HCL.HR

Digital Extremes

Developer

Digital Extremes Recenzije

RecenzijaStar Trek

Ante Malenica 11.05.2013.

Ako su ljubitelji Star Warsa dobili malo dobrih igara, što tek reći za pobornike Star Treka? Izuzev Bridge Commandera i nekolicine drugih, Zvjezdane staze u formi igara uglavnom su boravile u domeni prosječnosti. Jesu li stvari krenule na bolje?

RecenzijaThe Darkness 2

Zoran Žalac 11.03.2012.

VIDEO RECENZIJA – Nakon četiri godine pauze vratio nam se The Darkness. Može li The Darkness II pod novim razvojnim timom zasjeniti konkurenciju ili mu je bolje da se drži mračnog kuta prodavaonice?

RecenzijaHomefront [PC, PS3, X360]

Juraj Bevandić 18.03.2011.

Došao je taj dan, izašao je pompozno najavljivani Homefront! U bliskoj budućnosti Koreanci su ljuta vojna velesila, SAD je na koljenima, a vi ste dio pokreta otpora. Zvuči zanimljivo? Zapravo i jest…

Digital Extremes Vijesti

The Darkness 2 – povratak u tamu

Zoran Žalac 07.02.2023.

Na današnji dan prije točno 12 godina lansiran je The Darkness 2, prvi i zadnji nastavak nasilne pucačine rađene po stripovskom predlošku.

Warframe je napokon dobio podršku za cross-play

Zoran Žalac 03.12.2022.

Nekoliko mjeseci pred svoj deseti rođendan pucačina Warframe konačno je srušila barijere te se može zajednički igrati na različitim platformama.

Besplatno se dijele tri BioShock igre

Zoran Žalac 26.05.2022.

Na Epic Games Store u idućih sedam dana možete potpuno besplatno nabaviti tri igre iz hvaljenog serijala BioShock. Zato se registrirajte kod Epica, would you kindly?

Warframe bi mogao dobiti nasljednika – Soulframe

Zoran Žalac 18.05.2022.

Popularni akcijski RPG Warframe možda dobije nasljednika ili spin-off igru pod nazivom Soulframe, koji je jučer registriran.

Kineski gigant Tencent kupio Warframe i njegove tvorce

Zoran Žalac 24.12.2020.

Na samom kraju godine dogodila se još jedna velika akvizicija u industriji igara. Kineski div Tencent sada je vlasnik dva nova studija – Digital Extremes i Splash Damage.

Digital Extremes Specijali

Nema rezultata

Digital Extremes Igre

Keystone

Zoran Žalac 24.05.2017.

Keystone je multiplayer pucačina iz prvog lica u kojoj se koriste elementi kartaških igara, odnosno izgradnje špila s kartama koje donose oružja, bonuse i posebne moći.

Warframe

Zoran Žalac 02.05.2016.

Besplatna co-op pucačina iz trećeg lica u kojoj s rasom drevnih ratnika zvanih Tenno ratujemo protiv dvaju tehnički superiornih frakcija.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?