HCL.HR

Oznaka: Pustinja

Atlas Fallen donosi više od 100 nadogradnji kojima se određuje stil borbe

Zoran Žalac 16.06.2023.

Bliži se izlazak akcijske fantasy igre Atlas Fallen, a izdavačka kuća Focus Entertainment otkrila je njezine najvažnije segmente u petominutnoj demonstraciji.

Resistor je nova igra koja obećava spoj Burnouta i SSX-a u otvorenom svijetu

Zoran Žalac 11.06.2023.

Godina je 2060., svijet je opustošen i čovječanstvo se zatvorilo u urbane metropole. Korporacije organiziraju turnire u utrkivanju, a kao glavnu nagradu nude kartu do boljeg života.

Popularna manga Sand Land postaje igra, vozit ćemo tenkove po pustinji

Zoran Žalac 09.06.2023.

Dvadesetak godina stara manga Sand Land, čiji je autor tvorac Dragon Balla, bit će pretvorena u istoimenu igru izdavačke kuće Bandai Namco.

Atlas Fallen pobjegao od Zelde, odgođen je za kasno ljeto

Stjepan Fikter 29.03.2023.

Unatoč pozitivnim kritikama što publike, što novinara, akcijski RPG Atlas Fallen ipak neće biti spreman za izlazak u petome mjesecu kako je prvobitno bilo najavljeno.

Nova Darksiders igra izgleda obećavajuće… osim što nije nova Darksiders igra

Zoran Žalac 15.03.2023.

Objavljen je “gameplay video” za nadolazeći akcijski RPG Atlas Fallen i na prvu djeluje zanimljivo. Je li posrijedi skriveni hit?

Akcijska fantasy igra Atlas Fallen dobila je datum izlaska i stiže brže nego se itko nadao

Zoran Žalac 01.03.2023.

Igra koja je bila najavljena prošloga ljeta, i još uvijek nije prikazala ni sekunde gameplaya, dobila je datum izlaska koji je prilično blizu.

HCL VideoIgramo Arid (EP2): Uletio sam u pješčanu oluju

Igor Belan 13.07.2021.

Arid nije igra za nestrpljive. Možda nema tipičnih neprijatelja koji vas vrebaju, ali u ovoj survival igri teško je postići išta kad je sunce tako jako, a vi tako žedni. Pa evo kako je prošao moj drugi pokušaj da se spasim iz svega toga.

HCL VideoArid je nova igra preživljavanja u pustinji i mislim da biste je trebali probati

Igor Belan 06.07.2021.

Avion vam se srušio u pustinji, nekim čudom ste preživjeli, a prijatelji tragaju za vama. Ali traže na krivom mjestu. Možete li im se približiti prije nego vas sunce i vruć pijesak dotuču? Arid vas stavlja u tu situaciju.

Pogledajte 13 minuta gameplaya pustinjske igre Sable

Zoran Žalac 09.06.2021.

Pustinjska avantura unikatnih vizuala, zvana Sable, dobila je 13-minutni prikaz gameplaya. Provjerite kako izgledaju dijalozi u igri, dionice s vožnjom te istraživanja drevnih hramova.

HCL VideoIgramo Desert Skies (EP3): Našao sam novu pustinju

Igor Belan 08.01.2021.

Ne znam jesam li zaboravio ili toga zaista nije bilo u prvoj verziji igre, ali čini se da Desert Skies sada ima više pustinja! Pa pogledajte kako otkrivam novi komad zemlje i pitam se je li i zmija tamo… drugačija?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?