HCL.HR

Ovo je 10 igara za PlayStation 5 koje se nadamo vidjeti na PS Showcase 2023

Zoran Žalac 22.05.2023.   •   81 komentara


U srijedu će se održati PlayStation Showcase na kojemu ćemo vidjeti najave novih i nadolazećih igara. Očekujemo iznenađenja, no treba se prisjetiti da nam je dosta igara obećano već i ranije.

Ako ne pratite industriju igara može vam se činiti da su buduće igre ekskluzivne za PlayStation 5 konzolu u ovom trenutku prava enigma. I to je malo netipično jer je publika na PlayStationu navikla da im Sony uvijek prikazuje ono što je udaljeno barem dvije godine od izlaska. Ipak, činjenica je da je za PlayStation 5 na ovaj ili onaj način već najavljeno više od desetak ekskluziva. Neke su vam možda provukle ispod radara, a neke ste možda i zaboravili. Zato budite bez brige – tu smo da vas informiramo i podsjetimo.

Ove srijede u 22 sata održat će se PlayStation Showcase program na kojemu ćemo vidjeti neke nove igre, ali i ove koje su već najavljene. Kako o potencijalnim iznenađenjima možemo samo nagađati, idemo se radije držati onoga što je donekle konkretno. Evo igara za koje znamo da su u razvoju, a mogli bismo ih vidjeti na Sonyjevoj prezentaciji.

Rise of Ronin

Glasine kažu kako Ghost of Tsushima 2 neće biti dio programa pa nam je Rise of Ronin alternativna uzdanica. Akcijski je to RPG smješten u Japan 1863. godine, a igrače će staviti u ulogu ronina koji se odupire utjecaju Zapada. Tvorci Nioh serijala dokazali su da znaju ponuditi vrhunsku akciju i dobar izazov, stoga željno očekujemo doznati više informacija o ovoj igri.

The Last of Us Factions (2)

S obzirom na popularnost serije The Last of Us, Sonyju bi bio veliki propust ne prikazati što je sljedeće za tu franšizu. A znamo već da Naughty Dog zadnje tri godine radi na projektu koji je trebao biti multiplayer dodatak za TLOU 2 pa je prerastao u zasebnu igru. Rečeno je kako će se ta igra odvijati u drugom dijelu Amerike, s novom postavom likova. Iako se radi o multiplayeru, iz Naughty Doga poručuju da će igra imati priču s unikatnim načinom naracije.

Death Stranding 2

Nastavak Death Strandinga najavljen je prije pola godine i još je daleko od izlaska. Međutim, znamo da Hideo Kojima voli pažnju publike, a PlayStation Showcase bi trebao biti najgledaniji gaming događaj ovoga proljeća. Stoga ne bi bilo čudno da nam Kojima Productions prikaže nešto bizarno i zagonetno u isto vrijeme. Možda čak i nešto što nije već najavljeni Norman Reedus simulator?

Stellar Blade

Nije igra Sonyjeve produkcije, ali je next-gen ekskluziva s fizikom grudi koju će vidjeti jedino vlasnici PlayStationa 5. Steallar Blade bit će futuristička igra smještena na napuštenu Zemlju, odnosno u zadnji živući grad Xion. Protagonistica Eve morat će obnoviti grad kako bi spasila planet u ime svoje organizacije NA:tive, zajedno s partnerom Adamom.

Marvel’s Wolverine

Marvel i njegovi superjunaci nekima su već popeli na vrh glave, ali Wolverine nije vaš tipični junak i njegova avantura neće biti vaša tipična superherojska igra. Očekujemo krvavu 18+ igru, a bit će zanimljivo vidjeti hoće li i kako će to ona funkcionirati u formatu otvorenog svijeta. Doduše, igra je još uvijek daleko od izlaska pa je moguće da nije spremna za naše oči.

Final Fantasy 7 Rebirth

Ovo je igra koju gotovo sigurno ne očekujemo vidjeti na prezentaciji iz razloga što za manje od mjesec dana dolazi drugi Final Fantasy (16). Svejedno, rečeno je da Final Fantasy 7 Rebirth stiže na zimu, što i nije tako daleko. Zadnji prikaz igre ostavio nas je s više pitanja nego odgovora, a fanovi originalne igre lagano strahuju na obećana odstupanja od izvornog scenarija.

