HCL.HR

Deep Silver

Izdavač

Deep Silver Recenzije

RecenzijaMetro Exodus

Zoran Žalac 22.02.2019.

Proveli smo virtualnu godinu s Artyomom i njegovim Spartancima te vam prenosimo dojmove s njihovog transsibirskog putovanja.

RecenzijaAgents of Mayhem

Petra Rukav 21.08.2017.

Agents of Mayhem je samo još jedna u nizu priča o borbi između dobra i zla, no znači li to nužno da nam je Volition servirao tipičan superherojski naslov?

RecenzijaHomefront: The Revolution

Zoran Žalac 29.05.2016.

Neke revolucije nikada ne zažive, a za neke je i bolje da je tako. Novi Homefront je zaživio suprotno svim preprekama, ali nitko se ne bi protivio da je njegova pobuna bila ugušena.

Deep Silver Vijesti

Gdje nam je više ta recenzija Metro Exodusa?

Zoran Žalac 19.02.2019.

Artyomovo putovanje radioaktivnom Rusijom duže je nego smo se nadali da će biti. Recenzija stoga malo kasni, ali svoje inicijalne dojmove već smo spremni podijeliti.

Bijesni igrači kažnjavaju stare Metro igre zbog “egzodusa” sa Steama

Zoran Žalac 31.01.2019.

Serijal igara Metro ovih je dana dobio neželjen publicitet zbog odluke izdavačke kuće Deep Silver da igru uskrati korisnicima Steama.

Otkriveni su PC zahtjevi za Metro Exodus, centralna poruka je – nema labavo

Zoran Žalac 25.01.2019.

4A Games je otkrio vrlo važne informacije za PC igrače koji čekaju njihov Metro Exodus. Kako stvari stoje, igra će brojne konfiguracije staviti na ultimativni test.

Izdavači Metro Exodusa smatraju da im Far Cry: New Dawn nije konkurencija

Pero Mlinar 23.01.2019.

Poslije Valentinova će se odviti jedan od većih sukoba u industriji videoigara, a tvorci Metro Exodusa uvjereni su da im konkurencija neće ukrasti zainteresirane kupce.

Metro Exodus: Master Artyom Edition toliko je rijetko izdanje da ga ne možete ni kupiti

Zoran Žalac 09.01.2019.

Kolekcionari i ljubitelji predmeta vezanih za videoigre definitivno će pogled skrenuti prema Master Artyom ediciji Metro Exodusa.

Deep Silver Specijali

Metro Exodus je bezobrazno hrabra pucačina koja kažnjava igrača za ubijanje

Zoran Žalac 25.02.2019.

Aktualna pucačina Metro Exodus uspjela nas je šokirati raspletom svoje priče te se svojim pravilima izdvojila od ostatka igara u svom žanru.

Deep Silver Igre

Outward

Petra Rukav 04.03.2019.

Bilo da igrate sami ili u društvu prijatelja, ovaj RPG otvorenog svijeta nudi vam avanturu života u – sve od vaših skromnih početaka pa do konačne mirovine.

DAKAR 18

Zoran Žalac 14.03.2018.

DAKAR 18 ponuditi će jedan od najvećih otvorenih svjetova u racing igrama te realističnu simulaciju najvećeg cross-country rallyja na svijetu.

Onrush

Zoran Žalac 14.03.2018.

Novo arkadno utrkivanje tvoraca Motorstorma i Drivecluba odvija se na velikim terenima, dalje od asfalta, a u njemu igrači dobivaju na brzini kada skrše druge vozače.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?