Drugi ce te carryati prakticki samo ako ti igras supporta. Ostale 4 role, dovoljno je da jedan igrac odigra lose i propada vam game.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne baš, svaki igrač je jednako važan, support je po meni čak i važniji od junglera u ovoj meti jer je jungler siromašna baba koja slomi kuk svako malo pa mora nazad u bazu, a nema para da kupi pristojnu zamjenu

Iz bronce u silver san doša sa wukong jungleom u s4 predsezoni, sad san uša u gold sa malphit top-om. Ni jedan ni drugi nemaju baš potencijala za solo carry-at game-ove, večinom mogu samo kliknut r i nadat se da adc i mid znaju iskoristit tih 2 sekunde, šta u večini slučaja i znaju.
Prije san i ja bia mišljenja da je jedini način da dobiješ game da sam dobiješ, ali to je jebeno teško. Puno je lakše igrat nešto šta ima dobar cc i roam potencijal poput blitz, janna, wukong, malphit, lissandra, volibear, warwick nego neke big plays champove (ajmo ih tako nazvat) tipa vayne, talon, leblanc, zed, rengar, (veliko možda) kalista.
Naravno nekima nije zabavno imat score tipa 2 4 20 ali realno veča je vjerojatnost da petero (ili troje realnije gledano

) pobjedi game nego da samo jedan igrač obavi sve.
Konkretno ako mi pogledate statsove
http://www.lolking.net/summoner/eune/23538711#ranked-statsJa san mid main, glavni champovi su mi akali talon i lux, akali i talona igram debelo iznad svog elo-a, sa lux i nisam baš tako dobar (zašto skilshotovi zahtjevaju skill

)
A opet, sa malphit-om voli-jem i blitz-om san u roku od 2 tjedna doša iz s4 u g4. Naravno da ima game-ova koje nisan moga dobit, kad imaš nekog zatucanog šupka i pro smurfovi teško dobiju, ali takve stvari treba brzo zaboravit i preč u sljedeči game.
Ukratko, lvl 1 i lvl 6 roam-ovi sa bota ili topa na mid su freelo