Fantasy London

PlayStation London Studio krajem prošle godine otkrio je kako rade na najambicioznijem projektu do sada, ekskluzivno za PlayStation 5. Nije nam otkriven naziv igre, ali iz ono malo dostupnih informacija i materijala znamo da će to biti kooperativna igra smještena u London kojim haraju goblini i zmajevi. Ne zvuči kao tipični naslov Sonyjeve produkcije, no možda mu je upravo to i prednost.

Marvel’s Spider-Man 2

Igra koju ćemo gotovo sigurno vidjeti na prezentaciji, s obzirom da se izlazak iste očekuje za nešto više od tri mjeseca. Znamo da ćemo ovoga puta vidjeti dva Spider-Mana u tandemu, kao i dva zlikovca (Venoma i Kravena). Međutim, sve ostalo je za sada nepoznanica i nadamo se da ćemo u srijedu dobiti neke odgovore.

Pragmata

Pragmata nije ekskluziva za PlayStation 5, ali je jedna od onih igara koje su bile najavljene uz Sonyjevu aktualnu konzolu i od tada joj se gubi svaki trag. Capcomova futuristička igra za sada je toliki misterij da joj ne znamo ni žanr, a navodno bismo ju trebali igrati ove godine, ako opet ne bude odgođena.

Haven

Haven je zapravo naziv studija kojega je Sony kupio 2022. godine, a njihova igra nedavno je ušla u punu produkciju. Radi se tu o visokobudžetnoj multiplayer igri s evoluirajućim svijetom i fokusom na izgradnju zajednica. I to je sve što za sada znamo – nadamo se da ćemo uskoro vidjeti prve obrise ove igre.

Komentari (81)

  • Maki6

    22.05.2023 - 14:56

    I opet, jedini video koji sam pogledao je onaj u kojem ima sisa.

    • dragansimic22

      @Maki6, 22.05.2023 - 15:07

      šta gdje

    • Smike

      @Maki6, 22.05.2023 - 15:49

      Hahahahahah isto

  • dragansimic22

    22.05.2023 - 14:56

    Pa to smo sve već vidjeli (skoro) i znamo – zanima nas novo od Kojime, novo od Naughty Doga, novo od Bend studia, novo od Bluepoint studia, Santa Monice, Housemarquea, novo od Asobi studia, rekli su da će biti nešto i od third party – dakle nitko ne spominje Contraband od SQEnixa, novo od Fromsoftwera, KOTOR??? Kakav mrtvi Spiderman

    • DjokaBA

      @dragansimic22, 22.05.2023 - 15:00

      Zar nije Kojimina nova igra za Xbox ? Nesto kao kroz maglu se secam neke saradnje izmedju njih. Za sve ostalo se slazem i ja ocekujem neko takvo iznenadjenje od Naughty Doga, Bluepointa, Asobija… iscekuj

    • dragansimic22

      @DjokaBA, 22.05.2023 - 15:07

      Je, al ima 3 projekta, Bluepoint i Asobi ako ne bude, nevalja showcase

    • DjokaBA

      @dragansimic22, 22.05.2023 - 15:02

      Slucajno objavih, a nisam zavrsio misao. Ne ocekujem od Benda jer su skoro objavili da rade na necemu novom, isto tako od Santa Monice koja je tek izdala Ragnarok, Housemarque tako Returnal..

    • dragansimic22

      @DjokaBA, 22.05.2023 - 15:06

      2019 Days Gone, imaju oni svi po više projekata

    • Tomon_45

      @dragansimic22, 22.05.2023 - 15:41

      Nešto čuo da če bend sudio Nešto sprema za ps5

    • dragansimic22

      @Tomon_45, 22.05.2023 - 17:16

      To je stvar, to se čeka, još da bace malo gameplaya, uffffffffff.

    • Toma_HR

      @DjokaBA, 23.05.2023 - 13:42

      Napravili jednu od najboljih igara ikad – Days Gone i ne rade nastavak – to je jedino šta mene zanima od njih. Bitno da dobijamo drugi dio one gluparije od Kojime

    • DjokaBA

      @Toma_HR, 23.05.2023 - 15:04

      Days Gone upravo igram, jos uvek sam na pocetku i igra je za sada sjajna. Jako mi se svidja… ne mogu da verujem da nisu hteli drugi deo..

    • MAJSTOR RINGO

      @dragansimic22, 22.05.2023 - 15:36

      Ti imas izgleda amneziju, i to onu selektivnu kako mi se cini, kakav bre Santa Monica🤯🤯🤯

    • Tomon_45

      @MAJSTOR RINGO, 22.05.2023 - 15:44

      Uh santa monica legende oni razvaljuj sa igrama.

