HCL.HR

Top 10 najiščekivanijih igara u 2021.

Zoran Žalac 09.01.2021.   •   102 komentara


Nezahvalno je na početku godine slagati liste najiščekivanijih igara, no netko mora odraditi i taj posao. Evo čemu se mi u HCL-u najviše radujemo u 2021.

Pred nama je još jedna uzbudljiva gejmerska godina i mi smo vam već najavili koje igre stižu u ovom prvom mjesecu. No bit će tu još hrpa dobrih stvari pored legendarnog Hitman Ramba i zato smo odlučili napraviti jednu top 10 listu nama najiščekivanijih igara 2021., za koje mislimo da bi stvarno mogle izaći ove godine. Što znači da Diablo 4 nije na popisu. Na listu smo uvrstili samo igre koje su službeno najavljene pa nas nemojte pitati ni gdje je GTA 6. Jer budimo realni – još ni GTA 5 nije izašao za nove konzole. Lista je dugačka pa da ne duljimo s uvodom, evo igara kojima se mi u HCL-u najviše veselimo u 2021.

God of War: Ragnarok (?)

Novi God of War je mnogima najiščekivanija igra, a nama je na zadnjem mjestu jer o toj igri praktički ništa još ne znamo. Dobro, vidjeli smo kako je završio prvi God of War i možemo pretpostaviti s kim će se Kratos tući u nastavku. Ali doslovno još ne znamo ni kako će se taj nastavak zvati ni hoće li izaći za PlayStation 4. Uopće ne sumnjamo da će to biti vrhunska igra i definitivno joj se veselimo, samo prvo želimo vidjeti nešto više od logotipa na crnoj pozadini.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 (?)

Sličnu situaciju imamo i s nastavkom zadnje Zelde. Nintendo nam je prije godinu i pol prikazao prve kadrove nove Linkove avanture, no za sada još uvijek nije poznato što od nje možemo očekivati niti je skroz sigurno da će se igra zvati Breath of the Wild 2. I ovu bismo igru smjestili na nekoj višoj poziciji da o njoj znamo nešto više, tako da za sada imamo samo nadu da će Nintendo ponovno pomaknuti granice zabave u otvorenom svijetu.

Halo Infinite

Četrnaestu igru kultnog serijala Halo trebali smo igrati prošle godine, ali je onda mrga zvan Craig poručio Master Chiefu da mu grafika nije dovoljno dobra pa se sada radi na dodatnom šminkanju. Za kašnjenje Halo Infinita vjerojatno su krive i česte rošade na mjestu redatelja igre, što pomalo zabrinjava fanove ove pucačine. Ali mi se nadamo najboljemu i veseli nas povratak Master Chiefea na zelene poljane u stilu prve dvije Halo igre. A bit će zanimljivo vidjeti i kako će funkcionirati prvi besplatni multiplayer u povijesti ovog serijala.

Deathloop

Hitman je naš najdraži plaćeni ubojica, no ove godine ipak se više veselimo jednoj inovativnijoj igri o plaćenim ubojicama. To je igra zvana Deathloop, koja nam stiže iz francuske kuhinje, iste one odakle je došao Dishonored 2. U Deathloopu ćemo imati zadatak eliminirati osam meta u jednom danu, a ako to ne uspijemo onda se sve resetira na početak. Možda vam to zvuči kao svaka igra ikad napravljena, no posebnost Deathloopa je u tome što igrač nije jedini plaćeni ubojica na terenu nego ga uvijek negdje vreba netko drugi. Dishonored nam je bio odličan, a ova igra zvuči kao još kreativniji eksperiment na koji svakako treba obratiti pozornost.

Psychonauts 2

Svaka lista treba imati svog autsajdera, a nama psihodelični platformer Psychonauts 2 savršeno odgovara za tu ulogu. Već pune tri godine slušamo obećanja da će kultni Psychonauts dobiti nastavak i sada je stvarno došlo vrijeme da to postane istina. U ulozi Psychonauta Raza koristit ćemo tako telekinezu i levitaciju da bismo riješili psihičke probleme drugih ljudi. Izlaze ove godine i drugi zanimljivi platformeri, ali za Psychonauts 2 smo sigurni da će imati najluđe i najraznovrsnije levele zbog kojih će se isplatiti čekanje kroz zadnjih nekoliko godina.

