HCL.HR

Rockstar Games

Izdavač

Američka izdavačka tvrtka u vlasništvu Take-Two korporacije. Rockstar se može pohvaliti zvjezdanom postavom iznimno profitabilnih serijala kao što su Grand Theft Auto, Red Dead Redemption i Max Payne.

Rockstar Games Recenzije

RecenzijaRed Dead Redemption 2

Zoran Žalac 25.10.2018.

Prva Rockstarova igra rađena za aktualnu generaciju konzola napokon je tu! Tjednima smo jahali i bježali pred zakonom da vam odgovorimo je li Red Dead Redemption 2 divlji ili je ukroćen.

RecenzijaGrand Theft Auto 5

Duje Kozomara 09.10.2013.

VIDEO RECENZIJA – Druženje s Michaelom, Franklinom i Trevorom po najzabavnijem otvorenom svijetu do sada oduzelo nam je nevjerojatnu količinu vremena i uspješno nas udaljilo od prijatelja, djevojaka, obitelji i obaveza. Nije nam ni najmanje žao.

RecenzijaL.A. Noire [X360, PS3]

Duje Kozomara 20.11.2011.

Igrali smo L.A Noire, najnoviji Rockstarov naslov u kojem upadamo u čizme ambiocioznog detektiva Colea Phelpsa u Los Angelesu koju godinu poslije drugog svjetskog rata. Otkrijte kako nam se svidio ovaj inovativni naslov u opširnoj recenziji.

Rockstar Games Vijesti

Red Dead Redemption dobio je izvedbu u 60 fps-a na PlayStationu

Zoran Žalac 04.10.2023.

Nepuna dva mjeseca nakon lansiranja Red Dead Redemptiona na PlayStationu 4 i Nintendo Switchu, developeri su dodali mogućnost igranja u 60 sličica po sekundi.

Grand Theft Auto V – deset godina jedne te iste igre

Zoran Žalac 17.09.2023.

Na današnji dan prije točno 10 godina lansiran je GTA 5, igra koja je nadživjela sve druge te je postala druga najprodavanija igra u povijesti.

Za 10. rođendan GTA 5 iz Rockstara poklanjaju… tri majice u GTA Online

Zoran Žalac 15.09.2023.

Rockstar je otkrio detalje razočaravajuće siromašne proslave desete godišnjice od izlaska Grand Theft Auta 5. Zamislite – moći ćete se u GTA Online obući kao likovi iz GTA 5 kampanje.

Rockstar je kupio tvorce najpopularnijeg GTA 5 moda

Zoran Žalac 11.08.2023.

Ekipa zaslužna za role-playing zajednicu FiveM od sada je službeni dio Rockstar Gamesa, što bi moglo značiti da role-playing serveri napokon službeno stižu u GTA.

Na PlayStationu se u sedmom mjesecu najviše skidalo GTA 5

Zoran Žalac 09.08.2023.

Sonyjeva statistika pokazuje da su vlasnici PlayStationa 5 pored svih igara u sedmom mjesecu najviše skidali onu koja je stara već skoro deset godina.

Rockstar Games Specijali

Najbolje igre desetljeća: #9: Grand Theft Auto V

Zoran Žalac 23.12.2019.

S godinom na izmaku odbrojavamo deset najvažnijih igara koje su obilježile eru desetih godina 21. stoljeća.

Kakav je Red Dead Redemption 2 na PC-u?

Hrvoje Smoljić 13.11.2019.

Znamo već da je Red Dead Redemption 2 odlična western avantura. No, tek smo nedavno doznali kakva je PC verzija te igre.

Red Dead Redemption 2 – godinu dana kasnije

Zoran Žalac 04.10.2019.

Red Dead Redemption 2 uskoro će proslaviti svoj prvi rođendan. Tom prigodom, a i povodom objave da igra dolazi na PC platformu, vrijedi se još jednom osvrnuti na Rockstarov ep o odmetnicima.

Rockstar Games Igre

Red Dead Redemption 2

Zoran Žalac 04.05.2016.

Red Dead Redemption 2 odvodi nas u Ameriku 1899. godine, gdje je era divljeg zapada pri kraju, a predstavnici reda i zakona love preostale bande odmetnika. U jednoj od takvih bandi nalazi se glavni lik Arthur Morgan.

Grand Theft Auto 5

Duje Kozomara 09.10.2013.

Gotovo tri godine nakon izlaska, GTA 5 je i dalje jedan od najimpresivnije realiziranih otvorenih svjetova u igrama uz tone stila i humora.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?