    • MAJSTOR RINGO

      @Tomon_45, 22.05.2023 - 16:17

      Ma naravno, nego Simke nas zaboravio na Ragnaröka😆😆

    • Tomon_45

      @MAJSTOR RINGO, 22.05.2023 - 18:23

      😄😄 na to neču nikad zaboraviti

    • dragansimic22

      @MAJSTOR RINGO, 22.05.2023 - 17:15

      2 godine nismo imali Showcase, bolje im je da izađu s “big guns”, Spiderman je osrednja franšiza.

    • MAJSTOR RINGO

      @dragansimic22, 22.05.2023 - 17:56

      Ko je spomenuo Spiderman-a? Ti si spomenuo Santa Monicu studio, e ako stvarno imas amneziju, da te podsetim malo, taj studio je nedavno izbacio, pre 5-6 meseci GoW ragnarök, sta bi ti hteo na ovom showcas-izbace gameplay nastavka Ragnaröka🤣🤣🤣

    • ImeiPrezime

      @MAJSTOR RINGO, 22.05.2023 - 21:21

      Pa šta je tu nerealno, odavno su rekli da rade i na još jednom projektu uz ragnarok. A i već je prošlo priko pola godine od ragnaroka koji više neće dobivati sadržaj. Uopće ne bi bilo rano da najave novi igru.

    • MAJSTOR RINGO

      @ImeiPrezime, 22.05.2023 - 21:31

      Ma daj molim te, ne znam da li rade na nekom novom projektu, nisam cuo, mozda je i to tacno, ali pored tako grandioznog projketa kao sto je bio Ragnarök, mislim da je apsolutno rano da bilo sta taj studio objavi, najavi u bliskoj buducnosti. Niko normalan to ne ocekuje, evo sem tebe i Simica!

    • ImeiPrezime

      @MAJSTOR RINGO, 23.05.2023 - 10:57

      Krivo. Pogledaj insomniac studio, u 3 godine su imali 2 spiderman igre te ratchet and clank pa su svejedno ima skoro 2 godine najavili i novog spidermana koji već brzo izlazi. Pogledaj fromsoftware koji nakon svoje najambicioznije igre (osim što rade na dlcu) nakon godinu dana već izbacuje novu igru. Još najbolje da se sad i santa monica ulijeni ko rockstar pa izbaci 2 igre po desetljeću.

    • MAJSTOR RINGO

      @ImeiPrezime, 23.05.2023 - 15:02

      Kakve to veze ima, i cod izlazi svake godine, ubisoft takodje recimo stanca naslove. Santa Monica ne radi to, e vidi nemam nista protiv da oni izbace neku igru sto brze, ali prosto je nerealno da ocekujes novu igru u skorijoj buducnosti, ne sto volim nego jednostavno je tako.

    • TheWynk

      @MAJSTOR RINGO, 23.05.2023 - 15:43

      Spiderman se spominje u ovim naslovima.
      A GodOfWarRagnarok će uskoro izbaciti novi dio odnosno -Spinoff expanzija ili obični dlc kao što ih ima AcValhalla naprimjer. I to već do kraja ove godine tako da……Neće izaći novi gow već expanzija ili dlc koja će pratiti Artreusa naj vjerovatnije…

    • MAJSTOR RINGO

      @TheWynk, 23.05.2023 - 16:19

      Prvo Santa Monica nije Ubisoft. Drugo Gow 2018 nije imao nikakvu ekspanziju, znaci niie u tradiciji da bude nastavka, ali ok, to ne mora nista da znaci, trece i najvaznije, procitaj intervju Erika Vilijamsa, lepo je rekao da je Santa Monica sve ulozila u Ragnarök sto je imala, tako da nece biti Dllc-a, ili nekog spin offa kako kazes, mislim da je mnogo vaznije sta je on rekao nego ono sto raznorazni piskaraju po netu, to su samo puste zelje. Mozes samo da ocekujes neke manje dodatke, vec smo dobili NG plus, mozes eventualno dobiti neke kozmeticke stvari, to je to.

    • mg

      @dragansimic22, 22.05.2023 - 18:43

      Doktore:)
      Spider-Man Remastered: Steam
      Overwhelmingly Positive 96%.
      Nemoguće da je 96% ljudi u krivu koji su igrali Spider-Man:.

    • dragansimic22

      @mg, 22.05.2023 - 19:16

      i Fortnajt je najpopularnija igra na svijetu, što želiš s time reći?