Gran Turismo 7

Gran Turismo je uvijek imao dvije igre po svakoj generaciji PlayStation konzola. No onda je na PlayStationu 4 vozio zaobilaznom rutom zvanom Gran Turismo Sport. Ove godine vrijeme je za povratak na staru putanju uz nastavak kakvoga priželjkujemo već sedam godina. Čeka nas povratak stare kampanje za jednoga igrača, što uključuje tradicionalno polaganje ispita vožnje i kupovanje polovnog vozila. Ne smijemo zaboraviti ni kupnju čistog filtra za zrak, jer ne možeš bez toga biti novi Hamilton. Gran Turismo 7 inače će biti ekskluziva za PlayStation 5 konzolu, što je malo tužno za vlasnike četvorke, ali je u isto vrijeme uzbudljivo jer još uvijek nemamo pravu next-gen vožnju zbog koje bi stare konzole trebalo ostaviti u retrovizoru.

Hogwarts Legacy

Hogwarts je jedina škola za koju sigurno znamo da ove godine neće imati online nastavu. U svijet magije ovoga puta dolazimo kao mladi čarobnjak s kraja 19. stoljeća koji nema veze s Harryjem Potterom. Istraživat ćemo naslovni dvorac Hogwarts i obližnje selo Hogsmeade, a povremeno ćemo se zaputiti i u Zabranjenu šumu. Bit će tu čarobnjačkih duela, miksanja napitaka i pripitomljavanja magičnih bića, a moći ćemo birati hoće li čarobnjak prakticirati crnu magiju. Hogwarts Legacy bit će prva veća igra iz svijeta Harryja Pottera nakon punih deset godina, a mi se nadamo i prva kvalitetna igra o čarobnjacima nakon dosta dugo vremena.

UPDATE: Nećeš, razbojniče! Hogwarts Legacy odgođen je za 2022. godinu.

Far Cry 6

Da je ovo lista najpredvidljivijih igara onda bi Far Cry 6 bio na samom vrhu tog popisa. Nismo još vidjeli gameplay ove igre, ali znamo već da će tu biti gerilskog ratovanja improviziranim oružjem i negdje će sigurno ubaciti oslobađanje baza te penjanje na tornjeve. Drago nam je da se serijal vraća u tropsko okruženje karipskog otoka Yara, a zanimljive su nam i moguće poveznice s najvećim luđakom iz Far Cryja 3, legendarnim Vaasom. Vjerojatno će ovo biti još jedna ponavljajuća igra bez previše pameti, ali ako vrate simulaciju požara iz Far Cryja 2 sve ćemo im odmah oprostiti.

Resident Evil Village

U šumarku skrivenom vukodlaka je opasnih dom, kaže novi Resident Evil zvan Village. Nema više zombija, ne-ne, tu su sada ružne baba vještice i po svemu sudeći onaj tip što prodaje minobacače pod svojim kaputom. Resident Evil se vraća s pogledom iz prvoga lica, radi se za nove konzole i mi jedva čekamo da nam utjera strah u kosti. Ne nadamo se nekoj kvalitetnoj priči, ali vjerujemo da bi ovo mogao biti najsvježiji Resident Evil još od četvorke. I to ne zato što se odvija u snijegom zatrpanoj selendri gdje ralica nikad ne prolazi.

Horizon Forbidden West

Prošlu su generaciju ekskluzivnih igara PlayStationa obilježile avanture u otvorenim svjetovima. Horizon Forbidden West nastavit će se kretati u tom sjeru i mi jedva čekamo vidjeti što će napraviti u kombinaciji s jačim hardverom PlayStationa 5. U prvom traileru vidjeli smo nove vrste mehaniziranih zvijeri, ali i misterioznu prijetnju crvene kuge koja se pojavila na teritoriju bivše Kalifornije. Vidjeli smo također da će biti ronjenja po morskim dubinama, a možda se po prvi put zaputimo u zrak – sve je moguće, uključujući i odgodu igre za sljedeću godinu, no treba se ipak nadati najboljem.

