HCL.HR

Sony Interactive Entertainment

Izdavač

Sony Interactive Entertainment Recenzije

RecenzijaMoss

Zoran Žalac prije 4 dana

Moss je jedna od ponajboljih igara koju možete zaigrati na PlayStation VR-u, a ne izvodi se čak ni iz perspektive prvog lica.

RecenzijaShadow of the Colossus

Žarko Ćurić 05.03.2018.

Jedan od kultnih gaming klasika, Shadow of the Colossus, dobio je tretman pomlađivanja te dokazao da su neke igre uvijek zabavne, bez obzira na godine.

RecenzijaThe Inpatient

Zoran Žalac 23.01.2018.

PlayStation VR platforma dobila je još jednu ekskluzivnu igru koja je trebala iskoristiti prednosti VR tehnologije. Na kraju nažalost nije iskoristila ništa osim našeg vremena.

Sony Interactive Entertainment Vijesti

Bluepoint Games radi na još jednoj preradi, većoj od Shadow of the Colossusa

Zoran Žalac prije 6 dana

Razvojni tim Bluepoint Games za svoj sljedeći projekt odabrao je još jednu preradu koja će biti ambicioznija nego Shadow of the Colossus.

Days Gone odgođen je za 2019. godinu

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Ekskluzivna igra za PlayStation 4 koju smo očekivali zaigrati ove godine ipak će se pojaviti u prodaji tek od 2019., potvrdio je Sony.

God of War zazire od mikrotransakcija pa ih neće ni imati

Petra Rukav 07.03.2018.

Bez obzira jesu li prikladne ili ne, mikrotransakcije su element mnogih videoigara, no Sony Santa Monica Studio poručio je kako nema proklete šanse da će iste zaživjeti u njihovoj God of War PS4 ekskluzivi.

Detroit: Become Human dobio datum izlaska

Zoran Žalac 01.03.2018.

PlayStation 4 ekskluziva koja će nam ispričati priču o pobuni robotskih sluga dobila je svoj datum izlaska te ju možemo očekivati prije sredine 2018. godine.

Još dvoje poznatih glumaca priključilo se Death Strandingu

Zoran Žalac 22.02.2018.

Hideo Kojima proširio je glumačku postavu za svoj Death Stranding angažiranjem dvoje vrhunskih glumaca iz industrije videoigara.

Sony Interactive Entertainment Specijali

Top 5 stvari koje igre otvorenog svijeta trebaju naučiti od Zelde i Horizona

Zoran Žalac 02.02.2018.

Dvije najistaknutije igre 2017. godine donijele su neke promjene u format otvorenog svijeta koje želimo vidjeti u što više budućih igara tog tipa.

Vidjeli smo demo novog God of Wara iza zatvorenih vrata

Zoran Žalac 17.06.2016.

Kratos je promijenio kameru kojom gleda na svijet, malo ostario i pustio bradu, a iako će neki reći da je omekšao zbog sina, po svemu što smo vidjeli na E3 sajmu brutalan je kao i uvijek.

Sony Interactive Entertainment Igre

Moss

Zoran Žalac prije 4 dana

Platformer za PlayStation VR u kojemu pratite Quill, mišicu u potrazi za svojim ujakom. Igrač joj pomaže u ulozi promatrača koji rješava zagonetke.

Erica

Petra Rukav 24.02.2018.

Pripremljen ekskluzivno za PlayLink, Erikin svijet uvodi igrača u emotivnu, interaktivnu priču gdje istražuje traume protagonističine prošlosti te nastoji dešifrirati istinu o misterioznom ubojici na slobodi.

Blood & Truth

Petra Rukav 03.02.2018.

Odvažna ekskluziva za PSVR vodi nas u glamurozno londonsko podzemlje gdje vojnik specijalnih elitnih snaga očajnički nastoji spasiti vlastitu obitelj iz ruku okrutnog šefa kriminala.