RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Citat: 9mlg9 - 10. Listopad, 2017., 09:11S druge strane, film je vani već 35 godina i boo fucking hoo, imali smo svo vrijeme svijeta pogledati ga. Ako ne želiš spoilere na prastare filmove, ne otvaraj filmske teme na forumima. Ili 9gag. Ili Facebook. U biti ne otvaraj internet.Ja sam prije više godina već odgledao prvi Blade Runner i bio sam zaboravio kraj i uopćeno radnju i baš sam se bio radovao ponovnom gledanju prije ovog novog. Ako su ljudi već izmislili opciju prikrivanja rečenica na forumima zašto je ne koristit, to omogućava onima koji su gledali da se raspravljaju a da pri tome ne kvare onima koji nisu gledali.
S druge strane, film je vani već 35 godina i boo fucking hoo, imali smo svo vrijeme svijeta pogledati ga. Ako ne želiš spoilere na prastare filmove, ne otvaraj filmske teme na forumima. Ili 9gag. Ili Facebook. U biti ne otvaraj internet.
Ja se ispričavam ako sam nekome pokvario kraj prvog Blade Runnera, nisam uopce razmisljao o tome da ga netko nije pogledao a dosao je ovdje o njemu komentirati :)