Označeno sa:

Komentari (102)

  • Dajsikeks

    09.01.2021 - 17:38

    Sad kad dođu, “a gdje je Elden Ring” 😁

    • SonOfZeus

      @Dajsikeks, 09.01.2021 - 17:53

      Elden ring je najranije I 2022. 🤣

    • op_maniak

      @SonOfZeus, 10.01.2021 - 14:04

      Lol odkud ti to?
      Devosi su igru zavrsilu vec ljeto 2020. Igra dolazi ovo proljece.

    • SonOfZeus

      @op_maniak, 10.01.2021 - 15:16

      Apsolutno ništa nismo vidjeli od te igre. Osim ako ne planiraju napravit fallout 4 move, nećemo ju vidjeti prije 2022. Ili koncem 21’.

    • Zoran Žalac

      @Dajsikeks, 09.01.2021 - 17:54

      Čeka se Martina sa napiše. Sad će, samo što nije…

    • personauser

      @Zoran Žalac, 09.01.2021 - 21:43

      Ja se najviše pitam hoće li on prije završiti Pjesmu o ledu i vatri ili Elden Ring

    • NisamRobot

      @Dajsikeks, 11.01.2021 - 02:34

      A gdje je Black Myth: Wukong?

    • Dajsikeks

      @NisamRobot, 11.01.2021 - 14:03

      Pitaj Boga kada. Ono je tek demo bio od malog kineskog razvojnog tima koji je u biti prikazao svoj talent i šta žele napraviti čime bi privuklo ostale ljude koji bi se uključili u njihov tim na razvoju igre. Ista situacija kao i Biomutant. Možda za 4-5 godine minimalno dođe igra

  • Strange Man

    09.01.2021 - 17:40

    Odličan popis! Ja bi za mene samo dodao još jer postoji mogućnost da izađe triler igra Twelve Minutes koja će imat vrhunske hollywoodske glumce u modernoj verziji “ptičje perspektive”.

    • LetMeBeFrank

      @Strange Man, 09.01.2021 - 23:24

      Lijepo da ima jos ljudi koji znaju za neke manje razvikane igre. 12 minutes djeluje odlicno 👌🏻

  • Stjepan Fikter

    09.01.2021 - 17:42

    Mislim Zorane, gdje je Shadow Warrior 3? Halo ono?

    • Zoran Žalac

      @Stjepan Fikter, 09.01.2021 - 17:52

      Borac je iz sjene, ne? Infinite je tu, halo!

    • Okramtaker

      @Stjepan Fikter, 09.01.2021 - 17:56

      Ej Stjepane, zanima me hoće li iko pisat recenziju za Cybershadow kad izađe, zbog nekog rszloga svi ignoriraju tu igru…

    • Zoran Žalac

      @Okramtaker, 09.01.2021 - 18:00

      Filip bi trebao raditi, on je doktorirao lopatanje.

    • Okramtaker

      @Zoran Žalac, 09.01.2021 - 18:36

      Ok, bas mi je drago sto brinete i za te manje popularne igre😀

  • Okramtaker

    09.01.2021 - 17:55

    Kako neznamo ima novog God of Wara? Pa zvat ce se GOW Ragnarok

    • Zoran Žalac

      @Okramtaker, 09.01.2021 - 17:59

      Nije sto posto sigurno. Pisalo je Ragnarock is coming, ali ne mora nužno značiti da je to naslov. Može biti God of War Part II 🙂

    • Okramtaker

      @Zoran Žalac, 09.01.2021 - 18:34

      Sad bi ti rekla moja baba “ne kompliciraj si bezveze život”

    • IgorBiH

      @Zoran Žalac, 10.01.2021 - 15:16

      Part II? Ne opet…

    • Noproblemoguy

      @IgorBiH, 10.01.2021 - 20:45

      Aww shit here we go again

  • razer1234559

    09.01.2021 - 18:06

    Ovako hcl….maknite sa popisa Farcry 6 , Hogwarts Legacy , Psychonauts 2 , Deathloop , Halo Infinite….pa mislim kakve su ovo igre?…i dodajte: Shin Megami Tensei V , Final Fantasy XVI, Diablo 4, Digimon Survive, Monster Hunter Rise i Disgaea 6. Joj muko moja.

    • Zoran Žalac

      @razer1234559, 09.01.2021 - 18:11

      Hogwarts je rpg, a ti tako… Nisi li rekao da nijedna rpg igra ne može biti loša?

