HCL.HR

Oznaka: Saints Row igre

RecenzijaSaints Row

Hrvoje Smoljić 01.09.2022.

Saints Row reboot bio je idealna prilika za odmaknuti se i reagirati na sve kritike upućene prethodnim dijelovima serijala. Nažalost, nešto je negdje gadno pošlo po zlu. Novi Saints Row nije dobra igra.

HCL VideoProbao sam novi Saints Row i odmah se zamjerio policiji

Igor Belan 23.08.2022.

Sudeći po prvim recenzijama i zujanju po internetu, novi Saints Row nije se baš proslavio, ali na prvi pogled djeluje čisto OK. Problem je što “čisto OK” više nije ni približno dovoljno, pogotovo kada posvuda iskaču tehnički problemi.

Napokon su objavljeni PC zahtjevi za novi Saints Row

Zoran Žalac 20.08.2022.

Novi Saints Row u PC verziji neće biti hardverski zahtjevna igra – barem dok ne ciljate na 4K rezoluciju za koju će vam ipak trebati skuplja grafička kartica.

Novi Saints Row predstavio svoju priču, svodi se na to da moraš biti šef života

Zoran Žalac 16.08.2022.

Ako ste mislili da je novi Saints Row humoristična igra zbog toga što ga možete igrati odjeveni kao hot dog, čekajte da čujete priču.

Da, možete igrati novi Saints Row obučeni u hot dog

Zoran Žalac 10.08.2022.

U slučaju da vas zanima Saints Row, a ne znate u što se točno upuštate, objavljen je 6-minutni video koji otkriva sve što bi vas o igri moglo zanimati. Možda čak i više od toga.

Evo kako novi Saints Row izgleda na maksimalnoj grafici u PC verziji

Zoran Žalac 01.08.2022.

Objavljeno je pola sata gameplaya iz PC verzije nadolazećeg Saints Rowa, u 4K kvaliteti, s maksimalnim grafičkim postavkama i raytracing efektima. Evo kako igra izgleda.

Saints Row bi ovoga tjedna mogao dobiti svojevrsni demo – Boss Factory

Zoran Žalac 06.06.2022.

Nadolazeći Saints Row će prije izlaska dobiti odvojeni komadić igre, zvan Boss Factory, kojeg će svi moći zaigrati kako bi kreirali vlastitog lika za konačnu verziju igre.

SpecijalVidjeli smo novi Saints Row i toj igri ništa nije sveto

Zoran Žalac 18.05.2022.

40-minutna prezentacija nadolazećeg Saints Row reboota dala nam je uvid u osnove gameplaya i prilično šašavu listu onoga što se može izvoditi u toj igri. Kočnice su kod Saints Rowa definitivno popucale…

Saints Row ima ludo detaljno sređivanje likova i, ovaj, naljepnice za stidna područja?

Zoran Žalac 20.04.2022.

Čini se kako će Elden Ring dobiti konkurenciju za najdetaljniji kreator likova. Novi Saints Row obećava doista ludu količinu opcija za modificiranje izgleda glavnog lika.

Saints Row pomaknuo svoj izlazak za šest mjeseci

Zoran Žalac 17.11.2021.

Novi početak serijala Saints Row startat će nešto kasnije nego što se mislilo. Umjesto u drugom mjesecu, igrat ćemo ga krajem ljeta.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?