HCL.HR

Lost Judgment nastavlja detektivsku priču i seli u Yokohamu

Zoran Žalac 07.05.2021.   •   6 komentara


Vraća se detektiv Takayuki Yagami – najavljen je nastavak Segine igre Judgment koji donosi novu lokaciju i – povratak u srednju školu.

Ekipa Ryu Ga Gotoku Studio, poznata po serijalu Yakuza, nastavit će detektivsku priču serijala Judgment, koju su započeli 2019. godine. Izdavačka kuća Sega upravo je najavila nastavak zvan Lost Judgment koji stiže brže nego se itko nadao – već 24. 9. 2021., za PlayStation 4 i 5, Xbox One te Series X/S.

U Lost Judgmentu ponovno ćemo preuzeti ulogu detektiva Takayukija Yagamija. On i dalje radi kao skromni detektiv u distriktu Kamurocho, no igrom sudbine biva upleten u misteriozan slučaj zbog kojega će morati napregnuti svoje vještine dedukcije. Igra će donijeti preko 1000 minuta glasovnih dijaloga u režiranim scenama, a odvijat će se najvećim dijelom u gradu Yokohami.

Značajan dio priče bit će vezan uz srednju školu, u koju se detektiv Yagami mora infiltrirati pod krinkom kako bi došao do esencijalnih informacija za rješavanje slučaja. Developeri kažu da im je to omogućilo ubacivanje humorističnog tona u igru te su osim glavne priče napravili i opcionalni Scool Stories sadržaj koji je “pun smijeha, suza, drame i napetosti”.

Komentari (6)

  • Meeple666

    07.05.2021 - 18:08

    Oldično! Yakuza – turn based, Judgment – real time

  • LetMeBeFrank

    07.05.2021 - 19:13

    Prvi dio je bio vrh tako da jedva cekam.

    • PrydaCro

      @LetMeBeFrank, 07.05.2021 - 20:31

      Je prvi dio je vrh al stao sam na neki 12 sati, nastavit cu svakako jer mi je prica sjela samo sto sam se bio zaokupio nekim casual igrama pa sam stao bio.

  • kebbab

    07.05.2021 - 22:49

    Da,da sve je to ok ali to će biti ona ista Yokohama iz Yakuza Like a Dragon. Malo mi ide na živce to kopiranje tih gradova jer đaba dobra priča kad imam osječaj da igram Yakuza Like a Dragon. Nadam se da ostane akcijski pristup jer je rpg sustav u Like a Dragon previše razvučen. Volim rpg ali kad trebam 3-4 sata da liku dignem level za 2 i kad svaki put čujem isti soundtrack u pozadini kad krene battle, a to je na svaku minutu, jedva čekam da završim igru. To je rakrana jrpg igara.

    • ilfenomeno11

      @kebbab, 24.05.2021 - 14:42

      ma nije 3-4 sata, na početku samo treba malo duže, a poslije ima underground za malo nabildat se, pa na levelu 12 battle arena gdje se dobivaju tisuće XP-a XP i brdo love an borbama, a ti ulični battleovi su malo naporni trebali su srezati to, al sreća postoji i za to riješenje u tipu gadgeta koji se equipa 🙂

  • SanKa

    09.05.2021 - 11:08

    bokte koja drama…..svidja mi se 😀 se moze igrat bez prvog djela ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?