HCL.HR

Oznaka: HCL anketa

ANKETA: Kupujete li remake/remastere igara koje već imate?

Zoran Žalac 05.09.2022.

Sve više kultnih, a i manje kultnih igara dobiva svoje prerade ili remastere. Kako se prema njima postavljate kad ste u ulozi igrača koji već posjeduje originalnu igru?

ANKETA: Kupujete li hardver za igranje po punoj cijeni ili čekate popust?

Zoran Žalac 29.08.2022.

Sve poskupljuje, pa tako i oprema za igranje. Utječe li to na vaš plan nabave gaming uređaja ili tom prilikom ionako ne gledate na cijenu?

ANKETA: Kakvo vam je mišljenje o Fortniteu?

Zoran Žalac 23.08.2022.

Fortnite je jedna od najpopularnijih igara današnjice – za jedne glavni izvor zabave, a za druge velika pijaca taštine. Kakvo je vaše mišljenje o toj igri?

ANKETA: Isključujete li PC/konzolu ili stavljate u sleep mod?

Zoran Žalac 16.08.2022.

Cijena električne energije značajno je poskupjela ove godine. Je li to utjecalo na vaše gamerske navike; preciznije rečeno funkcioniranje gaming uređaja kad ih ne koristite?

ANKETA: Igrate li igre iza ponoći?

Zoran Žalac 08.08.2022.

Svi znamo da videoigre mogu biti toliko zarazne i napete da nas drže budnima do ranih jutarnjih sati. No, koliko vam se često uopće dogodi da uz videoigru dočekate ponoć?

ANKETA: Koristite li desktop PC ili laptop za gaming?

Zoran Žalac 02.08.2022.

PC gameri – koji uređaj koristite za igranje igara: stolni PC, prijenosnik ili pak nešto treće? Igrate li se samo pred monitorom ili svoju gaming sesiju nosite sa sobom u krevet?

ANKETA: Igrate li ikada igre koje su starije od vas?

Zoran Žalac 25.07.2022.

U današnje vrijeme izlazi toliko mnogo novih igara da imamo sve manje vremena za one stare. Koliko često uopće igrate nešto što je starije od vas samih?

ANKETA: Koji vam je najbolji film rađen po videoigri?

Zoran Žalac 18.07.2022.

Tijekom godina se skupilo dosta filmskih adaptacija videoigara. Kako je ljeto povoljno doba za filmsku industriju, u novoj anketi vas pitamo koja je igra najbolje adaptirana u film?

ANKETA: Ima li vaš PC čitač CD/DVD/BD medija (ili pržilicu)?

Zoran Žalac 11.07.2022.

U našem novom anketnom pitanju zanima vas intima vašeg kompjutera – koristite li (još uvijek) čitač optičkih diskova ili ste tu tehnologiju davno “prerasli”?

ANKETA: Igrate li igre dok ste na godišnjem odmoru ili ljetovanju?

Zoran Žalac 04.07.2022.

Nećemo vas pitati kad ćete na godišnji, na more ili u planine. Ali moramo vas pitati je li godišnji odmor uopće odmor ako se na njemu (ne) igraju igre?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?