    • razer1234559

      @Zoran Žalac, 09.01.2021 - 18:16

      Ali je Harry Potter. Može bit RPG ali kvragu zašto Harry Potter. Nemogu ga smisliti.

    • DjokaBA

      @razer1234559, 09.01.2021 - 18:55

      Davno pre Harija se desava igra.

    • djosic85

      @razer1234559, 09.01.2021 - 19:10

      Jooj pa ne igra se s harryem 🤣

    • razer1234559

      @djosic85, 09.01.2021 - 19:40

      Svejedno igrao ja sa Harryem ili ne, serijal ove igre spada pod Harry Potter i to me odbija. Isto tako je i sa Lord of the Rings igrama.

    • djosic85

      @razer1234559, 09.01.2021 - 20:44

      Lord of the rings?! Čekaj malo jer ti oćeš reć da ti ne valja recimo shadow of mordor, samo zato što je smješten u lord of the rings svijet

    • SanKa

      @razer1234559, 11.01.2021 - 09:02

      mene recimo apsolutno odbijaju JRPG-ovi osim FF serijala. i šta sad ? ne dezuram ispod clanaka o doticnima i serem po njima jer znam da su generalno kvalitetne kao igre te da imaju svoju publiku. a ti si sad još našao srat po LOTR-u. Koga boli k iskreno što tebe odbija ? nemoj igrat, preskači članke i to je to.

    • razer1234559

      @SanKa, 11.01.2021 - 17:58

      Mene samo iznenađuje kako takve igre mogu imati svoju publiku. Kao da ne vidite dubinu i kvalitetu JRPG igara naspram npr. Farcry-a ili Deathloopa. Ja neznam kako nekoga poput recimo tebe mogu odbijati RPG ili JRPG igre a znas da su to igre sa RPG elementima i da su duge , da ces ih igrati i da ce trajati stotine sati i vise nego tamo nekakav Hitman ili Farcry.

    • SanKa

      @razer1234559, 12.01.2021 - 10:07

      pa nisam rekao da me RPG odbija, niti JRPG, volim Final Fantasy npr, ostalo mi je smor….Slazem se da je plus tih igara trajnost.. Al kako ne kuzis, da vecina odraslih ljudi nema vremena za igre od 60+ sati. Nekad ti sjedne ko kec na desetku kad zavrsisis igru za 30ak sati. Evo Valhallu npr igram 20ak sati sigurno, nisam ni na 30%

    • TorcidashFromCroatia

      @razer1234559, 09.01.2021 - 21:00

      Sinko moj smiri živce. Pa šta sad ako je Zoran stavio HL kao najiščekivaniju igru godine? To je njegov ukus i tjt.

    • Indigo83

      @TorcidashFromCroatia, 10.01.2021 - 23:17

      Možda bi ovakvu listu trebalo bazirati na nekakvom općem hypeu a ne na ukusu pojedinca?

    • TorcidashFromCroatia

      @Indigo83, 11.01.2021 - 00:47

      Ovo nije mišljenje jednog pojedinca, nego cijele redakcije. To je po meni skroz okej. Npr. ja jedva čekam igrat Gran Turismo 7, Hogwarts Legacy i Returnal. Za koje si ti igre hajpan?

    • SanKa

      @razer1234559, 11.01.2021 - 09:00

      stari moj, nisi sam na portalu. ali evo, zoran će iduću put pitati tebe što možeš smisliti kod odabira vijesti

    • razer1234559

      @Zoran Žalac, 09.01.2021 - 19:45

      Nisam ja rekao da će igra biti loša, bit će sigurno odlična ali baš zato što spada pod Harry Potter eh to mi malo smeta a tako je kod mene i sa Lord of the Rings igrama, jer koliko god igra bila RPG i dobra ipak to je Lord of the Rings i nebih ga igrao. Nisam ljubitelj toga.

    • Okramtaker

      @razer1234559, 09.01.2021 - 23:02

      Nisi fan LOTR-a, sad bi reko ko ti: “Mogal bim te šlapom lupit”

    • departed1983

      @razer1234559, 10.01.2021 - 00:03

      Druze, svaku tu igru koju igras, i svaki svijet koji si proso, da nije bilo Talkina, niti bi bilo tih svijetova, niti tih igara, a sumnjam da bi i postojao RPG zanr kakav danas poznajemo.

