HCL.HR

Tripwire Interactive

Developer

Tripwire Interactive Recenzije

RecenzijaRising Storm 2: Vietnam

Stjepan Fikter 19.06.2017.

Red Orchestra s novim nastavkom gazi u vode modernog ratovanja gdje pažljivo balansira između predstavljenih novina uz zadržavanje onoga po čemu je serijal i postao poznat.

RecenzijaKilling Floor 2

Stjepan Fikter 11.12.2016.

Bazirajući se na tri temeljna stupa, Killing Floor 2 ne predstavlja revoluciju u ubijanju valova neprijatelja, ali nam donosi fantastično puškaranje gdje svaka akcija ima svoju reakciju.

RecenzijaRising Storm

Stjepan Fikter 30.06.2013.

Samostalna ekspanzija za Red Orchestru 2 pod nazivom Rising Storm, fokusira se na pacifičko bojište gdje ćemo doživjeti virtualnu brutalnost rata kroz jedan od najrealnijih prikaza borbi između američkih marinaca i carske vojske.

Tripwire Interactive Vijesti

Provedite besplatni vikend uz Killing Floor 2 i upoznajte Krampusa

Petra Rukav 13.12.2017.

Killing Floor 2 dobio je božićno ažuriranje koje donosi novu mapu, oružja, kostime i produženi besplatni vikend za isprobavanje.

Killing Floor je još danas i sutra besplatan na The Humble Storeu

Juraj Bevandić 23.06.2017.

Opičena co-op pucačina Killing Floor je do sutra popodne besplatna za preuzimanje zauvijek, a ako vam se svidi i nastavak je na velikom popustu.

Rising Storm 2: Vietnam neće podići oluju oko svojih hardverskih zahtjeva

Zoran Žalac 28.04.2017.

Rising Storm 2: Vietnam priprema se za skori izlazak, a u sklopu toga developeri su nas obavijestili što će nam trebati da bismo pokrenuli ovu PC ekskluzivu.

Killing Floor 2 potvrdio izlazak za 11. mjesec

Zoran Žalac 15.08.2016.

Razvojni studio Tripwire Interactive obznanio je da njihov Killing Floor 2 izlazi iz early access faze te u prodaju kreće u 11. mjesecu ove godine.

Dostupna Incinerate ‘N Detonate nadogradnja za Killing Floor 2

Stjepan Fikter 02.09.2015.

Da ubijanje Zedova bude još zabavnije i krvavije pobrinut će se dvije nove klase, a tu su i dvije nove mape. Također, ovog vikenda svi će moći isprobati kakav je osjećaj napucavati klonirana čudovišta.

Tripwire Interactive Specijali

Nema rezultata

Tripwire Interactive Igre

Killing Floor 2

Zoran Žalac 05.05.2016.

Komadanje zombificiranih neprijatelja u detaljima kakve još niste vidjeli. Gameplay se svodi na uništavanje valova neprijatelja i u konačnici bossa, a neprijatelji vam mogu biti i ostali igrači.

Rising Storm 2: Vietnam

Zoran Žalac 07.03.2016.

Nastavak jedne od boljih multiplayer pucačina na PC-u posljednjih godina seli u Vijetnam. Napalm, helikopteri, rižina polja, psihodelična glazba – sve je tu!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?