, što tek reći za pobornike Star Treka? Izuzev Bridge Commandera i nekolicine drugih, Zvjezdane staze u formi igara uglavnom su boravile u domeni prosječnosti. Jesu li stvari krenule na bolje?

RecenzijaThe Darkness 2

Zoran Žalac 11.03.2012.

VIDEO RECENZIJA – Nakon četiri godine pauze vratio nam se The Darkness. Može li The Darkness II pod novim razvojnim timom zasjeniti konkurenciju ili mu je bolje da se drži mračnog kuta prodavaonice?

RecenzijaHomefront [PC, PS3, X360]

Juraj Bevandić 18.03.2011.

Došao je taj dan, izašao je pompozno najavljivani Homefront! U bliskoj budućnosti Koreanci su ljuta vojna velesila, SAD je na koljenima, a vi ste dio pokreta otpora. Zvuči zanimljivo? Zapravo i jest…

Digital Extremes Vijesti

Warframe bi mogao dobiti nasljednika – Soulframe

Zoran Žalac prije 4 dana

Popularni akcijski RPG Warframe možda dobije nasljednika ili spin-off igru pod nazivom Soulframe, koji je jučer registriran.

Kineski gigant Tencent kupio Warframe i njegove tvorce

Zoran Žalac 24.12.2020.

Na samom kraju godine dogodila se još jedna velika akvizicija u industriji igara. Kineski div Tencent sada je vlasnik dva nova studija – Digital Extremes i Splash Damage.

Velika Warframe Empyrean ekspanzija dostupna je na PC-u

Hrvoje Smoljić 14.12.2019.

Empyrean ekspanzija se može zvati i Grand Theft Spaceship budući da uz svemirske bitke, u Warframe donosi mogućnost krađe protivničkih svemirskih brodova.

Warframe je postao simulator sviranja gitare

Zoran Žalac 02.09.2019.

Warframe je proteklog vikenda dobio novo ažuriranje koje je igračima na PC-u omogućilo da se iskažu u sviranju na instrumentu zvanom Shawzin.

Svemirske nindže Warframea s novim ažuriranjem postaju još ubojitije

Hrvoje Smoljić 09.03.2019.

Warframe donosi prvo veće ažuriranje ove godine i u sklopu njega izmjenjuje svoj sustav borbe, ali nam i predstavlja novog, nabildanog warframea.

Digital Extremes Specijali

Nema rezultata

Digital Extremes Igre

Keystone

Zoran Žalac 24.05.2017.

Keystone je multiplayer pucačina iz prvog lica u kojoj se koriste elementi kartaških igara, odnosno izgradnje špila s kartama koje donose oružja, bonuse i posebne moći.

Warframe

Zoran Žalac 02.05.2016.

Besplatna co-op pucačina iz trećeg lica u kojoj s rasom drevnih ratnika zvanih Tenno ratujemo protiv dvaju tehnički superiornih frakcija.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?