    • personauser

      @departed1983, 10.01.2021 - 16:24

      I da nije bilo i Dungeons&Dragons sigurno ne bi postojao žanr RPG kakav je danas

    • personauser

      @razer1234559, 09.01.2021 - 18:48

      Poznavajuci SE FFXVI ce izaci 2022./2023.

    • personauser

      @razer1234559, 09.01.2021 - 19:15

      Skini demo Monster Hunter Rise

    • razer1234559

      @personauser, 09.01.2021 - 19:46

      Hoću samo mi reci kako?

    • personauser

      @razer1234559, 09.01.2021 - 20:34

      Putem Nintendo Eshop ako imaš NS. Zna pasti Nintendo Eshop jer je velika navala za Monster Hunter Rise

    • vragec25cro

      @razer1234559, 09.01.2021 - 19:49

      Od ovih tvojih navedenih čuo samo za Diablo i Ff koji mi nije nešto 🙂

    • razer1234559

      @vragec25cro, 09.01.2021 - 20:06

      Ziher nisi čuo za Shin Megami Tensei i Monster Hunter🤔

    • vragec25cro

      @razer1234559, 09.01.2021 - 22:16

      Ova dva ne 🙂 ,ali Monster hunter sam čak malo i igrao.Nisam baš nešto ljubitelj takvih igara

    • The_Miks

      @razer1234559, 10.01.2021 - 20:43

      meh…volim rpg igre, ali kad vidim da masu s onim macevima od 160kg odmah mi se zgadi igra

    • SanKa

      @razer1234559, 11.01.2021 - 08:56

      dobro lol, evo samo što nisu. kaj je ovo tvoj portal ili šta ? ti ćeš govorit što će micati

    • razer1234559

      @SanKa, 11.01.2021 - 18:03

      Meni samo smeta kako mogu pored recimo Shin Megami Tensei-a V i Monster Hunter Rise-a staviti Farcry i Psychonauts. Izgleda da ljudi iz HCL redakcije uopce neznaju sto su dobre igre i pitanje je da li su ikada odigrali koju dobru igru u zivotu.

    • _Someone_

      @razer1234559, 11.01.2021 - 19:36

      Joj sto volim ove sa samo-ono-sto-ja-volim-valja stavom. Koliko ti je dijete godina…

    • razer1234559

      @_Someone_, 11.01.2021 - 19:49

      Joj a što ja volim ove maloumne i nepismene klince poput tebe koje čitaju negativne komentare drugih korisnika i nazivaju ih djecom. Veliki neki momak mi se javio.

    • _Someone_

      @razer1234559, 11.01.2021 - 20:46

      Tko o cemu, “neznaju” lik o pismenosti. Otkad prozivanje toxic ekipe koja u rangu osmogodisnjaka cvili jer netko nije njegove omiljene, a realno opskurne, igre stavio na nekakvu listu krsi pravopis? O maloumnosti bi se jos dalo raspravljati

    • razer1234559

      @_Someone_, 11.01.2021 - 22:40

      Tebi su ove igre opskurne. Neda mi se sa tobom raspravljati jer ja sam svoje rekao a ovaj portal zato i postoji radi ovakvih rasprava i kako kazes cviljenja. Opskurne igre jeli tako… dečko moj ti si onda k…. od Gamera i nisi odigrao dobrih igara u zivotu. Rapravu cu voditi sa nekime tko je pravi Gamer i tko zna sto su dobre igre a ne sa nekime tko igra Cod ili Hitman.

    • _Someone_

      @razer1234559, 11.01.2021 - 23:49

      Opet ti sa stavom – samo ono sto ja volim je standard kvalitete i time se procjenjuje tko je gamer. Al neka, izivi se jos malo, evo ti 18. i skole iza ugla.

    • SanKa

      @razer1234559, 12.01.2021 - 10:10

      ufff koja si ti faca.usro sam se lol…pravi gejmer, lol

    • SanKa

      @razer1234559, 12.01.2021 - 10:09

      oprosti ali “moje igrice nisu spomenuli, ocito nemaju pojma šta valja” je argument 12godišnjeg dijeteta

    • Tony77

      @razer1234559, 13.01.2021 - 21:15

      LoTR je najbolja fantasy franchise. Kako mores voljet RPG i fantasy tematiku a reć da LoTR i HP nevaljalju.

