Što reći o ovom lopovu? Je li on najbolji lopov ikad? Ili je propalitet? Je li bolji od Sanadera? Pročitajte u recenziji koja slijedi:
PRIČA:Igra ima jednu od najpredvidljivijih priča ikad. Izgubio je pomoćnicu Erin u jednoj krađi,ukomirao se (doslovno,bio je u komi) i probudi se kasnije. I naravno kakva bi to igra bila kad bi protagonist znao što se događa, jer kao i uvijek amnezija je prisutna.
GAMEPLAY:Stealth. Naravno,da objasnim. U ovoj igri ne možete biti Rambo, jer je Garret, najobičnija curica. Bez problema je mrtav, čak ponovno ukomiran. Gameplay, ako se igra Stealth, je jako dobar, nema nikakvih problema, ali ako pokušate igrati, imalo Rambo stil, nećete daleko dospijeti.
AI je glup, ali ne glup kao malo glup, nego,nekakva nova razina gluposti.... Nemože se opisati, bilo je čak problema, da sam na svijetlu, ali mi je druga polovica tijela u mraku, pa me ne primjete, dok nekad, kada sam bio u mraku, odmah me vide.... + Još k tome dodajte glupu ''uzbunu'' gdje vas nakon par minuta zaborave.
Da ne zaboravimo sada dosta popularni QTE, a najviše smeta kod otvaranja pozora.... Ima na 10-tke prozora, i svaki se otvara udarajući tipku E na tipkovnici.
A tu je i glupi Focus. Znam već sam trebao naviknuti na to iz igara tipa Hitman Absolution, ali smeta mi, jer to nema što raditi u Stealth igri. Nekada Focus dobro dođe, pa možete zaigrati Mini-Igru,dok obijate lokote. Bez Focusa, imate ono dosadno obijanje lokota, ali sa Focusom, izgleda predobro.
Šuljanje u globalu, radi dobro, sakrivate se po mraku, nitko vas ne vidi, Ninja kretnje i tako.
Oružja su dobra. Nisu savršena, imate strijele, na nekim su oštrice, na drugima voda, vatra, otrov i tako, trebalo bi vas zabavljati.
Ali nije sve tako loše. Ima zanimljivih zagonetaka da vas zabave.

GRAFIKA:Igra je dobro optimizirana, ne baš savršeno, često se primjeti neko zastajkivanje, pad FPS-a, ali pređe se preko toga.
Ova igra se vodi kao Next-Gen, ali primjećuju se zamrljane teksture, dobro, mnogima neće smetati, ali se opet primjeti.
ZAKLJUČAK:Isplati li se kupiti:
Ako ste fan Stealth igara i želite dobru Stealth zabavu: Da
Ako ste fan serijala: Da
Ako ste tip gamera koji igra igre zato što mu je nekad dosadno,da se malo zabavi: Ne
Zašto ne? Dobro možete kupiti, ako prijeđete preko ovih minusa:
PLUSEVI:+Stealth zabava
+Nije poželjno igrati Rambo stilom
+Oružja
+Zagonetke
Minusevi:-Priča
-Focus
-AI
-QTE
OCJENA:Ovo je najgori dio recenzije. Nakon puno pljuvanja po igri, ovdje se pokazuje koliko je loša zapravo....
55/100Zašto 55? Igra nije potvrdila Hype. Dobra je kao Stealth razbibriga, ali više od toga.... Ne.