HCL.HR

Oznaka: Jurassic Park

HCL VideoVratio sam se u doba konzolaških dinosaura uz lude stare Jurassic Park igre

Igor Belan prije 1 tjedan

Jurassic Park Classic Games Collection pojavio se jučer na Steamu po možda malo previsokoj cijeni, ali hvala mu svejedno jer mi je dao razlog da zaigram neke klasične igre s dinosaurima i sjetim se koliko smo napredovali.

Stare Jurassic Park igre dolaze na PC i konzole

Zoran Žalac 13.07.2023.

Dvije Jurassic Park igre iz devedesetih godina pojavit će se na aktualnim platformama u izdanju Jurassic Park: Classic Games Collection.

HCL VideoIgramo Jurassic World Evolution 2 (EP3): Lovimo opasnog dinosaura

Igor Belan 26.11.2021.

Kampanju Jurassic World Evolutiona 2 nastavljamo u Washingtonu, ali ne usred grada već negdje na snježnom brdu gdje razni dinosauri šeću bezbrižno. E pa nema toga! Idemo ih sve uloviti i onda se truditi da im bude ugodno u kavezu.

HCL VideoVratio sam se u Jurassic Park uz novi DLC za Jurassic World Evolution

Igor Belan 14.12.2019.

Jurassic World Evolution dobio je novi DLC koji donosi potpuno novu kampanju zvanu Return to Jurassic Park. Kao što naziv sugerira, u ovoj kampanji vraćamo se prvom Jurassic Park filmu iz 1993. godine uz autentične dinosaure, likove i naravno – taj Jeep.

HCL VideoIgramo Jurassic World Evolution (EP16): Najbolesnija epizoda do sada

Igor Belan 29.10.2018.

Baš kad pomisliš da ti dobro ide, ova igra ti servira vreću bolesnih gluposti s kojima se teško boriti. Dokaz za to ne morate tražiti dalje od ove epizode našeg prelaženja Jurassic World Evolutiona.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?