HCL.HR

Besplatne igre

Black Mesa (besplatni Half Life remake)

Igor Belan 23.09.2012.

Vratite se u svijet velikog Valveovog hita Half Life uz nove značajke i unaprieđenu grafiku koristeći Source engine. Sve to je potpuno besplatno u ovoj dugoočekivanoj modifikaciji, a sve što trebate je bilo koja Source igra na Steamu. Download je težak 3.07GB.

Tropical Fish Shop Free Full Game

Duje Kozomara 22.07.2010.

Tropical Fish Shop stavlja nas u ulogu Annabel, koja radi kao ronioc u lokalnom dućanu koji prodaje tropske ribice. Žive, jeli. Uglavnom, imate priliku istražiti ljepote oceana u potrazi za predivnim ribicama koje u određenom trenutku trebaju vašem poslodavcu. Uživajte!

Handball Challenge Training Camp Vol. 1 – Besplatna igra

Igor Belan 30.06.2010.

Oduvijek ste željeli jednu rukometnu igru? Konačno ju i imamo, a zove se Handball Challenge. Ovo je download besplatne igre punog imena Handball Challenge Training Camp Vol. 1, u kojoj možete vidjeti kako igra izgleda i kako je koncipiran gameplay. Ovaj download težak je gotovo 600 mb.

Driving Speed 2 v2.0.9 – Besplatna igra

Igor Belan 30.06.2010.

Besplatna simulacija utrkivanja automobilima, u ovoj novoj verziji donosi brojna poboljšanja i nadogradnje već poznatom naslovu. Igra podržava singleplayer i multiplayer način igranja te nudi dvije kružne staze i četiri V8 musscle automobila igraču na izbor.

Super Mario Bros X 1.2

Igor Belan 03.06.2010.

Ponajbolja platformska igra za PC sa Super Mariom u glavnoj ulozi. Podržan co-op mod za dva igrača, hrpa levela za odigrati, odlične kontrole i gameplay. Ultimativni Super Mario naslov za PC! A težak je samo 43mb.

Mushroom Roulette Besplatna igra

Duje Kozomara 21.05.2010.

Povodom svog petog rođendana donosimo vam ovu genijalnu besplatnu igru, koja teži samo 1.73 MB. O čemu se radi, pitate se? Nemamo pojma, ali kako kaže naslov, vjerojatno ima gljiva i ruleta, i koliko smo shvatili, radi se o retro puzzle igri. Toliko.

Shin Megami Tensei: Imagine Online Client

Igor Belan 01.04.2010.

Shin Megami Tensei: Imagine Online je prvi MMORPG u 20 godina dugoj Shin Megami Tensei franšizi (Digital Devil Saga, Persona), a najbolje od svega – besplatan je! Skinite 1.63GB težak klijent za igru i krenite u masivni virtualni svijet SMT-a!

Warzone 2100 v2.2.4 – Besplatna igra

Igor Belan 28.02.2010.

Zapovjedajte silama “The Projecta” u borbi za ponovnu izgradnju svijeta nakon što je čovječanstvo bilo umalo uništeno nuklearnim projektilima. Ova igra originalno je izdana 1999. godine no sada se izdaje kao besplatna te konstantno nadograđuje novim dodatcima i poboljšanjima. Download težak 47mb-a.

Cathy’s Caribbean Club Free Full Game

Duje Kozomara 20.01.2010.

Cathy’s Caribbean Club besplatna je igra koja vam donosi ultimativnu zabavu na Karibima i mogućnost da mali biznis pretvorite u ogromni uspjeh. Tu su 3 gameplay modea, 50 levela, lijep dizajn te zabavna priča. Igra je teška 30 MB.

Christmas Challenge Free Full Game

Duje Kozomara 26.12.2009.

Prigodna besplatna igra za ovo razdoblje godine: puna verzija puzzle igre sa Božićnom tematikom. Kako momci kažu, to je ultimativna darovna avantura! Uglavnom, tu su 4 game modea, te kojih stotinjak levela. Igra teži 9 MB.

BloodNight Free Full Game

Duje Kozomara 26.12.2009.

BloodNight je borilačka igra puna akcije, u kojoj možete birati između tri lika te dva futuristička settinga u kojima ćete se boriti. Svaki lik, naravno, ima svoje snage, slabosti te specijalne napade. Igra je teška 162 MB.

Betty’s Beer Bar Free Full Game

Duje Kozomara 30.11.2009.

Pomozite konobarici Betty da zaradi dovoljno novca da kupi bar na Karibima. Betty servira piće izrazito divljim i vrckastim momcima. Može li bolje? Igra je teška 8 MB.

Death Rally Free Full Game

Duje Kozomara 26.10.2009.

Dakle, osnovna ideja iza igre Death Rally je: pobjeđivanje utrka čime skupljate novce za daljne unaprijeđivanje vaših vozila. Zvuči dosta jednostavno, zar ne? Puna igra teška je 41 MB.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?