HCL.HR

Oznaka: Dizajn interijera

HCL VideoProbao sam Builder Simulator, igru u kojoj gradite kuće od temelja do krova kako želite

Igor Belan 09.06.2022.

RIP House Flipper! Builder Simulator je vani i ova igra vam dopušta da upalite miješalicu, napravite beton, izlijete temelje i onda slažete svoju kuću iz snova – ciglu po ciglu. Pa idemo vidjeti kako to sve radi.

HCL VideoIskusni House Flipper renovirao hotelsku sobu, ubio kokoš u procesu

Igor Belan 30.12.2021.

Zaigrao sam demo za igru zvanu Hotel Renovator i prisjetio se svojih najboljih House Flipper trenutaka. Pa prisjetite ih se sa mnom dok bojamo zidove, popravljamo podove i lovimo kokoši (naravno!) u ovoj novoj simulator igri koja još zapravo ne postoji.

HCL VideoIgramo House Flipper HGTV (EP5): Sređujemo čudnu kuću na moru

Igor Belan 10.06.2020.

Moj sljedeći zadatak je urediti jednu pomalo čudnu kuću na moru za mladu obitelj u kojoj kćerka planira raditi buku i uništiti život roditeljima. Može li legendarni house flipper spriječiti veliku obiteljsku svađu!?

HCL VideoIgramo House Flipper HGTV (EP4): Majstor uredio kuću perfektno

Igor Belan 02.06.2020.

Ovo je trebao biti jednostavan projekt s budžetom od 5000 dolara, ali onda se u priču zaplela jedna beba. Pogledajte kako donosim brze odluke i majstorski uređujem jednu atraktivnu kuću smještenu ravno uz more.

HCL VideoIgramo House Flipper HGTV (EP3): Totalna transformacija sobe

Igor Belan 26.05.2020.

Ovaj HGTV update za legendarni House Flipper tek s ovom misijom mi je pokazao pravo lice. Odjednom moraš rušiti zidove i totalno transformirati sobu dok se trudiš zadovoljiti sve što klijent traži od tebe. Evo što sam ja od svega toga uspio složiti.

HCL VideoIgramo House Flipper HGTV (EP2): Uređujem 100 godina staru kuću

Igor Belan 20.05.2020.

U novoj epizodi HGTV-a pogledajte kako se Smiljana i Branko ne mogu odlučiti kako urediti kuhinju u 100 godina staroj kući za čiju renovaciju novi vlasnici baš i nemaju novca. Ili ipak imaju?

HCL VideoVratio sam se House Flipperu, novi DLC me pretvorio u reality TV zvijezdu

Igor Belan 14.05.2020.

House Flipper dobio je veliki novi DLC koji u igru dodaje element reality TV glamura. Uz potpuno novu lokaciju, dobili smo nove kuće za urediti i nove ljudske priče za istražiti, a sve to prate kamere televizijske kuće HGTV.

HCL VideoIgramo House Flipper (EP22): Postao sam vrtlar!

Igor Belan 21.05.2019.

Garden Flipper DLC je stigao u House Flipper pa se, kao što obećah, vraćam tom legendarnom serijalu da posijem još malo mudrosti o dizajnu interijera, ali sada i eksterijera!

HCL VideoIgramo House Flipper (EP10): Uređujem dnevni boravak i kuhinju kao da su moji

Igor Belan 23.07.2018.

Pogledajte što sam napravio s dnevnim i kuhinjom u mojoj novoj kući nakon skoro dva sata čišćenja, promišljanja, dizajniranja i ugrađivanja svih elemenata. Kako vam se čini?

HCL VideoIgramo House Flipper (EP3): Uređujem kuću i trebam vaš savjet

Igor Belan 17.06.2018.

Kupio sam potpuno izgorenu kuću za “malo” novca i bacio se na renoviranje, ali nisam siguran što napraviti sa zidnim pločicama i bojom zidova. Može savjet? Plus, ima tko 10 000 eura za posudit?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?