HCL.HR

Oznaka: Bethesda @ E3 2017

U Wolfensteinu 2 moći ćemo koristiti sva oružja u dual wielding kombinacijama

Zoran Žalac 15.06.2017.

Razvojni tim Machine Games otkriva ponešto novih detalja o novom Wolfensteinu, uključujući i mogućnost da u obje ruke postavimo dvije različite vrste razornih oružja.

Još uvijek se ne radi na nastavku Skyrima

Juraj Bevandić 13.06.2017.

Potpredsjednik Bethesde Pete Hines se na E3 sajmu malo naljutio i ponovno nam dao do znanja da još dugo vremena nećemo vidjeti novu The Elder Scrolls igru.

Skyrim na Switchu sadržavat će i dozu Zelde

Igor Belan 12.06.2017.

Da Skyrim dolazi na Switch već dobro znamo, no ovaj novi trailer s Bethesdine E3 pressice prikazuje po čemu će ova verzija biti posebna. Hint: Zelda i specifična kontrolna shema.

Najavljen Dishonored: Death of the Outsider, nova avantura za ljubitelje serijala

Igor Belan 12.06.2017.

Dishonored: Death of the Outsider vraća u akciju Billie Lurk i Dauda s posebnom pričom u Dishonored univerzumu, a prvi trailer djeluje kao nešto što bi fanove Dishonoreda itekako moglo zanimati.

Quake Champions dobiva dozu Wolfensteina i turnir vrijedan milijun dolara

Igor Belan 12.06.2017.

Quake Champions započet će s esports karijerom u stilu, a na prvom velikom turniru koji je upravo najavljen vidjet ćemo i glavnog lika Wolfensteina. Pogledajte ga u akciji u novom Quake Champions traileru.

Wolfenstein 2: The New Collosus predstavljen fantastičnim trailerom

Igor Belan 12.06.2017.

Traileri poput ovog nisu česta pojava, no Wolfenstein serijal je oduvijek prštao stilom, a čini se da mu stila i ludila ni u upravo najavljenom Wolfenstein 2: The New Collosus neće nedostajati.

The Evil Within 2 službeno otkriven, prvi trailer izgleda kao da ga je Kojima slagao

Igor Belan 12.06.2017.

The Evil Within 2 izaći će na petak trinaesti, a po prvom traileru sudeći bit će svakako i strašnije igra od nedavno izašlog Friday the 13th, koji nije izašao na petak 13 (just sayin’).

Bethesda @ E3 2017 LIVE STREAM – pratite konferenciju zajedno s nama!

Zoran Žalac 12.06.2017.

Vlasnici The Elder Scrolls i Fallout franšiza pripremaju nam tri velike najave na svojoj E3 konferenciji. Pratite program uživo s nama da biste doznali kako izgledaju nove igre Wolfenstein i Quake serijala!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?