HCL.HR

Oznaka: Dizajn interijera

HCL VideoIgramo House Flipper 2 (EP3): Ova kuća me uvalila u probleme

Igor Belan 06.01.2024.

Moje prvo iskustvo s preprodajom kuća u House Flipperu 2 ne prolazi baš najglađe dok pokušavam shvatiti što kupci uopće cijene i riskiram završiti u minusu.

HCL VideoIgramo House Flipper 2 (EP1): Prljav biznis sređivanja kuća za prodaju

Igor Belan 14.12.2023.

Nijedan House Flipper nije krenuo bogat. Prvo treba zasukati rukave i baviti se najprljavijim poslovima čišćenja smeća – ali nisam očekivao stolicu na stolici! Dobrodošli u House Flipper 2!

HCL VideoProbao sam Builder Simulator, igru u kojoj gradite kuće od temelja do krova kako želite

Igor Belan 09.06.2022.

RIP House Flipper! Builder Simulator je vani i ova igra vam dopušta da upalite miješalicu, napravite beton, izlijete temelje i onda slažete svoju kuću iz snova – ciglu po ciglu. Pa idemo vidjeti kako to sve radi.

HCL VideoIskusni House Flipper renovirao hotelsku sobu, ubio kokoš u procesu

Igor Belan 30.12.2021.

Zaigrao sam demo za igru zvanu Hotel Renovator i prisjetio se svojih najboljih House Flipper trenutaka. Pa prisjetite ih se sa mnom dok bojamo zidove, popravljamo podove i lovimo kokoši (naravno!) u ovoj novoj simulator igri koja još zapravo ne postoji.

HCL VideoIgramo House Flipper HGTV (EP5): Sređujemo čudnu kuću na moru

Igor Belan 10.06.2020.

Moj sljedeći zadatak je urediti jednu pomalo čudnu kuću na moru za mladu obitelj u kojoj kćerka planira raditi buku i uništiti život roditeljima. Može li legendarni house flipper spriječiti veliku obiteljsku svađu!?

HCL VideoIgramo House Flipper HGTV (EP4): Majstor uredio kuću perfektno

Igor Belan 02.06.2020.

Ovo je trebao biti jednostavan projekt s budžetom od 5000 dolara, ali onda se u priču zaplela jedna beba. Pogledajte kako donosim brze odluke i majstorski uređujem jednu atraktivnu kuću smještenu ravno uz more.

HCL VideoIgramo House Flipper HGTV (EP3): Totalna transformacija sobe

Igor Belan 26.05.2020.

Ovaj HGTV update za legendarni House Flipper tek s ovom misijom mi je pokazao pravo lice. Odjednom moraš rušiti zidove i totalno transformirati sobu dok se trudiš zadovoljiti sve što klijent traži od tebe. Evo što sam ja od svega toga uspio složiti.

HCL VideoIgramo House Flipper HGTV (EP2): Uređujem 100 godina staru kuću

Igor Belan 20.05.2020.

U novoj epizodi HGTV-a pogledajte kako se Smiljana i Branko ne mogu odlučiti kako urediti kuhinju u 100 godina staroj kući za čiju renovaciju novi vlasnici baš i nemaju novca. Ili ipak imaju?

HCL VideoVratio sam se House Flipperu, novi DLC me pretvorio u reality TV zvijezdu

Igor Belan 14.05.2020.

House Flipper dobio je veliki novi DLC koji u igru dodaje element reality TV glamura. Uz potpuno novu lokaciju, dobili smo nove kuće za urediti i nove ljudske priče za istražiti, a sve to prate kamere televizijske kuće HGTV.

HCL VideoIgramo House Flipper (EP22): Postao sam vrtlar!

Igor Belan 21.05.2019.

Garden Flipper DLC je stigao u House Flipper pa se, kao što obećah, vraćam tom legendarnom serijalu da posijem još malo mudrosti o dizajnu interijera, ali sada i eksterijera!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?