HCL.HR

Focus Home Interactive

Izdavač

Focus Home Interactive Recenzije

RecenzijaVampyr

Gregor Stojev prije 6 dana

Mitoloških krvopija nam u igrama već duže vrijeme nedostaje. Saznajte zato s nama je li novi Vampyr kroz godine dobro fermentirao.

RecenzijaThe Surge

Juraj Bevandić 24.05.2017.

The Surge je naoko hrabar i proračunat korak naprijed developera koji su već jednom promašili sličnom igrom. Ali, kada mu skinete prvi lak, otkrijete u jednakoj mjeri džumbus loših odluka.

RecenzijaStyx: Shards of Darkness

Petra Rukav 21.03.2017.

Nakon nešto više od dvije godine skrivanja u tmini brbljavi Styx vraća se svojim lopovskim avanturama te nas bez trunke empatije pokušava uvjeriti da greška u igrinom kodu ne čini majstora sjena.

Focus Home Interactive Vijesti

Farming Simulator 19 pokazao tešku mašineriju u impresivnom E3 traileru

Igor Belan 12.06.2018.

Farming Simulator ogroman je brend u industriji igara, a ovaj impresivni cinematic trailer nas podsjeća na tu činjenicu. Evo i prvih informacija o igri u kojoj ćemo “farmati kao nikada do sada”.

Od devetog mjeseca na PC-u počinje puškaranje u Insurgency: Sandstorm

Stjepan Fikter 03.06.2018.

Iako je Insurgency: Sandstorm najavljen i za PS4 te Xbox One, konzolaši će se morati strpjeti do prve polovice iduće godine kako bi imali jednako kvalitetno iskustvo kakvo će pružiti PC verzija.

Černobilski battle royale izgleda dobro na prvim slikama

Zoran Žalac 31.05.2018.

Stigle su nam prve slike battle royale igre Fear the Wolves koju razvijaju tvorci STALKER serijala. Slike su, naravno, malo ušminkane da bi sve izgledalo što ljepše.

Nema više odgoda, Vampyr grize idućeg mjeseca

Zoran Žalac 19.05.2018.

Nova igra tvoraca Life is Strangea ušla je u fazu umnažanja te će ovoga puta ispoštovati datum izlaska koji je zakazan za početak idućeg mjeseca.

Uskoro izlazi druga epizoda za misteriozan The Council

Petra Rukav 07.05.2018.

Tajanstvena avantura smještena u 18. stoljeće sljedećeg tjedna namjerava nastaviti svoju priču u drugoj epizodu.

Focus Home Interactive Specijali

VIDEO: Indie igre ljepše od Crysisa

Zoran Žalac 09.03.2015.

Da ljepotu u igrama promatramo samo kroz tehničku stranu prezentacije, sve lijepo mogli bismo zvati nazivom Crysis. No estetski gledano, čitav niz nezavisnih igara ljepši je od te grafički nabrijane pucačine.

Focus Home Interactive Igre

Farming Simulator 19

Stjepan Fikter prije 1 tjedan

Novi Farming Simulator dolazi kao veći, bolji i sadržajniji nastavak za razliku od prethodnika gdje će nam predstaviti nove aktivnosti koje ćemo raditi u farmerskom životu kao i nove životinje koje će nam praviti društvo.

Necromunda: Underhive Wars

Petra Rukav 14.05.2018.

Popularna igra na ploči Necromunda: Underhive postala je akcijski RPG za PC, PS4 i XB1 gdje igrači vode brutalne borbe protiv suparničkih bandi u ogromnim, vertikalnim okruženjima.

Fear the Wolves

Zoran Žalac 14.03.2018.

Battle Royale u Černobilu zvat će se Fear the Wolves. Princip će biti sličan onome kakvoga već poznamo – 100 igrača bori se međusobno (solo ili u grupama) na velikoj mapi.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?