HCL.HR

Oznaka: Filmske igre

HCL VideoIgramo The Quarry (EP9): Veliki šok na kraju

Igor Belan 24.06.2022.

The Quarry je gotov! Završen, kraj, finito – kao i neki od likova u mom odigravanju. Pa pogledajte koji su likovi umrli, jesmo li riješili glavni problem i tko je ostao živ da ispriča priču.

HCL VideoIgramo The Quarry (EP8): Lara Croft dobila konkurenciju

Igor Belan 22.06.2022.

Još jedna epizoda duža od sat vremena, još jedno prolijevanje krvi mladih tinejdžera u šumi, ali i nekih starih klipana. Uzimamo pušku u ruke i sve je jasno – sad nema povratka. Idemo do kraja.

HCL VideoIgramo The Quarry (EP6): Imao sam ideju, ali nije dobro prošla

Igor Belan 18.06.2022.

Znate ono kad u hororcima vičete na ekran jer želite da glupi glavni lik napravi nešto drugačije? E pa u The Quarryju imate kontrolu nad takvim stvarima. Pa sam ja došao na jednu ideju…

HCL VideoIgramo The Quarry (EP5): Ovo je bilo za smrznut se od straha

Igor Belan 16.06.2022.

Horor u šumici se nastavlja uz 90% više gole kože, povećani potencijal smrzavanja (od straha) i najluđu scenu bježanja do sada. Otkud ovim tinejdžerima tolika hrabrost?

HCL VideoIgramo The Quarry (EP4): Sad postaje zanimljivo!

Igor Belan 14.06.2022.

Napokon naši mudri tinejdžeri razrađuju glasnice, urliču, trče, bježe – samo od čega? Sami od sebe? Tko ih zapravo vreba? I najvažnije pitanje od svega – tko je kome tu simpatija?!

HCL VideoIgramo The Quarry (EP3): Nešto čudno se tu događa

Igor Belan 13.06.2022.

Naši bistri tinejdžeri samo se žele dobro napiti, ali usput otkrivaju skrivene prolaze i jezive prostorije usred kampa u šumi. Btw, što to šuška u grmiću?

HCL VideoIgramo The Quarry (EP2): Ovi klinci su mrtvi ako ovako nastave

Igor Belan 12.06.2022.

Neposluh autoritetu, divljanje tinejdžerskih hormona i jeftine ljetne romanse na prekretnici života. Začinite to uz malo krvi razmazane po licu i dobili ste drugu epizodu našeg malog serijala iz The Quarry.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?