  • vvvlada25

    09.01.2021 - 18:12

    A Dying Light 2 nista? Osobno za mene najiscekivanija ove godine

    • TheCroTino

      @vvvlada25, 09.01.2021 - 21:27

      Nadam se da ce izac ove godine, jedinica i dlc su dosta dobre bile

  • vojnovic4

    09.01.2021 - 18:19

    Mene najvise zanima kako ce ispast hogwards Legacy ali sigurno nabavljam horizon i god of war

  • PicardMT

    09.01.2021 - 18:52

    Ako nema brojku 2 ne zanima me. 🙂 Samo Stalker 2, Dying Light 2, Vampire: The Masquerade 2 – Bloodlines 2, Beyond Good and Evil 2, Horizon Zero Dawn 2.

    • Zoran Žalac

      @PicardMT, 09.01.2021 - 19:57

      Čuo sam da će se po nobom zvati Beyond Good and Evil 2077

  • darkness666

    09.01.2021 - 18:56

    Ajme koja ce ovo godina biti..mozda i jedna od najjacih do sada..

  • Marked91

    09.01.2021 - 19:11

    S.t.a.l.k.e.r. 2! Probudite me kad izađe, sada idem u hibernaciju.

  • tryon

    09.01.2021 - 19:30

    jako dobri naslovi. al ja cu umrijet od znatizelje zbog hogwartsa

  • Slash

    09.01.2021 - 19:36

    Facry 6!Možda ispadne dobro!

  • vragec25cro

    09.01.2021 - 19:49

    Far cry 6 i Halo,ostalo sve kad dođe dođe.

  • Mamba_

    09.01.2021 - 20:21

    Halo Infinite, Horizon i Hogwarts Legacy jedva čekam.

  • Mango Palica

    09.01.2021 - 20:45

    Znaci GTA 6 mozemo ocekivat 2030😑

  • crolink07

    09.01.2021 - 21:05

    Zelda i Horizon.

  • xx1111

    09.01.2021 - 21:16

    Gotham knights

  • gamer12345

    09.01.2021 - 22:23

    Cant find my boys, ratchet and clank…

  • RobiCRO

    09.01.2021 - 22:56

    Kena: Bridge of Spirits ?

  • Okramtaker

    09.01.2021 - 23:04

    Definitivno najiščekivanije Cybershadow i God of War: Ragnarok

  • departed1983

    10.01.2021 - 00:06

    GOW nece izaci ove godine, tesko da ce i Horizon, Nitendo nemam, a ovo sve ostalo mi nije nesto zanimljivo.. tj nema hajpa, ne kazem da su igre lose.. mozda jedino Halo, ako bude solidan MP…

  • lepiakadodo

    10.01.2021 - 10:14

    Cekam novi tetris…

  • Lucky87

    10.01.2021 - 13:27

    Za mene su jedne od najiščekivanijih igara Kena: Bridge of Spirits i Stray

  • Oldschoolgamer

    10.01.2021 - 14:14

    Vecina igara su PS5/4 ex sto dovoljno govori tko je kralj u industriji 💪

  • IgorBiH

    10.01.2021 - 15:18

    Final Fantasy XVI, helooooo

    • Lucky87

      @IgorBiH, 17.01.2021 - 12:42

      Sumnjam da će Final Fantasy XVI izaći ove godine. Moje mišljenje je 2022. najranije.

  • Sinek

    10.01.2021 - 16:20

    aaa galore, mogli ste navesti barem jednu igru koja nece izaci u prvih 10 rezultata guglanja “2021 video games”

  • SummerianKnife

    10.01.2021 - 17:01

    Elden Ring….ništa..hm

  • Makaveli.K.R.

