HCL.HR

Oznaka: Agent 47

Hitman: Sniper Assassin stiže na PC i konzole

Zoran Žalac prije 12 sati

U Južnoj Koreji zapažena je nova avantura Agenta 47. No, još uvijek se ne zna je li doista nova ili je samo reciklaža postojeće.

Ćelavi ubojica Hitman dobiva Definitive Edition zahvaljujući Warner Brosu

Petra Rukav 04.04.2018.

Visoko kvalificirani ubojica obrijane glave koji nosi kodno ime Agent 47 ove će godine, i to već sljedećeg mjeseca, dobiti definitivno izdanje koje će biti dostupno u fizičkom obliku za PlayStation 4 te Xbox One.

Novi Hitman je u izradi

Zoran Žalac 08.11.2017.

Ćelavac se izvukao – za dlaku. Hitman je dobio svoje GOTY izdanje, a tim povodom developer je najavio kako će dobiti i još jedan nastavak.

Hitman dobiva GOTY izdanje s dodatnim sadržajima

Zoran Žalac 24.10.2017.

Nakon problematičnog raskida sa Square Enixom, Hitman i njegovi tvorci ugledali su svjetlo na kraju tunela i najavili Hitman GOTY izdanje.

HCL VideoHitman Rambo protiv prljavog političara

Igor Belan 05.02.2017.

Hitman Rambo vraća se u Sapienzu u novoj bonus misiji izdanoj povodom izlaska kompletne Hitman igre na jednom disku. Pogledajte kako pokušavamo ubiti prljavog političara i njegove zaštitare Rambo-style.

Božićna Hitman misija: Dovršite što je mali iz Sam u kući započeo, ubijte provalnike iz filma

Igor Belan 14.12.2016.

Hitmanova posebna božićna misija je stigla i apsolutno je genijalna – vratit će nas u Pariz gdje ćemo morati ubiti ona dva glupana iz prvih Home Alone filmova. Pogledajte trailer.

HCL VideoHitman Rambo ubija u bolnici u Japanu

Igor Belan 12.11.2016.

S malim zakašnjenjem naš Hitman Rambo je konačno stigao i do Japana gdje ga očekuje najteža misija u igri koju započinje bez ikakvog oružja u strogo čuvanoj, luksuznoj bolnici.

Hitman u finalnoj misiji ide stopama Sama Fishera

Zoran Žalac 31.10.2016.

Zadnja ovosezonska lokacija koju će Agent 47 posjetiti bit će japanski Hokkaido koji bi fanove stealth igara mogao podsjetiti na jednu poznatu misiju iz Splinter Cell: Chaos Theoryja.

HCL VideoHitman Rambo u epizodi: “Tko želi biti mrtav milijunaš?”

Igor Belan 24.10.2016.

Naš Hitman Rambo obukao je odijelo, stavio mašnicu i otišao put Pariza pronaći milijunaša u narančastim hlačama. Pogledajte kako je prošla još jedna Elusive Target misija u Hitman Rambo stilu.

Hitman će svoju prvu sezonu završiti eksplozivno

Zoran Žalac 23.09.2016.

Zadnja ovogodišnja misija za Hitmana stiže 27. 09., a odvodi poznatog ćelavca u Colorado na najzahtjevniji i najizazovniji zadatak do sada.

Najćelaviji ubojica lašti pištolje za misiju u Coloradu

Petra Rukav 07.09.2016.

Krajem ovog mjeseca Agent 47 putuje za Colorado i potpisuje najzahtjevniji ugovor koji bi ga mogao stajati reputacije najboljeg i najdiskretnijeg ubojice.

HCL VideoHitman Rambo radi nered u Bangkoku

Igor Belan 02.09.2016.

Izašla je nova misija u novom Hitmanu, a znate što to znači – naš ‘Hitman Rambo’ spremio je vjerni pištolj i otišao riješiti misiju glasno, na silu, bez previše razmišljanja. Evo kako je prošlo.

Hitman leti za Bangkok, i to ne kao turist

Zoran Žalac 16.08.2016.

Dostupna je četvrta epizoda Hitmana u kojoj se infiltriramo u tajlandski hotel. Hitman Rambo je na putu pa će njegov posjet Bangkoku ipak morati malo pričekati.

Hitman će dobivati misije još barem dvije godine

Zoran Žalac 08.08.2016.

Developeri Hitmana potvrdili su kako će epizodni pristup razvoja te igre proširiti i sezonskim, što znači da ćemo nove sadržaje viđati barem još dvije godine.

Hitmanov ljetni zadatak je atentat na Robocopa

Zoran Žalac 20.07.2016.

Prije nego se zaputi na novu lokaciju, Agent 47 mora ponovno posjetiti Italiju i Maroko kako bi eliminirao nove mete i poremetio snimanje jednog akcijskog blockbustera.