    • mg

      @dragansimic22, 22.05.2023 - 20:08

      @Fortnite je najpopularnija multiplayer PVP igrica.

    • Zoran Žalac

      @dragansimic22, 22.05.2023 - 16:17

      Ja ne znam što bi ti htio više. Kukaš “ništa za PS5 nije najavljeno, ne znamo na čemu rade za budućnost” – a kad vidiš listu od 10 najavljenih PS5 igara kažeš “da da, to smo već sve vidjeli, nitko ne spominje KOTOR” … koji smo isto tako već vidjeli. I onda bacaš tu nepovezane nebuloze, kako nitko ne spominje Contraband od Square Enixa… koji ima veze s Contrabandom koliko i PlayStation – znači nikakve, to je Xbox ekskluziva. Novo od Fromsotwarea – doslovno si to vidio prije pola godine – stiže u devetom mjesecu…

    • dragansimic22

      @Zoran Žalac, 22.05.2023 - 17:15

      Pa ako ćemo biti zadovoljni s 10 igara koje se provlače zadnje 3 godine na 12 State of Playeva, e onda Zorane fućkaš ovu generaciju. Ako Playstation Showcase ne sadrži barem 70% novoga u svom trajanju, e onda ga šišaj. Toliko o tome – pametnom dosta.

    • Zoran Žalac

      @dragansimic22, 22.05.2023 - 17:32

      Od ovih deset pola ih uopće nije nijednom bilo prikazano na State of Play / PS Showcase. Pola ih je isto tako najavljeno unutar manje od godinu dana. Kakvih 10 igara u tri godine? Naravno da sam išao navesti ono što je već najavljeno, neću hajpati nešto za što nema dokaza je li stvarno u razvoju ili nije. Ili bubati neke lude prognoze na temelju vlastitih želja koje se ne podudaraju sa stvarnošću. Ne treba imati nerealna očekivanja. PS5 je do sad imao jednako dobru ako ne i bolju generaciju nego PS4 u svoje prve dvije godine na tržištu. U eri PS4 tek su 2015. godine krenule stizati zanimljive ekskluzive poput Bloodborna i Until Dawn, a stvari poput Knacka i Drivecluba su bile razočaranja. Jedina razlika je što Sony u eri PS4 nije radio igre za PS3, i to je ono što tebe bode kao trn u dupetu, iz nekog razloga. Kao da je novi hardver sam po sebi garancija za kvalitetnu igru. Destruction All-Stars je bio ekskluziva za PS5 – pa ćorak. The Order:1886 je bio ekskluziva za PS4 – pa je bio ćorak.

    • dragansimic22

      @Zoran Žalac, 22.05.2023 - 17:43

      Nakon 2 godine s 3 “next gen” igre, 1 jednim showcaseom od pola sata – nerealna očekivanja su posve opravdana (zato sam i spomenuo problematiku prekratkog PS Showcasea – treba biti najmanje 2h). 2 godine Zorane 2 godine, a treća je od kako je PS5 vani – ništa nije izašlo, ništa. Očekivati 20 AAA igara je miniskulno po onome što je trebalo već biti vani. Neralna očekivanja – šta ćemo pokazati opet ono što smo pokazali prije 2 godine, smrdljivog pauka za djecu i dvije nove eksluzive i to nazvati opravdanim Showcaseom. No way Jose.*pljuc Znaš šta su nerealna očekivanja – 5 AAAA igara kao GTA6 – to su nerealna očekivanja, 20 AAA eksluziva su prosjek.

    • Zoran Žalac

      @dragansimic22, 22.05.2023 - 18:00

      To što pišeš nema veze sa stvarnošću. Ni dok je Sony održavao E3 konferencije nikad to nije trajalo dva sata. 90 minuta uvrh glave, a i tu je bilo 60 minuta odvojeno za igre. Praksa je uvijek bila takva. 20 visokobudžetnih ekskluziva ćeš dobiti kad umjetna inteligencija bude radila igre. 20 visokobudžetnih ekskluziva na nekoj prezentaciji ne da nije prosjek, nego se u povijesti nikad nije dogodilo. Razuvjeri me.

