HCL.HR

Oznaka: HCL anketa

God of War je najbolja PlayStation 4 ekskluziva po izboru posjetitelja HCL portala

Zoran Žalac 01.08.2020.

Završilo je natjecanje za titulu najbolje ekskluzivne igre PlayStation 4 konzole. Kratos i njegov dječak trijumfalno su zaključili još jedan natječaj.

Biramo najbolju PlayStation 4 ekskluzivu – finale!

Zoran Žalac 30.07.2020.

Dvije su se igre probile u završnu fazu našeg izbora najbolje PlayStation 4 ekskluzive. Vaši glasovi odlučuju tko će ponijeti tu laskavu titulu.

Biramo najbolju PlayStation 4 ekskluzivu – polufinale

Zoran Žalac 28.07.2020.

Ulazimo u predzadnju fazu izbora najbolje ekskluzive PlayStation 4 platforme. Četiri odlične igre bore se za prolazak do završnog obračuna! Vaši glasovi odlučuju pobjednike!

Biramo najbolju ekskluzivu PlayStation 4 konzole – drugi krug

Zoran Žalac 26.07.2020.

Nastavlja se natjecanje u kojemu vi birate najbolju ekskluzivnu igru PlayStation 4 generacije. U četvrtfinalu imamo neke doista žustre obračune.

Biramo najbolju ekskluzivu PlayStation 4 konzole

Zoran Žalac 22.07.2020.

Uskoro nam stiže nova generacija PlayStationa, što znači da se lagano pozdravljamo s prethodnom. Pridružite se glasanju kako biste proglasili najbolju ekskluzivnu igru Sonyjeve PlayStation 4 konzole.

ANKETA: Koliko igara trenutno imate instaliranih?

Zoran Žalac 17.07.2020.

Ljetno je vrijeme, nekima idealno za odmor, a nekima za igranje. U našoj novoj anketi provjeravamo kakvo je stanje s memorijom vaših konzola, računala i mobitela – je li u tijeku ljetna suša ili ste si instalirali hrpu igara?

ANKETA: U kojem položaju držite svoju konzolu?

Zoran Žalac 18.06.2020.

Neobični oblici nove generacije kućnih konzola natjerat će nas na pitanje u kojem položaju želimo držati te uređaje. Imate li vi svoju preferenciju?

ANKETA: Kupujete li igre koje se proizvode u našoj regiji?

Zoran Žalac 09.06.2020.

Nakon sušnog razdoblja ponovno će se na tržištu pojaviti nekoliko igara domaće produkcije. Planirate li im pružiti podršku?

ANKETA: Radite li ikada pre-order za igre?

Zoran Žalac 25.05.2020.

U novom anketnom pitanju tema nam je pre-order iliti kupnja igara prije njihovog datuma izlaska. Koliko često naručujete igre koje još nisu izašle?

ANKETA: Igrate li igre na hrvatskom jeziku?

Zoran Žalac 18.05.2020.

Broj igara prevedenih na hrvatski jezik relativno je mali. No, s obzirom da se u to ulaže određeni trud, pitamo vas koristite li uopće sučelja na hrvatskom jeziku.

ANKETA: Dijelite li svoj gaming PC/konzolu s nekime?

Zoran Žalac 11.05.2020.

U novoj anketi ispitujemo koliko su gameri solidarni i voljni prepustiti svoj uređaj za igranje drugim osobama oko sebe.

ANKETA: Što najčešće pijete dok igrate videoigre?

Zoran Žalac 30.04.2020.

Hidratiziranje je važno dok sjedimo pred monitorom ili televizorom. No, što to gameri najviše vole piti tijekom igranja videoigara? Idemo vidjeti…

ANKETA: Čistite li svoj gaming hardver od prašine i koliko često?

Zoran Žalac 23.04.2020.

U našoj novoj anketi pitamo vas o gaming higijeni – čistite li svoj stroj za igranje ili mu puštate da razvije prirodni imunitet na prašinu?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?