HCL.HR

Oznaka: Policijske igre

HCL VideoPolice Simulator: Patrol Officers je vani, najgori policajac ikada vratio se na ulicu

Igor Belan 11.11.2022.

Police Simulator: Patrol Officers je izašao iz early accessa pa pogledajte kako vješto dijelim kazne za nepropisno parkiranje i onda rutinski prepipkavam gospođe na ulici i pronalazim drogu (kao što sam i sumnjao!).

HCL VideoZaigrao sam Autobahn Police Simulator 3, developere bi trebalo podvrgnut alkotestu

Igor Belan 30.06.2022.

Autobahn Police Simulator 3 je možda najluđi simulator koji sam dosada zaigrao. Ima priču i cutscene, kilometre i kilometre virtualne autoceste, duboke sustave analize vozača na droge… i krave! Krdo krava čak! Luckasta igra skroz.

HCL VideoOvakvu policijsku igru još niste igrali, probao sam Police Shootout i bilo je napeto

Igor Belan 29.04.2022.

Na Steamu se odnikud pojavio besplatni prolog za nešto zvano Police Shootout, a čim sam vidio da dolazi od legendarnih developera hit simulatora poput Car Detailing Simulator, znao sam da tu imamo nešto posebno.

HCL VideoZaigrao sam Stranglehold, luđi Max Payne iz 2007. godine za koji vjerojatno niste čuli

Igor Belan 09.01.2020.

Max Payne vam ipak nema dovoljno lude pokrete? Inspektor Tequila dolazi u pomoć! Prisjetite se sa mnom ludih pokreta iz igre Stranglehold koja je nedavno ponovno zaživjela na PC-ju kroz GOG.com.

HCL VideoIgramo LEGO City Undercover (EP4): Policajac postao rudar

Igor Belan 19.04.2017.

Naš mudri policajac Chase u novoj epizodi prelaženja LEGO City Undercovera običnom prevarom ulazi u rudnik, postaje rudar, suočava se s razbojnicima i uči neke nove trikove s dinamitom, a sve vodi do bolnog susreta sa zloglasnim kriminalcem.

HCL VideoIgramo LEGO City Undercover (EP3): Stvaramo probleme u zatvoru

Igor Belan 17.04.2017.

Naša potraga za zloglasnim kriminalcem u humorističnom LEGO City Undercoveru nastavlja se u zatvoru gdje naš Chase susreće tipa koji zvuči kao Morgan Freeman. Sad se sjećam zašto sam se smijao na glas igrajući ovo prije četiri godine na Wii U konzoli.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?