HCL.HR

Ryu ga Gotoku Studio

Developer

Ryu ga Gotoku Studio Recenzije

RecenzijaLost Judgment

Žarko Ćurić 03.11.2021.

Tvorci popularnog Yakuza serijala izbacili su nastavak svog spin-off serijala Judgment u kojemu se igramo detektiva po virtualnim ulicama Tokija i Yokohame. Ovaj put čak mlatimo klince po školi!

RecenzijaYakuza: Like a Dragon

Stjepan Fikter 21.11.2020.

Yakuza: Like a Dragon napravio je zaokret od 180 stupnjeva za Yakuza serijal pa umjesto šaketanja šamara u borbi na poteze. Je li ta promjena dobro došla?

RecenzijaJudgment

Žarko Ćurić 13.07.2019.

Od tvoraca Yakuza serijala stigao nam je Judgment, detektivski naslov ispričan na specifično japanski način. Brdo obrata, neobični likovi i teatralni trenutci zvuče savršeno u kombinaciji s uličnom borbom i rješavanjem slučaja.

Ryu ga Gotoku Studio Vijesti

Lost Judgment nastavlja detektivsku priču i seli u Yokohamu

Zoran Žalac 07.05.2021.

Vraća se detektiv Takayuki Yagami – najavljen je nastavak Segine igre Judgment koji donosi novu lokaciju i – povratak u srednju školu.

Detektivska igra Judgment stiže na PlayStation 5 i Xbox Series

Josip Klanfar 02.02.2021.

U cipele detektiva Takayukija Yagamija uskočit ćemo još jednom jer nam stiže remaster detektivske igre Judgment, u punih 60 sličica u sekundi.

Otkriven je datum kada Yakuza: Like a Dragon stiže na zapadno tržište

Stjepan Fikter 24.08.2020.

Nakon što su vlasnici PS4 konzole u Japanu mogli početkom ove godine zaigrati novi nastavak Yakuze koji je otišao u RPG vode, sada znamo kada će i ostatak igrača moći pokrenuti igru na aktualnim platformama.

Ryu ga Gotoku Studio Specijali

Nema rezultata

Ryu ga Gotoku Studio Igre

Lost Judgment

Iva Osrečak 07.07.2021.

Lost Judgment je akcijsko-avanturistička igra, nastavak igre Judgment iz 2018. godine (spin-off Yakuza serije). U fokusu igre je privatni detektiv Takayuki Yagami koji istražuje kriminalca optuženog za seksualno uznemiravanje i ubojstvo.

Yakuza: Like a Dragon

Stjepan Fikter 24.08.2020.

Nova avantura u Yakuza serijalu odlazi u RPG vode pa će tako umjesto standardnog šaketanja borbe biti na poteze uz sve ostale ludosti koje stižu s ovim serijalom.

Judgment

Igor Belan 13.07.2019.

Judgment je spin-off slavnog Yakuza serijala s okorjelim detektivom u glavnoj ulozi, no to ne znači da nema atraktivne borbe na ulicama Tokyja, suludo zanimljive priče i sporednih mini-igara koje navlače osmijeh na lice. Baš kao i u Yakuza igrama.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?