HCL.HR

Oznaka: HCL anketa

TEŠKA ANKETA: Tko je najbolji lik iz GTA igara?

Zoran Žalac prije 6 dana

Rockstar će uskoro predstaviti nove protagoniste koji će se pridružiti slavnoj galeriji igrivih likova u serijalu Grand Theft Auto. Tom prigodom zato moramo pitati: koji vam je od njih najbolji?

ANKETA: Planirate li kupiti išta od gaming opreme ili igara za Black Friday 2023?

Zoran Žalac 13.11.2023.

Ulazimo u tjedan kad će nas sa svih strana trgovci pozivati na potrošnju kao da nam je standard isti kao u Amerikanaca. Planirate li trošiti ili svoj novac ipak čuvate za neke bolje dane?

ANKETA: Je li vam prihvatljivo da se za igre naplaćuje raniji pristup?

Zoran Žalac 06.11.2023.

Brojne igre danas prodaju rani pristup svome sadržaju kao mamac za kupovanje istih prije nego ih se službeno lansira. Je li to po vama dobra ili štetna strategija?

ANKETA: Znate li napamet svoj password za gaming račune (Steam, PSN, itd.)?

Zoran Žalac 30.10.2023.

Naši katalozi digitalnih igara postaju sve veći i deblji, a lozinke naših korisničkih računa na gaming platformama stoga postaju sve važnije. Znate li izrecitirati svoje lozinke za Steam, PlayStation Network, Xbox Live, Nintendo…?

ANKETA: Uzimate li igre koje se dijele besplatno na Epic Games Store?

Zoran Žalac 23.10.2023.

Epic Games Store iz tjedna u tjedan dijeli po nekoliko igara potpuno besplatno u namjeri privlačenja korisnika na svoj Epic Games Store. Jesu li vas privukli i jeste li zbog toga kreirali svoj korisnički račun kod Epica?

ANKETA: Planirate li kupiti novi (manji) PlayStation 5?

Zoran Žalac 16.10.2023.

Ove jeseni u prodaju kreće novi model PlayStation 5 konzole. Jesu li vam zazubice već narasle ili ne osjetite potrebu za time?

ANKETA: Jeste li ikada cosplayali likove iz igara?

Zoran Žalac 10.10.2023.

Jeste li se ikada obukli ili barem poželjeli obući kao lik iz neke videoigre? Sudjelovali na cosplay natjecanjima i tome slično?

ANKETA: Jeste li lošiji u igranju igara nego što ste nekad bili?

Zoran Žalac 25.09.2023.

Je li vam sve teže igrati videoigre što ste stariji i primijetite li da ste zbog toga lošiji u igranju nego ste prije bili?

ANKETA: Gledate li filmove i/ili serije na konzoli?

Zoran Žalac 18.09.2023.

Aktualne konzole za igranje većinom omogućuju reprodukciju filmova i serija. Koristite li vi tu funkciju ili ju totalno ignorirate?

ANKETA: Podržavate li korištenje starih mapa u novim Call of Duty igrama?

Zoran Žalac 19.08.2023.

Novi Call of Duty ove će godine po lansiranju koristiti 16 mapa iz jedne stare Call of Duty igre. Podržavate li to ili smatrate da je posrijedi lijeno recikliranje?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?