HCL.HR

Oznaka: Playstation 5 konzola

HCL VideoPratite se s nama veliko predstavljanje novog God of Wara i drugih novih PlayStation igara

Igor Belan prije 1 tjedan

Pridružite nam se u liveu večeras u 21:35! Gledat ćemo novi PlayStation Showcase, poseban live program u sklopu kojeg će PlayStation ekipa najaviti velike nove stvari za PlayStation 5.

Sony napravio reklamu za PlayStation 5 i okrenuo konzolu naopačke

Zoran Žalac 08.07.2021.

Sony je danas objavio jednu od najkratkoročnijih reklama za PlayStation konzolu, koju su uklonili nakon što su shvatili da je PS5 konzola okrenuta naopako.

Vibracije u PS5 kontroleru su toliko precizne da mogu svirati glazbu

Igor Belan 21.06.2021.

Ovo već znamo još od izlaska, ali imamo osjećaj da su mnogi zaboravili, a najnoviji primjer pronađen u Ratchet & Clank: Rift Apartu dobar je podsjetnik.

HCL VideoIgramo Ratchet & Clank: Rift Apart (EP2): Sletio sam na novi planet!

Igor Belan 12.06.2021.

Nakon ludo impresivnog uvoda od 30 minuta kreće prava igra s istraživanjem, zadacima, novim oružjem i eto – novim planetom! Na kojem ima dinosaura koji mi djeluju kao da su si malo popili…

HCL VideoIgramo Returnal (EP2): Umro sam, al’ sam živ

Igor Belan 01.05.2021.

Vraćamo se u Returnal, što znači da krećemo ispočetka. Ali krećemo li zapravo ispočetka? Što je u ovom ciklusu drugačije? Kakva je ono ljudska kuća usred vanzemaljskog planeta? ŠTO SE OVDJE DOGAĐA!

Uskoro je vani Returnal, ona PS5 ekskluziva koja obećava vanzemaljski doživljaj igranja

Igor Belan 28.04.2021.

Dok čekate našu punu recenziju možemo vam otkriti par detalja o tome kako Returnal iskorištava posebnosti PlayStationa 5 i postavlja temelje za pucačine na novoj generaciji konzola.

Otkrivena je cijena luksuznog PlayStationa 5 iz Rusije; košta samo pola milijuna dolara

Zoran Žalac 22.02.2021.

Ruska firma Caviar, koja se bavi modificiranjem izgleda elektroničkih uređaja, objavila je cijenu PlayStationa 5 s bočnim stranicama od zlata.

HCL VideoGodfall za PS5 je šaren, vizualno impresivan i pomalo bez duše

Igor Belan 17.11.2020.

Iako je ovo prva najavljena igra za PlayStation 5, Godfall sam pustio za sam kraj mog svakodnevnog pokrivanja PS5 igara prije izlaska same konzole. Pa evo kako se igra, po čemu je poseban i po čemu definitivno nije.

HCL VideoZaigrao sam Bugsnax na PS5, lovio žive jagode i smijao se apsurdu

Igor Belan 16.11.2020.

Evo vam živog dokaza da gaming nije ustajao, da svježine i kreativnosti ima čak i na launchu nove konzole gdje se obično igra na sigurno. Pogledajte kako počinje Bugsnax i recite mi – što je tu normalno? I zašto želim igrat još?

HCL VideoZaigrao sam i onu PS5 igru o kojoj se ne priča – Sackboy: A Big Adventure

Igor Belan 15.11.2020.

Sackboy je dobio vlastiti 3D platformer po izlasku PlayStationa 5, ali Astro-Bot i Spider-Man totalno su ga zasjenili. E pa ja mu u današnjem videu dajem šansu dok ujedno testiram kako ova igra radi s DualSense kontrolerom (hint: nije loše).

HCL VideoProbao sam prvu pravu PS5 ekskluzivnu igru – Demon’s Souls

Igor Belan 14.11.2020.

Može li ambiciozni remake Demon’s Soulsa za PlayStation 5 pokazati za što je ta konzola grafički sposobna i bez ray tracinga? I što je s DualSense kontrolerom? Evo mojih prvih dojmova i prvog umiranja.

HCL VideoKako se kupuju igre na PlayStation 5 konzoli?

Igor Belan 12.11.2020.

Pogledajte kako izgleda super-brzi PlayStation Store na PlayStation 5 konzoli, ali i neke druge stvari oko sučelja same konzole koje vam do sada nismo smjeli pokazati.

HCL VideoIgramo Marvel’s Spider-Man: Miles Morales na PS5, evo u čemu je stvar s grafikom

Igor Belan 11.11.2020.

Uvijek treba proći par godina od izlaska novih konzola prije nego možemo vidjeti što se iz njih stvarno može izvući. Pa imajte to na umu dok gledate ove snimke novog Spider-Mana direktno s PlayStationa 5.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?