HCL.HR

Cult of the Lamb je igra u kojoj ste žrtveno janje koje vodi kult

Stjepan Fikter 25.08.2021.   •   1 komentara


Uz pomoć misterioznog bića, naše janje bit će zaslužno za osnivanje, razvoj i širenje kulta kao i za uklanjanje mnogih nevjernika i drugih protivnika.

Izdavač Devolver Digital svom je katalogu igara dodao još jedan zanimljiv naslov. Svježe najavljeni Cult of the Lamb vodi nas u interesantnu avanturu osnivanja i širenja vlastitog kulta, a pri tome igramo u ulozi janjeta. Realno, što nam više treba? Za početak, potrebno je stado koje će nas pratiti.

Naime, u zemlji lažnih proroka naš je cilj nametnuti se kao jedini istinski kult. To ćemo činiti uz pomoć misterioznog bića koje je spasilo život našem janjetu, a vraćanje duga odvijat će se kao širenje naše riječi koja je jedina ispravna. Bit će tu tako skupljanja resursa kako bi mogli graditi, izvođenja mračnih rituala kako bi zadovoljili bogove kao i održavanja propovijedi kako naše stado ne bi izgubilo vjeru.

Sama igra odvijat će se u proceduralno generiranom svijetu koji će biti pun nevjernika s time kako će trebati i pobijediti suparničke vođe kultova. Osim borbe, neće izostati istraživanja i otkrivanja pet misterioznih regija kako bi mogli širiti prosvjetljenje te izvoditi mistične rituale samo da bi na kraju postali moćni janjeći bog.

Cult of the Lamb igramo nekad tijekom 2022. godine, isprva samo na PC platformi.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?