    10.01.2021 - 17:09

    FarCry6 bi trebao bit dobar

  • kanidja536

    10.01.2021 - 17:29

    Far cry 6 i Horizon, ostalo tak tak…

  • Damac JJ

    10.01.2021 - 18:03

    Zelda sigurno i mozda Horizon. Ove druge mozda odigram za par godina

  • Marcelinho

    10.01.2021 - 18:50

    pitanje jednog prosjecnog,ako ne i ispodprosjecnog gamera povodom izlaska ps5, bio sam vrlo nahajpovan na samu konzolu i imao sam veliku je zelju kupiti no eto nisam, sada imam osjecaj da je bas mali broj dostpunih igara zbog kojih bi vrijedilo odmah sada nabaviti ps5, pa me zanima jel isto takva siromasna ponuda igara bila prilikom izlaska ps3 i ps4 ili se ja varam oko sveukupno situacije.lp.

    • Chimichangas

      @Marcelinho, 11.01.2021 - 08:43

      Mislim da je puno više exkluziva bilo po izlasku ps4 konzole.

  • kebbab

    10.01.2021 - 22:52

    Mene zanima najviše Disgaea 6, Scarlet Nexus, Persona 5 Strikers, Guilty Gear Strive, Project Athia, Ghostwire Tokyo, Kena Bridge of Spirits, Deathloop, Ratchet and Clank Rift Apart.

    • kebbab

      @kebbab, 10.01.2021 - 23:00

      I prednaručijo sam Hellpoint (ps4) i Atelier Ryza 2 (ps4)

  • Nikola 3

    11.01.2021 - 00:52

    Jel zna netko oće li ikad izaći drugi dio Days Gona i kada bi trebao izać ako ikad izađe?

  • Chimichangas

    11.01.2021 - 08:43

    Najiščekivanija za mene je Harry Potter igra, to ako bude dobra igra pokorit će sve, jer ima puno Harry Potter fanova u svijetu.
    Za Gow se nadam samo da će biti jednako dobar kao i prethodni pohod Kratosa.

  • SanKa

    11.01.2021 - 09:04

    da citiram onu nakazu gore: lista vam je smeće, stavite jRPGove za koje nitko nije čuo osim mene, onda je dobro…. jk…osobno najviše iščeluje ragnarok, forbidden west i fc6

    • SanKa

      @SanKa, 11.01.2021 - 10:06

      malo jesam, uhvatio me prije kave haha

  • krolesi

    11.01.2021 - 09:39

    A di je kalo djuti? :-))))

  • mamojebac

    11.01.2021 - 09:55

    HOGWARTS legacy je ps ekskluziva?

    • Zoran Žalac

      @mamojebac, 11.01.2021 - 10:18

      Nije, vjerojatno Sony ima prava na promociju samo, kao što je Xbox imao prava na Cyberpunk.

    • mamojebac

      @Zoran Žalac, 11.01.2021 - 10:45

      Vrhunski, zoki hvala na odgovoru

  • moordrak

    12.01.2021 - 01:12

    Volio bih vidjeti novi GOW i HZD. OVE godine. VRLO sam skeptičan glede datuma, ponajviše za HZD. Nekako mi je prvi kvartal 2022. realniji period. Šute k’o ribe i zapošljavaju na veliko ovi iz Gerile… Bome i Sveta Monika ima laganih problema sa ljudstvom…
    Jako me zanima kakva će biti nova HarryPotter saga jer niti jedna jedina igra do današnjeg dana nije vrijedila pišljivog boba.
    FC je umro zajedno sa Vaasom, a tako će i ostati. Psihonauti, autići i što je tamo ono još bilo, Petlja smrti jel… nje.. možda ovo zadnje iako ozbiljno sumnjam.
    Zelda, swanje…opet ću mowati kupowati Switch, no, prije ću valjda petaču uparkirati na komodu ( pošalju li ih u Kroaciju više od 3)

  • moordrak

    12.01.2021 - 01:30

    Zaboravih, Outriders? Niks? Što to nije u fazi “skidaj gaće rekla je daće” ? Destiny mi nakon iljadu petsto sati, malo dokur*io. Treba naći novu tjednu afterjob pucalicu. Genshin Impact je …em… napravio poprilični impakt u mom walletu za “Free2Play” igru…

  • PandemoniumMaster

    26.02.2021 - 02:48

    a di je Shadow Warrior 3 ??

  • PandemoniumMaster

    26.02.2021 - 03:17

    Sada bi trebalo još dodati Diablo 2 Ressurected i Crash Bandicoot 4 za PC.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?