HCL.HR

Oznaka: Dying Light

Odgođen je prvi veliki DLC za Dying Light 2

Lovro Maroševac prije 1 tjedan

Prvi veliki DLC za nastavak Dying Lighta trebao je biti dostupan igračima u šestom mjesecu ove godine, no Techland ga je odlučio odgoditi do jeseni.

Dying Light igračima omogućio besplatnu nadogradnju na Enhanced izdanje

Lovro Maroševac 06.05.2022.

Nakon sedam godina konstantnih ubacivanja sadržaja, kraj je konačno stigao za Dying Light. Prije rastanka sa zajednicom iza prve igre, poljski studio odlučio im je pokloniti besplatnu nadogradnju.

Dying Light dobio novi DLC, naziva Dieselpunk

Lovro Maroševac 05.05.2022.

Techland još uvijek nije prestao ubacivati sadržaj u njihovu sedam godina staru igru jer ista je upravo dobila još jedan dodatni sadržaj u nizu.

Dying Light 2 dobio New Game+ i dvostruki XP vikend event

Lovro Maroševac 28.04.2022.

Dying Light 2 Stay Human jučer je dobio New Game+ opciju, a već je danas na repertoaru dvostruko zarađivanje XP bodova koje će potrajati cijeli vikend.

Dying Light 2 ostvario je dobru prodaju, studio je zadovoljan

Lovro Maroševac 22.04.2022.

Iz Techlanda su otkrili u koliko se primjeraka prodao Dying Light 2 Stay Human u prvih mjesec dana od izlaska te koliko ta brojka iznosi kod sedam godina starog originala.

Dying Light 2 uskoro dobiva New Game Plus opciju

Lovro Maroševac 06.04.2022.

Dva i pol mjeseca nakon izlaska igra, nastavak Dying Lighta dobit će toliko željenu mehaniku kojom će igrači konačno moći imati razloga isponova zaigrati igru.

Dying Light dobio next-gen ažuriranje na PlayStationu 5

Lovro Maroševac 10.03.2022.

Originalna igra iz 2015. godine ne prestaje dobivati redovita ažuriranja, a posljednje u nizu omogućit će joj bolje vizualno iskustvo na novim konzolama.

Besplatni DLC naziva Authority pack stiže u Dying Light 2

Josip Klanfar 15.02.2022.

Tek je nedavno izašao, a već nam stiže prvi besplatni DLC za Dying Light 2: Stay Human. Zapravo stiže u tri dijela, a jedan od njih već možete preuzeti pa provjerite o čemu se radi.

RecenzijaDying Light 2 Stay Human

Lovro Maroševac 08.02.2022.

Poljski studio, poljska igra. Što može poći po krivu? U slučaju Dying Lighta 2, nemamo riječi kojima bismo opisali koliko se žarko želimo vratiti u postapokaliptični Villedor i nastaviti tamo gdje smo stali.

Ovo se još nikad nije dogodilo: od 10 najprodavanijih igara na Steamu pola ih je Dying Light 2

Zoran Žalac 07.02.2022.

Dying Light 2 zabilježio je nesvakidašnji uspjeh na Steamu. Ne samo da je ušao među 25 najaktivnijih igara u povijesti Steama, nego je polovica najprodavanijih igara prošlog tjedna – Dying Light 2.

HCL VideoProbao sam Dying Light 2, skoro ostao bez glave

Igor Belan 05.02.2022.

Dok se naša recenzija polako šije, pogledajte kako Dying Light 2 postavlja svoju radnju i svijet kroz prvih 30-ak minuta gameplaya. Ali i kako se ja nosim s prvim zombijima.

Pogledajte kako Dying Light 2 izgleda na PlayStationu 4 i Xbox One

Lovro Maroševac 29.01.2022.

Tjedan dana ostalo je do izlaska Dying Light 2 Stay Humana, a Techland je tom prilikom odlučio izbaciti gameplay video u kojem je prikazano kako se igra vrti na konzolama prošle generacije.

Dying Light 2 će narednih pet godina dobivati dodatne sadržaje

Lovro Maroševac 15.01.2022.

Dying Light imao je poprilično bogatu i aktivnu podršku nakon izlaska 2015. godine, a čini se da ista sudbina očekuje i nadolazeći Dying Light 2 Stay Human.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?