    • dragansimic22

      @Zoran Žalac, 22.05.2023 - 19:15

      Xbox je predzadnji showcase pokazao 20 AAA igra, jest da ništa od tog nije izašlo

    • Zoran Žalac

      @dragansimic22, 22.05.2023 - 19:40

      Sanjao si. Osim ako su As Dusk Falls, Gunfire Reborn, Flintlock Siege of Dawn, Naraka Bladepoint, Ereban Shadow Legacy, Benedict Fox, Lightyear Frontier, Pentiment, Grounded, Ravenlock, Cocoon i Scorn visokobudžetne igre… što nisu. Ako ijedna od tih igara košta 60 eura… Showcase je bio dobar, ali nemojmo izmišljati da je bilo 20 visokobudžetnih igara. Nije.

    • SanKa

      @dragansimic22, 23.05.2023 - 09:37

      sahranio te zoki argumentima, odustani

    • MAJSTOR RINGO

      @Zoran Žalac, 22.05.2023 - 18:05

      Zoki on ne racuna Gt7, HFW i Ragnaröka. 20 AAA naslova godisnje🤣. Znaci po 2 AAA maltene naslova mesecno, to nikada nije bilo niti ce biti. Covek nema veze sta prica, nebuloze, samo kontrira, ne treba ulaziti u polemiku sa njim.

    • dragansimic22

      @MAJSTOR RINGO, 22.05.2023 - 19:14

      nakon toliko godina nerada valjda su nešto spremili

    • dragansimic22

      @MAJSTOR RINGO, 23.05.2023 - 08:01

      ps4 igre

    • DiVojic

      @dragansimic22, 23.05.2023 - 09:09

      Ajde kolega vi nama rađe recite koje će igre flopat sa showcasea?

    • dragansimic22

      @DiVojic, 23.05.2023 - 09:13

      sutra

    • SanKa

      @MAJSTOR RINGO, 23.05.2023 - 09:37

      ne racune te igre “jer su njemu glupe”. to sto 99% svijeta voli te igre i smatra ih AAA, to ne znaci da je tako haha

    • SonOfZeus

      @dragansimic22, 22.05.2023 - 23:47

      “Pametnom dosta” 🤣🤣🤣🤣🤣 sva sreća pa ti nisi pametan pa ti zato nije dosta trkeljanja, jel?

    • SanKa

      @dragansimic22, 23.05.2023 - 09:35

      fromsoftware ce imat neki svoj showcase za armored core ako se ne varam

    • SanKa

      @dragansimic22, 23.05.2023 - 09:36

      samo malo lik, zalis se svako malo da nema ekskluzive za ps5, next gen igre, i onda pitas di je KOTOR. skaces sebi u usta

    • dragansimic22

      @SanKa, 23.05.2023 - 13:54

      kotor je next gen remake ekskluziva

  • mg

    22.05.2023 - 14:58

    Neka Days Gone ekipa izbaciti novu nabrijanu pucačinu… Syphon Filter, da pršti na sve strane od igrivosti:)

  • Stefek

    22.05.2023 - 15:15

    Ja očekujem Silent Hill Remake i Legacy of Kain: Soul Reaver Remake, možda neka velika AA igra za PSVR 2

  • bigAl

    22.05.2023 - 15:26

    Nadam se da če napokon nešto pokazati za Little Devil Inside, ne znam gdje je zapelo s tom igrom…

    • DjokaBA

      @bigAl, 22.05.2023 - 15:58

      Previse su obecali.

    • Zoran Žalac

      @bigAl, 22.05.2023 - 16:29

      A mali tim. Sjećam se da je to najavljeno dok sam još bio na trećoj godini faksa, ima tome već osam godina.

  • Tomon_45

    22.05.2023 - 15:30

    Ja jedva čekam da vidim wulverine,spider man 2💪😎

  • Serpico

    22.05.2023 - 15:33

    Voleo bih da vidim: Mortal Kombat 1 gameplay, novi trailer za Death Stranding 2 i najavu Metal Gear Solid 3 remake-a. Ima li smisla Metal Gear bez Kođimboa?

    • Tomon_45

      @Serpico, 22.05.2023 - 15:40

      Top😎💪

    • mate321

      @Serpico, 22.05.2023 - 16:27

      remake definitivno ima smisla bez kojime. bili su neki lazni leakovi i spominje se snake eater, bio sam sretan citava 2 dana

    • Serpico

      @mate321, 22.05.2023 - 17:09

      To su igre sa snažnim autorskim pečatom. Videćemo. Bar da je Konami oformio interni studio i zaposlio talentovane mlade developere, ovako kako se priča, na remake-u rade Singapurćani.

