HCL.HR

Focus Entertainment

Izdavač

Focus Entertainment Recenzije

RecenzijaEvil West

Hrvoje Smoljić 10.12.2022.

Linearni Evil West dolazi kao naručen u svijet u kojem velik broj igara želi biti što otvoreniji. Pri tom možda nije najinovativnija igra, ali u kojoj drugoj možete biti kauboj koji tesla zavojnicama ubija vampire?

RecenzijaA Plague Tale: Requiem

Zoran Žalac 17.10.2022.

Štakori ponovno izviru! A Plague Tale: Requiem značajno je proširen nastavak, no je li sadržajnija i duža avantura ujedno i bolja videoigra? Idemo vidjeti…

RecenzijaHardspace: Shipbreaker

Stjepan Fikter 04.07.2022.

Od eksplozivne dekompresije do eksplozije reaktora – Hardspace: Shipbreaker skriva različite opasnosti, ali i podosta zabave tijekom rezuckanja svemirskih brodova kako bi otplatili prilično značajan dug.

Focus Entertainment Vijesti

Otkriveno je kad marinci kreću u boj u Aliens: Dark Descent

Stjepan Fikter 22.03.2023.

U Aliens: Dark Descent nećemo gledati napucavati ljigave protivnike ni iz prvog lica, niti iz trećeg lica nego ćemo na akciju gledati iz izometrijske perspektive dok izdajemo različite zapovijedi.

Nije ovo slika naše autoceste nego je SnowRunner najavio novu ekspanziju

Zoran Žalac 28.02.2023.

Simulacijska igra SnowRunner dobivat će nove sadržaje i u svojoj trećoj godini postojanja. Najavljene su četiri nove sezone, u sklopu kojih i jedna nova ekspanzija.

A Plague Tale: Requiem nekima je uranio, developer upozorava da se pazite spoilera

Zoran Žalac 14.10.2022.

Neki su igrači dobili rani pristup igri A Plague Tale: Requiem pa developeri upozoravaju da se pazite spoilera ako priču igre želite doživjeti onako kako je to zamišljeno.

A Plague Tale: Requiem tražit će skupi PC ako želite vidjeti puno štakora

Zoran Žalac 10.10.2022.

Objavljeni su službeni PC zahtjevi za nadolazeću igru A Plague Tale Requiem i definitivno nisu mali. Pod preporučeno se tako navodi RTX 3070 kartica – za igranje u 1080p rezoluciji.

A Plague Tale: Requiem prikazao je nove trikove i uveo nas u svoju priču

Zoran Žalac 18.08.2022.

“Nada umire zadnja” – poručuje nam novi video za A Plague Tale: Requiem te otkriva zaplet koji će nas dočekati u samoj igri.

Focus Entertainment Specijali

VIDEO: Indie igre ljepše od Crysisa

Zoran Žalac 09.03.2015.

Da ljepotu u igrama promatramo samo kroz tehničku stranu prezentacije, sve lijepo mogli bismo zvati nazivom Crysis. No estetski gledano, čitav niz nezavisnih igara ljepši je od te grafički nabrijane pucačine.

Focus Entertainment Igre

Evil West

Zoran Žalac 10.12.2022.

Linearni Evil West dolazi kao naručen u svijet u kojem velik broj igara želi biti što otvoreniji. Pri tom možda nije najinovativnija igra, ali u kojoj drugoj možete biti kauboj koji tesla zavojnicama ubija vampire?

Aliens: Dark Descent

Lovro Maroševac 23.06.2022.

Strateška Aliens igra u stvarnom vremenu u kojoj vodimo tim marinaca (vojnike različitih klasa) na Mjesecu Lethe kako bismo suzbili proboj Xenomorphova.

Warhammer 40,000: Space Marine 2

Stjepan Fikter 10.12.2021.

Svemirski marinci vraćaju se s novom igrom u kojoj će umjesto Orkova tamaniti prljave bube, odnosno hrpe i hrpe Tyranida.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?