HCL.HR

Oznaka: Gaming škola

HCL VideoGAMING ŠKOLA: Što je taj E3 sajam?

Zoran Žalac 24.05.2017.

Stalno vas bombardiramo spominjanjem tog nekakvog “I TRI” sajma, a skoro smo smetnuli s uma da među današnjim generacijama gamera ima i onih koji se nisu ni rodili kad je E3 pokrenut prije 22 godine.

HCL VideoGAMING ŠKOLA: Remake, remaster, reboot – koja je razlika?

Zoran Žalac 20.05.2017.

Nakon ove epizode HCL Gaming škole bit ćete eksperti za prepoznavanje remastera u hrpi remakeova, a naučit ćete i kakve su to igre kojima posred čela lijepimo izraz reboot.

HCL VideoGAMING ŠKOLA: Jesu li igre ikada smrdile?

Igor Belan 23.07.2016.

Videoigre doživljavamo osjetilom vida i sluha, no jeste li znali da su neke igre pokušale i mirisati? Ili smrdjeti, zavisi kako gledate na to. Sve o tome u novoj epizodi Gaming škole.

HCL VideoGAMING ŠKOLA: Koji je smisao eksplozija u igrama?

Igor Belan 22.02.2016.

Call of Duty već neko vrijeme pretjeruje s eksplozijama i to nas je potaknulo na razmišljanje – koji je smisao tog vatrometa ako nikako ne utječe na gameplay?

HCL VideoGAMING ŠKOLA: Tko je izmislio WASD kontrole?

Zoran Žalac 28.12.2015.

U novoj epizodi Gaming škole otkrivamo zašto za PC gaming koristimo baš WASD tipke, kada je to postalo standardizirana kontrolna shema i kakve veze s time ima jedan crveni Ferrari.

HCL VideoGAMING ŠKOLA: Prva strašna horor igra ikada

Zoran Žalac 31.10.2015.

Ne želimo uloviti izmišljenu kletvu pa na ovu Noć vještica objavljujemo prikladno jeziv video u kojem se prisjećamo se prve strašne horor igre ikada.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?