    • Xknight

      @Serpico, 22.05.2023 - 19:27

      Me too. Ocekujem MGS :3 Remake ima smisla, nova igra ne 😀

  • MAJSTOR RINGO

    22.05.2023 - 15:39

    Drago mi je sto je na ovoj listi i Pragmata, sto se HCL takodje setio te igre, ja sam i bas pisao o njoj pre neki dan. Ta igra je trebala da izadje prosle godine, odlozena je za ovu. Valjda objave datum izlaska, malo gameplaya, ne bude vise odlaganja🙏

  • Smike

    22.05.2023 - 15:51

    Uncharted 5,Days Gone 2, Ghost of Thusima,Last of Us 3😂😂

    • Tomon_45

      @Smike, 22.05.2023 - 16:12

      Auu digo kredit da jim sve kupim😆😆

  • VitMeR

    22.05.2023 - 16:22

    Ja bi volio da najave bloodborne remaster i PC port

  • Hadvar

    22.05.2023 - 16:32

    Where next-gen?

  • Bogy

    22.05.2023 - 16:44

    Nadam se da će osim tlos faction vidjeti na čemu radi firewalk i asobo.

  • mili1985

    22.05.2023 - 16:56

    Iskreno, samo čekam Metal gear u nekom obliku. Puno previše je glasina oko toga. Vrijeme je..

    • Xknight

      @mili1985, 22.05.2023 - 19:28

      Barem najkrace moguce kao prosli put:”kept you waiting, huh?”

  • HeisenStein

    22.05.2023 - 18:18

    sta bih dao da vidim Soul Reaver remake…

  • sparrowpunk

    22.05.2023 - 18:30

    Previše dobrih igara da bih se ograničio na samo jednu…. Jedva čekam sve!!

  • Monster Tamer

    22.05.2023 - 18:44

    Ove godine bi MOŽDA trebao izaći novi Dynasty Warriors pa se nadam da će ga prikazati na PS Showcase-u. Neću ni pratiti Showcase jer sam siguran da me pola, čak i više od pola igara neće zanimati pa ću ga gledati kasnije na “preskokce” ako će biti nešto zanimljivo.

    • Darac83

      @Monster Tamer, 22.05.2023 - 21:17

      Sub Zero avatar! Lajkam!

    • Monster Tamer

      @Darac83, 22.05.2023 - 21:29

      Khm… Zeta Gundam. Nego kad će tvoja promjena?

    • Darac83

      @Monster Tamer, 22.05.2023 - 23:56

      Kad ću imat volje. Zadnji put sam izgubio pola sata dok nisam uspio ovu okačit… 😬

  • Milos99

    22.05.2023 - 19:25

    Alan wake 2 ili silent hill ako nista od toga neki novi horor da pokazu

  • Blackbeard

    22.05.2023 - 19:43

    Bas me zanima ova Pragmata,zanimljivo mi izgleda.

  • Lepoglava

    22.05.2023 - 20:26

    Half life AAAAALLLLLLYYYYYYXXXXXXX molim Vaaaas

  • FinalFantasy

    22.05.2023 - 22:58

    final fantasyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

  • Cone3006

    23.05.2023 - 09:18

    Žao mi je što neće biti nastavka za Days gone

  • SanKa

    23.05.2023 - 09:38

    neki Metal Gear Solid remake i Splinter Cell maybe ? znam da previse vjere imam al eto

    • Gebro_gaming891

      @SanKa, 23.05.2023 - 09:45

      MGS možda, al Splinter Cell čisto sumnjam. Možda na Ubisoft Forwardu uskoro.

    • MAJSTOR RINGO

      @Gebro_gaming891, 23.05.2023 - 09:49

      Snake eater ce najverovatnije biti predstavljen, barem se tako nadam🙂

  • vragec25cro

    23.05.2023 - 14:12

    Ja ocekujem da napokon pokazu nesto novo i drugacije ili neki fps.

  • ajdin_sa

    23.05.2023 - 15:23

    Volio bi da sutra vidio Factions gameplay i Release date uz Kotor remake nešto , mada što se tiče kotora to će se odvući kao i Dead Island 2 bojim se jer su sve scrapali i čak se novi dev za njega ne zna

  • LokiTina

    24.05.2023 - 13:31

    Death Stranding 1 je za mene a ostale igrače, veliko razočarenje.
    Obožavam Hideo Kojimu ali me totalno razočarao sa Death Stranding igrom,tako da ne mislim kupovati drugi dio i igrati simulaciju poštara u budućnosti.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?