RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
daj ne serite, sezona je izuzetno napeta, rula. iako nisam gleda ništa ovih zadnjih tjedan dana. izgubljen sam kad su praznici pa su svako malo utakmice.
nemrem vjerovat da ekipa pored institucija poput mančestera i liverpoola (ae i arsenala iako su oni smeće zbog wengera) može navijat za chelsea. ili npr. man city. ono, klubovi bez duše s ružnim stadionima koji su prije tri godine bili 16 na ljestvici dok nisu došli šeici i rusi.
:tired:ja ne kužim kak itko može pratit englesku ligu / navijat za eng klub kad niti jednog karizmatičnog igrača nema, sve jebeni rendom crnci...govno od lige [/quovidim da nemas pojima o nogometu ...pa necu opce raspravljati
Citat: beaver hunter - 06. Siječanj, 2011., 12:50nemrem vjerovat da ekipa pored institucija poput mančestera i liverpoola (ae i arsenala iako su oni smeće zbog wengera) može navijat za chelsea. ili npr. man city. ono, klubovi bez duše s ružnim stadionima koji su prije tri godine bili 16 na ljestvici dok nisu došli šeici i rusi.a ja nemogu vjerovati da ti imas takvo razmisljanje...svako moze navijati za koga oce...a ti si samo navijaj za svoje "INSTITUCIJE" koje su u takvim dugovima da mi se place...liverpooll propao,a man.utd ce se isto postati komercijala ko man city jer vec je stigla ponuda od 1 500 000 funti za man utd.
kakva je to glupa izjava prile? di to onda ima karizmatičnih igrača? ja nisam fan nijednog kluba ekstra, nešto simpatiziram nešto ne, al liga ko liga je zanimljiva.