HCL.HR

Warframe bi mogao dobiti nasljednika – Soulframe

Zoran Žalac 18.05.2022.   •   0 komentara


Popularni akcijski RPG Warframe možda dobije nasljednika ili spin-off igru pod nazivom Soulframe, koji je jučer registriran.

Tvorci uspješne free-to-play igre Warframe jučer su podnijeli zahtjev za zaštitu naziva Soulframe. To nam sugerira da stiže nešto novo u svijetu Warframea, ali je u ovom trenutku nepoznato o čemu se točno radi. Moguće je da se radi o nastavku Warframea, spin-off igri ili nekom dodatku.

Ako ćemo nagađati, ne bi nas čudilo da nam Digital Extremes priprema nastavak. Od izlaska Warframea prošlo je već devet godina i ta je igra dobila već 11 ekspanzija.

U slučaju da se radi o nastavku, bit će interesantno vidjeti hoće li razvojni tim ponovno koristiti vlastiti Evolution engine ili će se odlučiti za tuđe rješenje kako bi ubrzali razvoj sadržaja za igru. U slučaju da se bude radilo o Unreal Engineu, bit će to zanimljiv splet sudbine, s obzirom na to da je upravo osnivač Digital Extremesa, James Schmalz, bio jedan od odgovornih ljudi za kreaciju Unreal Enginea i pratećeg Unreal serijala.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?