HCL.HR

Oznaka: HCL anketa

ANKETA: Imate li tetovažu s motivom iz videoigre?

Zoran Žalac prije 1 dan

Naše novo anketno pitanje pomalo je privatno – gotovo intimno: imate li tetovažu s motivom ili motivima iz neke videoigre?

ANKETA: Planirate li instalirati Windows 11?

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Microsoft će uskoro lansirati novu generaciju Windowsa. Planirate li odmah osvježiti svoj sustav ili to iz nekog razloga odgađate, možda čak i kategorički odbijate?

ANKETA: Koja vam je najdraža igra u serijalu Far Cry?

Zoran Žalac 14.09.2021.

Bliži nam se izlazak igre Far Cry 6, koja je zapravo deseti dio pucačkog serijala, a tim povodom pitamo vas koja vam je najdraža igra u tom serijalu.

ANKETA: Kupujete li kolekcionarska izdanja igara?

Zoran Žalac 07.09.2021.

U našoj novoj anketi istražujemo imate li naviku kupovanja kolekcionarskih izdanja igara li vas takve edicije uopće ne zanimaju.

HCL ANKETA: Jeste li ikada imali žuljeve od igranja igara?

Zoran Žalac 30.08.2021.

U novoj anketnoj pitalici provjeravamo jeste li ikada imali ozljedu od igranja igara u obliku žuljeva na prstu ili drugom dijelu šake.

HCL ANKETA: Jeste li ikada donirali novac streameru ili streamerici?

Zoran Žalac 17.08.2021.

Streameri su dio gamerske svakodnevnice, kao i praksa svojevoljnog davanja novca istima. Jeste li vi među publikom koja se ne ustručava dati svoj novac streamerima ili ste pak protiv takvih donacija?

HCL ANKETA: Što mislite o igranju videoigara u autu?

Zoran Žalac 12.08.2021.

Novi model Tesla automobila dolazi s 10 teraflopsa računalne snage – dovoljno da može pokrenuti Witchera 3. Vidite li išta privlačno u tome ili mislite da u automobilu ne bi trebalo biti gaminga?

HCL ANKETA: Jeste li ikada igrali videoigre pod satom informatike?

Zoran Žalac 03.08.2021.

U školama se računala koriste u svrhu učenja i obrazovanja… Osim ako na njima odlučite igrati igre. Jeste li ikada došli u napast da zaigrate nešto pod informatikom?

HCL ANKETA: Birate li u igrama muške ili ženske likove?

Zoran Žalac 26.07.2021.

Poneke role-playing igra nude mogućnost biranja spola i/ili roda glavnoga lika, a mi vas pitamo što vi u tim slučajevima odabirate.

HCL ANKETA: Kakvo je vaše mišljenje o tome što je eFootball (PES) postao besplatan?

Zoran Žalac 21.07.2021.

Konami je napravio veliki preokret za nekadašnji PES serijal prebacivanjem igre na besplatni format igre s cross-play funkcionalnostima. Kakvo je vaše mišljenje o tome?

HCL anketa: Koliko ste igara kupili na Steam Summer Sale 2021?

Zoran Žalac 09.07.2021.

Upravo su završili ljetni popusti na Steamu. Jeste li kupili nešto za igranje ili si pak niste uspjeli pronaći nešto što bi vam cjenovno odgovaralo?

HCL anketa: Koje klase igrate u igrama?

Zoran Žalac 07.07.2021.

U našoj novoj anketi istražujemo vaše preferirane klase u videoigrama – kako u singleplayer pustolovinama tako i u online multiplayeru.

Prošlo je pola godine, koja vam je igra iz 2021. do sada bila najzabavnija?

Zoran Žalac 01.07.2021.

Službeno smo ušli u drugu polovicu 2021. godine i to je povod da se osvrnemo na njezin prvi dio. Koje su vam igre iz 2021. do sada bile najzbavanije?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?