HCL.HR

Oznaka: Božićne igre

HCL VideoSretan vam Božić uz najstrašniju božićnu igru ikada

Igor Belan 25.12.2018.

Ovog Božića uništavam vam toplu i ugodnu božićnu atmosfericu uz igru Irony of Nightmare – jeftini indie horor u kojem si zaglavljen u kući na Božić, ali nisi sam…

Božić je već počeo kod Hitmana, svi igrači dobivaju poklon

Zoran Žalac 19.12.2018.

Ćelavi Agent 47 obukao je lažnu bradu, ali stvarni crveni kaput te će se do kraja godine igrati Djeda Božićnjaka. Donio je pritom i neke poklone.

RETRO DOZA #251: Daze Before Christmas – prava božićna

Gregor Stojev 24.12.2017.

Današnjom se retro dozom prikladno bacamo na nešto što vas neće odvojiti od upečatljivog mirisa božićne jelke kako je Daze Before Christmas bila jedna od rijetkih dobrih božićnih igara.

World of Tanks za blagdane ponovno aktivira mod s igračkama

Zoran Žalac 21.12.2017.

World of Tanks od sutra kreće s blagdanskim ugođajem. Vraća nam se Toy Tank mod u sklopu kojega dolazi i novi tenk Toy Arty.

HCL VideoBesplatne božićne igre #2: Djed Mraz na raketi

Igor Belan 25.12.2016.

Na sam božićni dan donosimo vam ne još jednu, već još TRI besplatne božićne igre koje je zabavnije gledati nego zapravo igrati. No nisu li sve takve?

Dead Rising 4 spaja Noć vještica i Božić u krvavom traileru

Juraj Bevandić 29.10.2016.

Iako tek krajem godine dolazi u Božićnom duhu, Dead Rising 4 neće preskočiti obilježiti blagdan Noći vještica koji je tematski puno prikladniji. Pogledajte u kojim ćemo sve kostimima kositi zombije.

HCL VideoIgramo glupe božićne igre: Santa Claws

Igor Belan 26.12.2015.

Unatoč radovima na portalu i ove godine nastavljamu tradiciju koja nalaže da se u ovo blagdansko vrijeme treba zaigrati pokoja loša božićna igra. Ove godine odlučili smo baciti pogled na kreativno nazvani Santa Claws.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?